Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα! Ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Η συνεργασία της Σελήνης στο Λέοντα, με τον Ουρανό στον Κριό, μας καθιστά νικητές στα συναισθηματικά μας και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που μας ανανεώνουν! Περνάμε υπέροχα σήμερα!

Κριός
Τα πρώτα δειλά βήματα, Κριέ, κάνουν σήμερα το άγχος κι η ένταση και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τα μετατρέψει σε δημιουργικότητα, χωρίς να τ’ αφήσεις να σε καταβάλουν. Όπως καταλαβαίνεις, είναι κυρίως στο δικό σου χέρι το πως θα εξελιχθεί η μέρα. Μη δείξεις φυσικά αρνητικότητα απέναντι σε στήριξη που θα σου προσφερθεί από οικογενειακό σου άτομο, επειδή η πρόθεσή του είναι ευγενική και, όσο και να μην το πιστεύεις, μπορεί να σε βοηθήσει. Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να βοηθήσεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.

Ταύρος
Αυτή, Ταύρε, είναι μία μέρα, στην οποία θα θέλεις να ξεκουραστείς και να περάσεις χαλαρά με δικά σου άτομα, κάνοντας συζητήσεις που θα σου φέρουν ψυχική γαλήνη. Θέλεις να ξεφύγεις πραγματικά από το άγχος που φέρνει η καθημερινότητα, αφού την τελευταία περίοδο το πρόγραμμά σου σ’ έχει επιβαρύνει πολύ. Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Δίδυμος
Θέλεις να χαρείς τη μέρα Δίδυμε, αλλά παράλληλα οι σκέψεις για τις υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις, αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Καλύτερα για σένα θα ήταν να ξεμπλοκάρεις και ν’ αφήσεις τις υποθέσεις σου για αύριο – άλλωστε, εκεί θα είναι και θα σε… περιμένουν. Άδραξε, λοιπόν, τις ευκαιρίες της ημέρας, για να περάσεις ευχάριστα με αγαπημένα σου άτομα. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα βρίσκεσαι σε έναν υπέροχο κόσμο, έχοντας γύρω σου μια «σφαίρα», η οποία δε θ’ αφήνει οτιδήποτε αρνητικό να τη διαπεράσει και να σου χαλάσει τις ήρεμες στιγμές που αναζητάς. Η βοήθεια, για να εξασφαλιστεί αυτή η γαλήνη, έρχεται από οικογενειακά σου άτομα, που θέλουν να σε προστατέψουν. Η μέρα σου θα είναι γεμάτη αγάπη, ικανοποίηση και θαλπωρή. Οι ασταμάτητες υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές σου ευθύνες, φέρνουν πίεση στο ταίρι σου, επειδή δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Βρες λύση, διαφορετικά θ’ ακούσεις παράπονα.

Λέων
Νιώθεις κούραση, Λέων μου, αφού οι μέρες που έχουν περάσει, έχουν απορροφήσει, λόγω των υποχρεώσεων, πολλή από την ενέργειά σου. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία, σήμερα ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βρεθείς με φιλικά σου άτομα, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ευχάριστα, αποφορτίζοντάς σε από καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες δύσκολες καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, στο πρόγραμμά σου έχεις το να περάσεις ήσυχες στιγμές στο σπίτι, κάτι που όμως ανατρέπεται, αφού μία πρόταση από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε ξεσηκώσει. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δε δείχνεις να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και ξεκινάς με όχι τόσο καλή διάθεση, αλλά όλο αυτό ανατρέπεται. Θα περάσεις μία υπέροχη μέρα, θ’ ανέβει η ψυχολογία σου και όλα αυτά, από εκεί που δεν το περίμενες. Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα αισθάνεσαι μία μικρή αδυναμία κι αυτό βγαίνει από την πίεση των τελευταίων ημερών. Όσο και να προσπαθούν οι γύρω σου να σε πείσουν να κάνετε κάποια κοντινή απόδραση, απ’ ό,τι φαίνεται δε θα σε παρασύρουν. Ασχολείσαι με τα άτομα του οικογενειακού σου περίγυρου, επειδή, λόγω του φόρτου που θα έχεις αργότερα, γνωρίζεις πως μελλοντικά ο χρόνος σου θα είναι πολύ περιορισμένος. Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τις όποιες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Σκορπιός
Εκμεταλλεύεσαι τη μέρα, Σκορπιέ, και την αφιερώνεις στα φιλικά σου πρόσωπα, περνώντας μαζί τους ήσυχες στιγμές. Έχετε καιρό να βρεθείτε και είναι καλή ευκαιρία για ανάλαφρες συζητήσεις, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Είναι στο χέρι σου, λοιπόν, να διαλέξεις αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα, ώστε να περάσεις τη μέρα σου ακόμη πιο ευχάριστα απ’ όσο πίστευες. Τα αισθηματικά σου θα παραμείνουν σε θετική κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, επειδή η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Τοξότης
Τα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, Τοξότη, θέλουν να σ’ έχουν κι αυτή την ημέρα κοντά τους, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι, επειδή η δική σου ανάγκη είναι να βρεθείς με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περίγυρου. Φρόντισε, λοιπόν, να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τελικά αυτό θα σ’ ευχαριστήσει περισσότερο ψυχικά. Η μέρα σου γενικά θα κυλήσει ήρεμα και θα νιώσεις ιδιαίτερη χαρά. Πολλά πράγματα στη σχέση σου θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο για ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς έξω και να εμπλακείς με τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να χρειαστεί ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Το οικογενειακό σου όμως περιβάλλον έχει κάνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κι εσένα, ώστε να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά μαζί τους. Παρόλο που ανατρέπονται τα σχέδιά σου, δε θα νιώσεις καθόλου άσχημα. Αντίθετα, θα αισθανθείς πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ψυχική ευχαρίστηση. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θέλεις να περάσεις την ημέρα σου χαλαρά, αφού έχεις ανάγκη για πολύωρη ξεκούραση. Μπορεί να συναντήσεις φιλικά σου άτομα και να κάνεις συζητήσεις μαζί τους, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ανεβασμένος ψυχολογικά, αλλά και να μοιραστείς μαζί τους προβληματισμούς που έχεις το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν αρκετές λύσεις στα θέματα, που σε απασχολούν. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, ώστε κι οι δύο να νιώσετε καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα έχουν μεγάλη ένταση.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις αρκετά χαλαρή διάθεση και θα προσπαθήσεις να ξεχάσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στην καθημερινότητα. Παρόλο που θα δεχτείς προτάσεις για να βγεις έξω, θα θελήσεις να μείνεις στο σπίτι παρέα με την οικογένειά σου, περνώντας ήρεμα, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, μια και ξέρεις πάρα πολύ καλά, ότι τις επόμενες ημέρες σε περιμένει πολλή δουλειά και δυστυχώς όλα θα περάσουν από τα δικά σου χέρια. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, που ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Πηγή