Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Δία, ευνοεί με άπλετη τύχη σε επαφές, μηνύματα και μετακινήσεις τους Γήινους και Υδάτινους του τέλους του 2ου και των αρχών του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου, Κριέ, σε σχέση με το ταίρι σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά, Ταύρε, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Εσένα, που δεν έχεις ταίρι, περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Δίδυμος

Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις, διότι δε θα σου κάνουν καλό. Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε προβληματίζουν.

 

Καρκίνος

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε αγχώνουν αρκετά. Στη σχέση σου, Καρκίνε, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν.

 

Λέων

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Λέων, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά, διότι θα έχεις μπερδέματα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου ταίρι, μην τα παρατάς, καθώς αυτή την περίοδο με τον μαγνητισμό που διαθέτεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Κοίτα σήμερα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να θέλουν άμεση λύση. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε, και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Ζυγός

Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μέλλον σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου.  Μη σκέφτεσαι σήμερα, Ζυγέ, καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Ερωτισμό έχεις, Σκορπιέ μου, αλλά ξέρεις και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη σχέση, βεβαιώνω, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο, έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που ήθελες

 

Τοξότης

Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.  Απόφυγε, Τοξότη, να κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως

Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερέ μου, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν αποφασίσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνο.

 

Υδροχόος

Φρόντισε, Υδροχόε, σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να γνωρίσεις τον άνθρωπο που τόσο καιρό έψαχνες.

 

Ιχθύς

Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και να μη φερθείς καθόλου με συναισθηματισμό. Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

 

Πηγή