Επιτέλους! Η τύχη είναι με το μέρος μας! Μήπως είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Παρθένος, Ιχθύς, Αιγόκερως ή Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου; Μπορείς τώρα να απολαύσεις άπειρες ευκαιρίες και αμέτρητες δυνατότητες και να κατακτήσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Βάλε τα όλα σε ένα πολύ καλό πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν οι καλύτερες λύσεις. Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

 

Δίδυμος

Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μπορέσεις να βάλεις σε μια λογική σειρά όλα αυτά που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου και του ζωδίου σου. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Λέων

Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και οι θετικές επιρροές του Ερμή από τον Σκορπιό θα φτάσει την επικοινωνία σου σε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

 

Παρθένος

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε θέματα που θα ισορροπήσουν την ζωή σου και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά.  Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου, ανεβάζει ακόμη περισσότερο το κύρος σου και σε κάνει περισσότερο ενδιαφέρον στα άτομα που συναναστρέφεσαι.  Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα μπορούσες να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα ή με την αυτογνωσία σου. Θα μπορέσεις να βρεις πολλές απαντήσεις σε ζητήματα που βασανίζουν το μυαλό σου μέχρι τώρα.  Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

 

Τοξότης

Θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και βιάζεσαι να βάλεις τα καινούργια σχέδια σου σε εφαρμογή για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Αιγόκερως

Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να χαλάει την ψυχολογία σου Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

 

Υδροχόος

Κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία και θα σταθείς στα πόδια σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

 

Ιχθύς

Σήμερα φρόντισε να μην δεις κάποιες καταστάσεις με απαισιοδοξία γιατί δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα.  Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Πηγή