Πιέσεις και νέες ευθύνες θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας δημιουργήσουν τάσεις φυγής. Στηριχθείτε στο ταίρι ή το φλερτ σας για θετική ενέργεια και θα δείτε πως αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Κριός
Έχετε μια προαίσθηση ότι πλησιάζετε μια κρίσιμη ημέρα στη ζωή σας σήμερα. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Ίσως αποκτήσετε κάποιες αμφιβολίες αν θα πρέπει να συνεχίσετε με τα σχέδια σας ή θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε προσωρινά. 

Ταύρος
Πολλά πράγματα γύρω σας ίσως να μην εξελίσσονται όπως εσείς θέλετε ή να μη γίνονται όπως τα είχατε φανταστεί. Οι καταστάσεις όπως φαίνεται έχουν αρχίσει και λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο εναντίον σας προκαλώντας σας μια εσωτερική ένταση και δυσαρέσκεια, η οποία πολλές φορές θα συμπεριλαμβάνει και τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων.

Δίδυμοι
Αναστατώσεις και απρόβλεπτες αλλαγές είναι πράγματα που θα πρέπει να τα περιμένετε σήμερα. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου θα χρειαστεί να επανεξετάσετε και αξιολογήσετε πολλά πράγματα και υποθέσεις στη ζωή σας. Μην αντιδράσετε εγκαταλείποντας τα πάντα.

Καρκίνος
Αυτή η ενεργητικότητα αν δε χρησιμοποιηθεί σωστά σήμερα, ο κίνδυνος για λάθη εξαιτίας απερισκεψίας ή υπερβολικής σιγουριάς είναι μεγάλος και εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες. Προσπαθήστε να περιορίσετε την επιθυμία σας να θέλετε πάντοτε να γίνεται το δικό σας.

Λέων
Μπορεί σήμερα να αποφασίσετε να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να προχωρήσετε σε μια δική σας επιχείρηση που θα σας παρέχει μεγαλύτερη δημιουργικότητα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν περισσότερο, απ’ το να είστε πάντα απασχολημένοι να πετύχετε κάποιους στόχους και να αγωνίζεστε στη ζωή.

Παρθένος
Η ικανότητά σας να παρακινείτε, να οδηγείτε και να εμπνέετε τους άλλους θα είναι πολύ δυνατή σήμερα. Έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε πιο δυναμικοί, ενεργητικοί και δραστήριοι απ’ότι συνήθως. Όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα, είστε πρόθυμοι να βρείτε λύση σε όποια προβλήματα προκύψουν.

Ζυγός
Δραπετεύετε σε ένα φανταστικό κόσμο, διαμέσου της φαντασίας σας, των ονείρων ή της τηλεόρασης. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και να μην αφήσετε τη ζωή σας να χωριστεί σε δυο διαφορετικούς κόσμους. Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στα άτομα που θα έχετε δίπλα σας και δεν ξέρετε ποια είναι η σωστότερη επιλογή. Αφεθείτε και θα καταλάβετε αμέσως πού ανήκετε.

Σκορπιός
Η κατανόηση και η συμπόνια σήμερα μεγεθύνονται. Είστε πιο καταδεχτικοί, ευαίσθητοι, κατανοητικοί και δεν επικρίνετε τους άλλους. Ακόμα και αν συνήθως τα έχετε αυτά τα προτερήματα, θα ανακαλύψετε ακόμα, ότι σήμερα αποκτάτε μια νέα εκτίμηση και σεβασμό για ανθρώπους που πριν είχατε παραμελήσει, αγνοήσει ή παρεξηγήσει.

Τοξότης
Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποιο δεσμό, θα ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σας ή θα απομακρυνθείτε εντελώς από κοντά του. Τα αισθήματά σας, θα σας οδηγούν από το ένα άκρο στο άλλο, απλά και μόνο, γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο από την υπεροχή του παραμυθιού και τη μαγεία μιας ρομαντικής σχέσης.

Αιγόκερως
Δεν είστε μόνο λιγότερο επιθετικοί, αλλά επίσης και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και είστε πιο έτοιμοι να τρέξετε να βοηθήσετε. Αυτή είναι μια πολύ θετική χρονική ημέρα, όπου είστε πολύ συνεργάσιμοι και ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Θα καταλάβετε το ενδιαφέρον ατόμων που δεν είχατε σε υπόληψη και θα μπείτε σε σκέψεις.

Υδροχόος
Νέες ευθύνες εμφανίζονται στον επαγγελματικό τομέα. Η οικένειά σας θα είναι δίπλα σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές και θα σας στηρίξει ακόμη και οικονομικά αν χρειαστεί. Παρά τις συνεχείς πιέσεις κάτι που θα σας ξαφνιάσει θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να δείτε τα πράγματα πολύ πιο θετικά.

Ιχθείς
Ωρίμανση των ιδανικών και των πνευματικών σας αξιών επέρχεται σήμερα. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι τόσο σταδιακή και φυσική, που μετά βίας θα την προσέξετε, αλλά ωστόσο είναι σημαντική. Γίνεστε λιγότερο εγωκεντρικοί και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Συνεπώς, συμπεριφέρεστε με πιο ώριμο τρόπο. 

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.