Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης σήμερα κι οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός! Πολλά τα πισωγύρισμα κι οι επανενώσεις με πρώην έρωτες, ιδίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Αφήνεις πίσω το παρελθόν, Κριέ, θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν – ίσως και κάποιες που δεν πρέπει. Αυτό σε οδηγεί σε καινούργιες φάσεις της ζωής σου Είναι μία ευνοϊκή μέρα και θα γευτείς το θρίαμβο ή την αναγνώριση από τους γύρω σου. Απόλαυσέ το, αφού πραγματικά το αξίζεις! Φρόντισε σήμερα σε μερικά θέματα στη σχέση σου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να αποφύγεις λογομαχίες, που θα προκύψουν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Ταύρος
Κάνεις αυτό που σου αρέσει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε, χωρίς να σε απασχολεί καθόλου η όποια κριτική δέχεσαι. Αυτό βέβαια ενέχει το ρίσκο να σε θεωρήσουν οι άλλοι λίγο επιπόλαιο. Ο αυθορμητισμός σου για κάθε καινούργια εμπειρία και η έντονη επαναστατική σου διάθεση σε κάνουν ασταμάτητο, είτε αντιστέκεσαι στους άλλους ή τους δίνεις τροφή για σκέψεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Πες του γι’ αυτά που σε απασχολούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμος
Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο της κριτικής, Δίδυμέ μου. Έχεις όμως λάθος άποψη και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού σήμερα ο εγωκεντρισμός δε σε αφήνει να δεις καθαρά τι γίνεται γύρω σου, ενώ δε δέχεσαι ούτε τις συμβουλές ατόμων που πραγματικά σε αγαπούν και γίνεσαι αρνητικός απέναντί τους. Δείξε λίγη ψυχραιμία, πάρε το χρόνο σου και σκέψου, πως οι άλλοι μόνο να σε βοηθήσουν θέλουν. Η σχέση σου αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα με το ταίρι σου.

Καρκίνος
Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σήμερα, Καρκίνε μου. Είσαι μπροστά σε δίλημμα, αφού βρίσκεσαι σ’ ένα «μονοπάτι», όπου και οι δύο δρόμοι που σου ανοίγονται έχουν ουσιαστικά τις ίδιες προοπτικές. Η αβεβαιότητα σε τρομάζει λίγο, καθώς φοβάσαι το λάθος ή την αυστηρή κριτική που μπορεί να εισπράξεις. Εμπιστεύσου λίγο περισσότερο τη διάθεσή σου και αυτή θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις ότι διαθέτεις πολλές δυνατότητες, οπότε κινήσου με τόλμη αυτή την περίοδο και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Λέων
Δυσκολεύεσαι να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου, Λέων μου, έχεις την τάση να αποκτήσεις υλικά αγαθά κι έχεις προσκολληθεί σε αυτό. Η φιλοδοξία σου για τα «θέλω» σου συνήθως υπερνικά τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά σου. Πρόσεξε όμως λίγο παραπάνω, επειδή οι επιδιώξεις σου θα σε φέρουν αντιμέτωπο με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Βλέπεις, δεν έχουν όλοι την απαιτούμενη κατανόηση, όπως δείχνεις εσύ σε ανάλογες καταστάσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από το Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος
Θα λάβεις σοβαρά υπ’ όψιν σου, Παρθένε, λόγια τρίτων, επειδή θα χρειαστεί να μεσολαβήσεις για να λύσεις ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο δικό σου άτομο. Το καλό με σένα είναι, ότι σήμερα θα σε διακατέχει η αμεροληψία κι αυτό θα το αναγνωρίσουν οι γύρω σου. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα βοηθήσουν να βρεθεί η επιδιωκόμενη λύση. Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά έντονη κι έχεις πολύ άγχος. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία.

Ζυγός
Αποζητάς σήμερα την απομόνωση, Ζυγέ μου, και την απομάκρυνση από τους γύρω σου, ώστε ν’ αποφύγεις τις πικρές αλήθειες της ζωής. Μην περιμένεις όμως να καταλάβουν αμέσως οι γύρω σου τις δικές σου ανησυχίες, αλλά δώσ’ τους χρόνο στο ν’ αποδεχτούν αυτή σου την εσωτερική ανάγκη και ιδιαίτερα μην απογοητεύεσαι από αυτή τους τη στάση. Θα θελήσεις να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, που όμως θα πραγματοποιηθεί αργότερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Σκορπιός
Το απαράμιλλο θάρρος σου, Σκορπιέ, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παγίδες που προσπαθούν να σου βάλουν. Σήμερα, η ψυχική σου δύναμη σε κάνει να μην αφήνεις περιθώρια για κακόβουλες κριτικές, αντιμετωπίζεις κατάματα τους γύρω σου, αφού έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα, ενώ η ισχυρή σου θέληση σε βγάζει από δυσκολίες. Με αυτό τον τρόπο οι άλλοι αποδέχονται την υπεροχή σου. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου.

Τοξότης
Ευκαιρίες, Τοξότη, πολλές και σε διάφορους τομείς, θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Η κοινωνική σου θέση δείχνει να είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές προτάσεις για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και ν’ αποφεύγεις τις κακοτοπιές, που οι άλλοι θα προσπαθήσουν για ακόμα μία φορά να σου βάλουν, θα σε ξεμπλέξει και πάλι. Η καλή σου διάθεση θα είναι στο απόγειο της. Φρόντισε στη σχέση σου να κινητοποιηθείς περισσότερο και σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αιγόκερως
Η ωριμότητα και η κατανόηση για τους γύρω σου, Αιγόκερε, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Η πνευματική σου ευεξία θα είναι βάλσαμο σε οικογενειακά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Θα νιώσεις ευχάριστα βοηθώντας τα δικά σου άτομα κι αυτό θα σου δημιουργήσει μία αίσθηση πληρότητας. Η σχέση σου θα παραμείνει σε θετική τροχιά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η ψυχολογία σου σήμερα δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις πολλά αυτή την περίοδο, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Υδροχόος
Δίπλα σου σήμερα, Υδροχόε, θα βρεθεί ένα άτομο που θα θελήσει να σε χαλιναγωγήσει. Αυτό κρύβει τον κίνδυνο μιας δικής σου ακραίας αντίδρασης, οπότε καλό θα ήταν ν’ ακούσεις πρώτα με προσοχή τις απόψεις του πάνω σε θέματα που αφορούν και τους δυο σας. Οι γνώσεις του μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες μακροπρόθεσμα. Η σχέση σου είναι σε αρκετά καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Σήμερα, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Ιχθύς
Έχεις πλέον, Ιχθύ, ξεκάθαρες απαντήσεις σε ερωτήματα που σε βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα και βλέπεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία το πως θ’ αντιμετωπίσεις πρόσωπα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω άσχημων συγκυριών. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή σου η στάση θα σε απελευθερώσει από ένα βάρος, ενώ θα καταλάβεις ότι κι οι άλλοι ήταν σε παρόμοια κατάσταση με σένα. Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Πηγή