Προσοχή, προσοχή στους Μεταβλητούς του 1ου δεκαημέρου που κάνουν και σήμερα αλόγιστα έξοδα ή προκαλούν καβγάδες στον έρωτα! Προσοχή και για τους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου που συνεχίζουν και σήμερα ή να λένε ή να πιστεύουν ψέματα! Οι αρνητικές χθεσινές όψεις Αφροδίτης-Άρη και Ερμή-Ποσειδώνα συνεχίζουν την επιρροή τους!

 

Κριός

Οι περισσότερες από τις υποθέσεις σου, Κριέ, μπαίνουν τώρα σε καλό δρόμο. Το άγχος σου όμως σε οδηγεί σε κάποιες παρορμητικές κινήσεις, που νομοτελειακά φέρνουν λανθασμένες επιλογές.  Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο, Κριέ, για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Οι ταλαιπωρίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, Ταύρε μου, σιγά- σιγά απομακρύνονται και η κατάσταση βελτιώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη ραγδαία βελτίωση της διάθεσής σου. Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, Ταύρε μου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις της σχέσης σου.

 

Δίδυμος

Το νευρικό σου σύστημα, Δίδυμέ μου, δε βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και η πίεση που δέχεσαι από απροσδόκητους παράγοντες, φέρνει τα πράγματα στα άκρα. Αν θέλεις, Δίδυμε, μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, είσαι σε θέση να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Οι αδέσμευτοι είστε σε πολύ ευνοϊκή περίοδο, για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε.

 

Καρκίνος

Οι δυσκολίες που πέρασες τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε μου, σιγά – σιγά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέα ξεκινήματα, σε πιο σταθερές βάσεις. Αυτά θα σου φέρουν στο μέλλον ισορροπία και ικανοποίηση. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Καρκίνε μου. Καλό είναι, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα να συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις, ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις!

 

Λέων

Η εύνοια των άστρων, Λέων, είναι εμφανής πλέον στη ζωή σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην αφήσεις αναξιοποίητη ούτε μία προοπτική.  Ξέχνα, Λέων, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο κι ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει θετικές επιρροές.

 

Παρθένος

Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ανεβάζει τη γοητεία σου, ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Ζυγός

Η τάση σου κάποιες φορές, Ζυγέ, να μη σκέφτεσαι σε ένα απολύτως ρεαλιστικό πλαίσιο, δε σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου.  Σήμερα, Ζυγέ μου, απόφυγε να προσπαθήσεις «να περάσει το δικό σου» στη σχέση σου, από πείσμα και μόνο, διαφορετικά σε προειδοποιώ, πως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει, μέχρι να αποκτήσεις τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα σου επιτρέψουν πιο σωστές εκτιμήσεις. Σήμερα στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες, ώστε να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.

 

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, πολλές καταστάσεις θα καλυτερεύσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, κάνε τις κινήσεις σου, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Δείξε τώρα ψυχραιμία και προσοχή στην οργάνωση των συναισθημάτων σου, για να βάλεις την τάξη που απαιτείται για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Με τις καλές επιρροές των πλανητών, Αιγόκερέ μου, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

 

Υδροχόος

Πρέπει να μάθεις, Υδροχόε να χαίρεσαι, με πιο απλά πράγματα που δεν κοστίζουν τόσο. Για να περάσεις όμορφα, δε χρειάζονται κινήσεις, όπως του παρελθόντος, που σε έφεραν σε σχεδόν αδιέξοδες καταστάσεις. Σήμερα, Υδροχόε μου, θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες, και θα χαρείς εσύ, αλλά περισσότερο το ταίρι σου!

 

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, αφού από τις δραστηριότητες που έχεις, δε μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου) για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή