Μήπως τον τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες; Είχες αφήσει στην άκρη την διασκέδαση και την ανεμελιά; Αυτή την Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μπορείς να το ρίξεις έξω και να γευτείς πράγματα που σου είχαν λείψει! Η μέρα είναι ευνοϊκή για έκφραση, έρωτα, δημιουργία και ξεγνοιασιά!

 

Κριός

Νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη και αργότερα τις πραγματοποιείς με επιτυχία. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ταύρος

Μην αφήνεις περιθώρια να σε εκμεταλλεύονται συνεργάτες και φίλοι. Βάλε όρια στις συνεργασίες σου και προστάτεψε κάθε ισορροπία. Μετά από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σου και θα γίνουν καλύτερα.

 

Δίδυμος

Δώσε περιθώρια σε άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε πλησιάσουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για θέματα προβληματικά που αφορούν την σχέση σου γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Διατήρησε τον θετικό τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα σου δοθούν ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και μάλιστα αρκετά σύντομα. Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

 

Λέων

Σήμερα φρόντισε να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

 

Παρθένος

Είναι σημαντικό να φροντίσεις για την ευεξία σου. Στην σχέση σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σου ανεβάσει τόσο τον ερωτισμό που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Είναι αλήθεια πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος αλλά με την κατάλληλη οργάνωση όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα με το ταίρι σου.

 

Σκπορπιός

Η περίοδος πλανητικά (με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου) είναι πολύ καλή ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάποια γεγονότα θα έρθουν με πολύ καλές προοπτικές.

 

Τοξότης

Μην αφήσεις σε κανέναν να σε σταματήσει με αρνητικές απόψεις αλλά προχώρησε δυναμικά για να ολοκληρώσεις όλα όσα σε απασχολούν. Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Μην βιάζεσαι να αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να ασχοληθεί με το αύριο που σε αφορά αποκλειστικά αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα όλο το ερχόμενο διάστημα. Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Υδροχόος

Μην βιαστείς να υποχωρήσεις άλλο αλλά κάνε μία συζήτηση να επαναφέρεις την απαραίτητη τάξη. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και οι απαιτήσεις που θα έχεις θα μπορέσουν να φέρουν μεγάλη χαρά και στους δύο.

 

Ιχθύς

Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου πολύ αυξημένη. Μια μικρή απόδραση θα έκανε πολύ καλό και στους δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή