Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους! Σήμερα ας δώσουμε κι ας δεχτούμε αγάπη, με τους δικούς μας ανθρώπους! Ωστόσο, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, προσοχή -γιατί το Τετράγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει ψεύτικες συμπεριφορές και υποσχέσεις, ψευδαισθήσεις κι ουτοπίες, που οδηγούν σε απογοητεύσεις!

Κριός
Χρόνια πολλά, αγαπητέ Κριέ μου, και μακάρι το μόνο άγχος σου σήμερα να είναι όλα να εξελιχθούν άψογα. Η οικογένειά σου παίζει για σένα πρωταρχικό ρόλο και θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσουν όλοι ευχάριστα. Αυτό από μόνο του σε γεμίζει χαρά. Το απόγευμα ή ίσως προς το βραδάκι, θα χαρίσεις στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις.

Ταύρος
Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ταύρε μου. Η φροντίδα σε μεγαλύτερα άτομα θα είναι το μέλημά σου σήμερα. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα κι έτσι αποφεύγεις το άγχος που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες. Οι στιγμές που θα περάσεις, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σου κι αυτό επειδή θα δεις πόση χαρά θα έχουν τα δικά σου άτομα. Είναι κάτι που οφείλεται μόνο σε σένα και τις ετοιμασίες που έχεις κάνει. Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στο αισθηματικό τομέα και να κινήσεις έτσι τα νήματα, ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Δίδυμος
Χρόνια πολλά, αγαπητέ Δίδυμέ μου, Καλά Χριστούγεννα! Η ημέρα προδιαγράφεται όμορφη, αφού θα την περάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδεχομένως και με κάποια φιλικά. Η αποστασιοποίηση από τα προβλήματα της καθημερινότητας σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο κεφάτο. Την καλή σου διάθεση φυσικά θα εισπράξουν κι όσοι σε κάνουν παρέα σήμερα. Το βράδυ θα φροντίσεις να χαλαρώσεις με πολύ δικά σου άτομα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο τη συμπεριφορά σου, για να μη δημιουργήσεις μπερδέματα με το σύντροφό σου.

Καρκίνος
Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Καρκίνε μου. Αφιερώνεις την ημέρα σου – πού αλλού; – στην οικογένειά σου. Το περιβάλλον σου εισπράττει το καλό κλίμα και θ’ ακούσεις αρκετές… επευφημίες από αγαπημένα σου άτομα, αφού τους έχεις προσφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα. Οι αναμνήσεις από παλαιότερες χρονιές σήμερα θα πρωταγωνιστούν, με αποτέλεσμα να γεμίσετε όλοι με ευχάριστα συναισθήματα. Η πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις, βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε όμως σήμερα λίγο τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Λέων
Καλά Χριστούγεννα, αγαπημένε μου Λέων. Η μέρα σου ξεκινάει με χαλαρωτικές στιγμές μαζί με φιλικά σου άτομα, αφού έχει φροντιστεί να αναλάβουν άλλοι τα υπολειπόμενα εορταστικά καθήκοντα. Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί και γι’ αυτό τα πρόσωπα που σε αγαπούν, σ’ έχουν αφήσει έξω από αυτού του είδους τις υποχρεώσεις. Απόλαυσέ το, επειδή το έχεις πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Παρθένος
Χρόνια πολλά, αγαπητέ Παρθένε, και Καλά Χριστούγεννα. Η μέρα σε βρίσκει λίγο κουρασμένο, επειδή θέλεις όλα να περάσουν από τα χέρια σου, για να ευχαριστήσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να καταλάβεις, ότι η προσφορά τους δεν είναι για κανέναν άλλο λόγο, πέρα από το να σου δώσουν μία μικρή βοήθεια. Γι’ αυτό πρέπει να τη δεχτείς και μετά να χαρείς την ημέρα, να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς από εντάσεις που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός
Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ζυγέ. Η μέρα θα έχει κάποιες μικρές ανατροπές, που θα σου αλλάξουν λίγο τα σχέδια. Η όποια απογοήτευση είναι τόσο παροδική, που γρήγορα θα την ξεχάσεις και θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου άτομα, τα οποία μάλιστα είχες καιρό να συναντήσεις. Η μέρα θα είναι βάλσαμο για σένα, αφού την τελευταία περίοδο έχεις βιώσει μεγάλη κούραση. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Σκορπιός
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Σκορπιέ. Η μέρα σου θα είναι ευχάριστη, αφού, εκτός των άλλων, γίνεσαι και το επίκεντρο των συζητήσεων. Φυσικά και σου αρέσει όλο αυτό το σκηνικό, επειδή τα θετικά σχόλια για τις επιτυχίες σου θα δίνουν και θα παίρνουν! Συγκινησιακά φορτισμένο θα είναι κάποιο οικογενειακό σου άτομο, το οποίο καμαρώνει πάρα πολύ για σένα. Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να δυναμώσεις τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, πως η Αφροδίτη που είναι το ζώδιό σου, θα φέρει αυτή την περίοδο έντονη δραστηριότητα κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Τοξότης
Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Τοξότη. Σήμερα, θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε νεαρά άτομα του περίγυρου σου, ιδιαίτερα αν έχεις καιρό να τα δεις. Τα νέα που θα μάθεις, είναι πολύ ευχάριστα και δε νομίζω να περίμενες καλύτερο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Η κοινωνική σου δραστηριότητα αυξάνεται από το απόγευμα και μετά. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Αιγόκερε. Σήμερα, η μέρα σου θα είναι αρκετά γεμάτη και με πάρα πολλές εκπλήξεις. Η οικογένειά σου θα σου δώσει μεγάλη χαρά με την παρουσία και την αγάπη της. Περνάς μαζί τους όμορφες στιγμές, αν και θα θελήσουν λίγο να σε… νουθετήσουν για κάποια πράγματα, όπου όμως εσύ θα έχεις το πάνω χέρι. Η μέρα σου θα τελειώσει με πάρα πολύ καλά συναισθήματα και θα είσαι γεμάτος ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σου πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Υδροχόος
Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Υδροχόε. Σήμερα είναι μία μέρα, που σε βρίσκει να μη στέκεσαι πουθενά, αφού οι προτάσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε μόνο να μοιράσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να ικανοποιήσεις όλους με την παρουσία σου. Βλέπεις ότι είσαι στα καλύτερά σου και σε ζητούν όλοι στη συντροφιά τους. Προς το τέλος της ημέρας, θα νιώθεις μόνο θετικά συναισθήματα μαζί με μία πάρα πολύ γλυκιά κούραση. Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου για να υπενθυμίσεις στο σύντροφό σου ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά.

Ιχθύς
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Ιχθύ. Η μέρα σου θα είναι γεμάτη από στιγμές με οικογενειακά σου άτομα. Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί και η αλήθεια είναι ότι οι ιδέες που έχεις, σ’ έχουν φορτίσει ψυχικά. Κατά συνέπεια, σήμερα θα φροντίσεις να βρεθείς σε ευρείς κοινωνικούς χώρους, διασκεδάζοντας και περνώντας όμορφα με δικά σου άτομα. Ένα φιλικό σου πρόσωπο είναι αυτό που θα πραγματοποιήσει την ανάγκη σου για μία άλλη ψυχαγωγία, βοηθώντας σε να νιώσεις ακόμη πιο καλά και μακριά από το άγχος των τελευταίων ημερών. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις για κάποια λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Πηγή