paul1918

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού μας προτρέπει να αναλάβουμε δράση, να πάρουμε αποφάσεις, να κινήσουμε τις προσωπικές υποθέσεις και να κάνουμε μία σημαντική αλλαγή! Όλα αυτά ακούγονται όμορφα, αρκεί να μπορέσουμε να συγκρατήσουμε νεύρα και συναισθηματική παρορμητικότητα!

Κριός
Φίλε Κριέ, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα, θα έχεις σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω κάποιων συγκυριών. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς εύκολα και γρήγορα, με μία νέα γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι, τελικά, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός κι αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Χρησιμοποίησε την παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα για να απολαύσεις αισθησιασμό με το ταίρι σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά κι ασταθής! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα τα γεγονότα κι οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία σε ερωτική έλξη! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντί του!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής κι όλα θα κυλήσουν θετικά για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και κελεπούρια θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά, δεν πειράζει, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφό σου σήμερα κι είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα, καλοπέραση κι αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε όσο γίνεται νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, οι καταστάσεις και τα πρόσωπα, τα οποία συναναστρέφεσαι, ξυπνούν την καχυποψία σου, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητά σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις είναι η τάση σου για ζήλια!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για να συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης και γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες κι ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο στην εμφάνιση και στα εξωτερικά κι επιφανειακά χαρίσματα, αλλά στα ουσιώδη, που χρειάζεται μία σχέση με βάσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δε σε συγκινούν οι περιπέτειες κι οι εφήμερες διασκεδάσεις κι επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κολλάς σε κάποια πράγματα, διότι ενδεχομένως έτσι να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πιο επιλεκτικός σήμερα παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Επιλέγεις να φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει, κι αυτό θα σου βγει σε καλό!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη κι αισιόδοξη! Η τύχη θα σταθεί δίπλα σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητά σου σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και στην κοινωνική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση, για να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές να καταπιεστεί! Περιποιήσου τον και φρόντισέ τον αλλά με μέτρο!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως ψυχρή κι υπερβολικά εγκεφαλική, κι ο σύντροφος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα κι αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, κυρίως διαδικτυακά κι επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος κι ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά κι απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση και τη ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!