Μία απόλυτα τυχερή και χαρούμενη Δευτέρα είναι εδώ, με τη μεγαλειώδη Σύνοδο Ήλιου-Δία! Τύχη και χαρά για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Προσοχή ωστόσο σε λόγια και μετακινήσεις οι Μεταβλητοί του 1ου δεκαημέρου, λόγω Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θ’ ακούσεις πάρα πολύ καλά σχόλια. Οι σωστές κινήσεις σου θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα πετύχεις αυτά που θέλεις πάνω στα προβλήματα, τα οποία σε απασχολούν μέχρι τώρα. Όλο αυτό κάνει ν’ ανεβαίνεις ψυχολογικά, να βελτιώνεται η διάθεσή σου και, ακόμη περισσότερο, να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου. Τα μέλη της οικογενείας σου χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Μπορεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση της σχέσης σου να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, οι οποίες παραμένουν στάσιμες. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου πάρα πολύ καλή. Θα συνεργαστείς επιτυχώς με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

Δίδυμος
Το οικογενειακό σου περιβάλλον, Δίδυμε, παραμένει πάρα πολύ σημαντικό για σένα. Όταν οι δικοί σου άνθρωποι είναι καλά, παραμένεις ήσυχος κι έτσι μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου ευκολότερα και με περισσότερη ηρεμία. Σήμερα, θα δεχτείς κάποια νέα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, οπότε θα συνεχίσεις το επόμενο διάστημα με περισσότερο δυναμισμό. Σήμερα προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Καρκίνος
Η εβδομάδα σου, Καρκίνε, θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές κι η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις να τακτοποιήσεις, αλλά αυτό δε σε αγχώνει ιδιαίτερα, αφού ετοίμασες ένα πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τελειώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις. Στη σχέση σου με την Αφροδίτη να είναι στο Ζυγό, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και οι δυο σας θα περάσετε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, τα χαρίσματά σου σε βοηθούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Λέων
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Λέων, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από σήμερα, μπορείς να προχωρήσεις σε αυτές, ενώ και δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν. Φρόντισε μόνο, πριν ξεκινήσεις, να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, καθώς είναι πάρα πολλά στο μυαλό σου αυτά που πρέπει να τελειώσεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε πράγματα, που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, τις οποίες θέλεις γρήγορα να τακτοποιήσεις, κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό, ώστε να τα ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είσαι από τα ζώδια με ιδιαίτερο δυναμισμό, πράγμα που σήμερα θα χρησιμοποιήσεις, ώστε η μέρα σου να κλείσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κι ικανοποίηση. Θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μία ιδιαίτερη μυστικοπάθεια, για θέματα που αφορούν το μέλλον και για γενικότερες αλλαγές, τις οποίες θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Οι γύρω σου βέβαια μπορεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με σένα, αλλά αυτό δε σε νοιάζει στο ελάχιστο. Μη βγεις καθόλου από τους στόχους σου, κάνε το πρόγραμμά σου και σε βεβαιώνω, ότι αυτά που έχεις σκεφτεί, θα επιτευχθούν απόλυτα. Η σχέση σου σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.

Σκορπιός
Είσαι ένα ζώδιο με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, Σκορπιέ, κι αυτό δείχνεις καθημερινά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έχεις δώσει μεγάλη βοήθεια, που κάποιο άτομο όμως μπορεί να εκμεταλλεύεται. Σήμερα, ίσως ακούσεις παράπονα από αυτό το πρόσωπο και πως θέλει ακόμη περισσότερα πράγματα από εσένα. Μη δώσεις την παραμικρή σημασία, αλλά προχώρησε κανονικά το πρόγραμμά σου, ώστε να έχεις την αναμενόμενη επιτυχία. Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις πως θα συμβούν αλλαγές που δεν περιμένεις και βέβαια, έρχεται η γνωριμία που επιθυμείς.

Τοξότης
Η στασιμότητα αυτής της περιόδου, Τοξότη μου, μπορεί να σου ρίξει λίγο την ψυχολογία. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει πάρα πολλές αναποδιές, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα, χωρίς στενοχώριες και σε βεβαιώνω, ότι τα σχέδιά σου στην πορεία θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία μεγαλύτερη απ’ όση νόμιζες. Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να διώξεις κάποιες τάσεις επιβολής, που ίσως έχεις.

Αιγόκερως
Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη πειθώ, αλλά και ιδιαίτερη ευκολία στο να λύνουν τα προβλήματα των άλλων. Ένα φιλικό σου άτομο σήμερα θα ζητήσει τη βοήθειά σου για κάποιο ζήτημα, που αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά θα το βοηθήσεις και θα του δώσεις λύσεις, ώστε να βγει από το τέλμα που το ρίχνει ψυχολογικά. Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα συναισθήματα που έχεις, αφού δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει και να τα λες.

Υδροχόος
Η μέρα σου, Υδροχόε μου, ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Είσαι από τα ζώδια που προτιμούν να μην έχουν επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα και τις ειδικές καταστάσεις που τυραννούν την ψυχολογία του ανθρώπου. Πρέπει όμως να κάνεις κάποιες θυσίες, ώστε στην πορεία να ξεπεράσεις ορισμένες υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε ταράζουν ψυχολογικά. Σήμερα θα συζητήσεις με το ταίρι σου και θα καταλήξετε σε λύσεις για πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα προκύψουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Έχεις πάρα πολλές ιδέες στο μυαλό σου, που θες να πραγματοποιήσεις, αλλά αυτή την περίοδο καλό είναι να βάλεις φρένο στις υποθέσεις σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις, μαζί με κάποια προβλήματα που δεν περίμενες, κι αυτό θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις το καθημερινό πρόγραμμά σου χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Μην διστάσεις, αφού οι ιδέες σου είναι πάντα καλές.

Πηγή