Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Απαιτητικοί ως και πιεστικοί οι ρυθμοί της μέρας με τη Σελήνη απ’ το ζώδιο του Παρθένου να μην αφήνει περιθώρια για χαλαρότητα και να επιτάσσει αυστηρούς τόνους για άμεσο ξεκαθάρισμα προσωπικών κι επαγγελματικών υποθέσεων. Η μέρα βοηθά για νέα ξεκινήματα κι επίτευξη στόχων με τις αντίστοιχες θυσίες και προσπάθειες.

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και στέκεται σύμμαχος στην επίτευξη των στόχων σας. Μη σταθείτε στο φόβο και την ανησυχία κι επιτρέψετε να γίνουν εμπόδια στα όνειρά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται κι όσο αφορά τα αισθηματικά σας εκμεταλλευτείτε τις συζητήσεις που προκύπτουν για να θέσετε νέες βάσεις και να βρείτε λύσεις.

 

Ταύρος

Αν και τέτοιες ριζοσπαστικές αλλαγές δεν πρόκειται να συμβούν απαραίτητα, η πιθανότητα είναι σήμερα μεγαλύτερη απ’ όσο συνήθως. Αν και τα γεγονότα φαίνονται να είναι εκτός ελέγχου σας, υπάρχουν περίπλοκες συναισθηματικές φορτίσεις στη δουλειά, που έλκουν αυτού του είδους την κατάσταση κοντά σας. Αυθορμητισμός και παρόρμηση, τα στοιχεία της ημέρας, που ανανεώνουν τη σχέση σας και μάλλον σας βγαίνουν σε καλό.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ημέρα που παρακινείστε να μετακινήσετε βουνά. Η αντοχή και η αίσθηση του σκοπού δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερες απ’ όσο σήμερα. Μπορείτε να ετοιμαστείτε γι’ αυτή τη χρονική ημέρα με το να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο μικρό-ευθύνες και παρενοχλήσεις. Είναι ωστόσο καλή μέρα για να πετύχετε στόχους και να ζήσετε εμπειρίες που επιθυμείτε καιρό. Μην κρατάτε σε απόσταση το σύντροφό σας απ’ τα νέα σχέδιά σας.

 

Καρκίνος

Η επικοινωνία σας με τους άλλους περνάει σ’ ένα νέο επίπεδο βάθους κι έντασης αυτό τον καιρό, νιώθετε και σας νιώθουν πιο ουσιαστικά από ποτέ. Μυστικά βγαίνουν στη φόρα και συζητήσεις έχουν μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ όσο συνήθως. Αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο νομίζετε πως η επικοινωνία ήταν πολύ προσποιητή, αυτή είναι η ημέρα για να δείτε κάτω απ’ την επιφάνεια. Μάσκες θα πέσουν και σχέσεις θα δυναμώσουν ή θα διαλυθούν. Όλα όμως είναι για καλό.

 

Λέων

Είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι κοινωνικά ζητήματα κι ενδιαφέρεστε περισσότερο για τους γύρω σας. Μπορείτε να δείτε καλύτερα πώς ταιριάζει η ζωή σας μέσα στο όλο κοινωνικό σύνολο και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε τις υποθέσεις σας μ’ ένα πιο ευρύ, πιο κατανοητό τρόπο. Έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους, την οικογένεια και το σύντροφό σας κι αναθεωρείτε για αποφάσεις του παρελθόντος.

 

Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή ημέρα στη ζωή σας, όπου θα πρέπει να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και ζωντανοί. Αφήνετε στην άκρη το παρελθόν κι είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα μπροστά. Μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να βελτιώνεστε περισσότερο. Είστε επίσης συναισθηματικά ώριμοι και ξέρετε τι ζητάτε απ’ τη ζωή σας, έτσι σας είναι πιο εύκολο να το κατακτήσετε.

 

Ζυγός

Μεγαλύτερη υπευθυνότητα κι ενδιαφέρον πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, οικονομικά κι οτιδήποτε έχει σχέση με συνεταιρισμούς, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ημέρα αποφασιστική με την επίτευξη στόχων πρώτο στη λίστα σας. Ίσως νιώσετε φορτωμένοι από τις δεσμεύσεις που έχετε για υποστήριξη κάποιων άλλων, ή να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι μια πηγή εισοδήματος στην οποία είχατε στηριχτεί δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Ό,τι κι αν συμβεί, ο σύντροφός σας είναι δίπλα σας κι αυτό κάνει την κατάσταση ευκολότερη.

 

Σκορπιός

Πνευματικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας σήμερα στα ύψη. Η διαίσθησή σας είναι σήμερα ικανή να οδηγήσει σε μεγαλύτερα επίπεδα ευαισθησίας και μπορεί να ελκύεστε σχεδόν ακατανίκητα από τα αισθήματά σας. Πιο ευάλωτοι κι ανήσυχοι απ’ ό,τι συνήθως. Καλή μέρα για να βάλετε κάτω με το ταίρι σας θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις.

 

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας για την καριέρα, τη δουλειά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, τη φήμη, την κοινωνική σας προβολή και τα επαγγελματικά ζητήματα, εκδηλώνονται αυτή την ημέρα. Η δημόσια αναγνώριση της δουλειάς και των συνεισφορών σας είναι πολύ πιθανή επίσης. Μια νέα συμπεριφορά απέναντι στην καριέρα σας θα σας ωθήσει στο να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην παραμελείτε όμως το σύντροφό σας γιατί δεν είναι απίθανο να τον χάσετε και τότε θα είναι αργά.

 

Αιγόκερως

Οι πιο βαθιοί σας φόβοι κι οι αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε θα σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, είχατε άσχημες προσωπικές συνήθειες, που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι πως τα όνειρά σας δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε πολύ μικρή αίσθηση της μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορεί να κάνετε μεγάλα άλματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Στήριγμά σας οι φίλοι κι η οικογένειά σας. Παρεξηγήσεις και μικροκαβγάδες στα προσωπικά σας που θα ξεπεραστούν γρήγορα.

 

Υδροχόος

Αυτή την μέρα επικοινωνείτε ευθύτερα και δυναμικότερα και τείνετε να είστε μάλλον πιεστικοί. Η ανυπομονησία, η αμφιλογία, η ασάφεια ή η μη δεσμευτική στάση που κρατάτε ίσως προκαλέσουν διαφωνίες σε μια προσπάθεια να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση ή απόφαση από κάποιον. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιτεθείτε με κάποιο διαλλακτικότερο τρόπο στον οικογενειακό κύκλο και τους φίλους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με το ταίρι σας γιατί το κλίμα εντάσεων, μόνο λύσεις δε θα φέρει.

 

Ιχθείς

Λεπτή ευαισθησία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που παρουσιάζονται σήμερα. Είναι καλό να απελευθερώνετε τα αισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μην το παρακάνετε. Αφού ελευθερωθεί η ενέργεια, προσπαθήστε ν’ αναλύσετε την κατάσταση και ν’ ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος. Ζητήστε βοήθεια απ’ το σύντροφό σας και κάντε μια νέα αρχή μαζί.

 


Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.