Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων προσφέρει ευκαιρίες για τύχη, αγάπη, εξέλιξη συναισθηματική … Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, δηλώνει ότι τα ξαφνιάσματα θα προσφέρουν ανάσες ευχαρίστησης και θα γεμίσουν τις καρδιές μας με τα πιο όμορφα συναισθήματα!

 

Κριός

Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

 

Ταύρος

Η φαντασία και η έμπνευσή σου θα αναδειχθούν μέσα από δημιουργικές δράσεις, οδηγώντας σε επιτυχίες. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες θα σταθούν πολύ θετικοί απέναντι στο ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα και έτσι θα μπορέσεις να οργανώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει καλύτερα μαζί σου.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Θα τα καταφέρεις με ευκολία. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

 

Λέων

Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν δεν έχεις ταίρι, με τα προσόντα που διαθέτεις τώρα μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις που θα δεχτείς θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

 

Ζυγός

Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις όσα ζητήματα προκύψουν θα οδηγήσει σε επιτυχία με αργούς ρυθμούς. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένα και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

 

Σκορπιός

Σήμερα στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αναπάντεχες αλλαγές προβλέπονται στον αισθηματικό σου τομέα και έρχεται βέβαια και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Τοξότης

Τα κατάλληλα πρόσωπα που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Τοξότη, θα παρουσιαστούν ως δια μαγείας μπροστά σου και η δικτύωση θα είναι πολύ πιο εύκολη διαδικασία απ’ όσο περίμενες. Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που ίσως έχεις.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει και να τα λες.

 

Υδροχόος

Ένα μικρό ταξίδι θα σε χαροποιήσει και θα αποτελέσει ευκαιρία για ανανέωση της διάθεσης και της φυσικής σου κατάστασης. Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Ιχθύς

Αξιοποίησε τη στήριξη απ’ το φιλικό κι οικογενειακό σου περιβάλλον για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για την ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.

 

Πηγή