Article of the day: Η Δήμητρα Παπακωνσταντίνου μοιράζεται μαζί μας πού πρέπει να φάμε, σε μια επίσκεψη στην Ιταλία. Δες εδώ!

kalp693

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Επιπόλαιες αποφάσεις, βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές πράξεις χαρακτηρίζουν την ημέρα αυτή. Κάποιο νέο σχέδιο σας βάζει στην ευχάριστη διαδικασία του προγραμματισμού και των σκέψεων. 

 

Κριός
Πρόσωπα από το παρελθόν σας ζητούν εξηγήσεις κι εσείς επιστρατεύετε κάθε διπλωματική ικανότητα που έχετε για να αποφύγετε εντάσεις, γκρίνιες και συγκρούσεις. Το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον και οι φίλοι σας θα σας συμπαρασταθούν σήμερα και η βοήθειά τους σε ορισμένες περιπτώσεις θα αποδειχτεί πολύ πολύτιμη στο κοντινό μέλλον. 

 

Ταύρος
Η διάθεσή σας είναι ευχάριστη αυτή την ημέρα. Αρμονία, ευχάριστες σχέσεις και το περιβάλλον φαίνεται σαν να βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις σας. Mια πολύ προσωπική σας επιθυμία βρίσκετε πολύ κοντά στην εκπλήρωση. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά καλή και θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Προσέξτε όμως την υπερβολική αισιοδοξία που πιθανό να σας καταλάβει σήμερα. Μείνετε μακριά από τις υπερβολές.

Δίδυμοι
Αισθάνεστε περισσότερο ερωτικοί και στοργικοί σήμερα και θέλετε πάρα πολύ να μοιραστείτε αυτή την ημέρα της ζωής σας με κάποιον που αγαπάτε ή το λιγότερο με καλή συντροφιά. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σας τάσεις διεγείρονται και η δουλειά ή ενασχόλησή σας αυτές τις ημέρες θα γίνει ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αισθηματικές σχέσεις, αν δεν υπάρχουν, θα εμφανιστούν στη ζωή σας σήμερα.

Καρκίνος
Ίσως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να εκπληρώσετε οποιαδήποτε δραστηριότητά σας που χρειάζεται τακτ, διπλωματία ή ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε υπερβολικά ειλικρινείς ή ευθείς στις αποφάσεις και συμπεράσματά σας. Λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε ή γίνεστε περισσότερο επιθετικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, πράγμα που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από μέρους των άλλων. 

Λέων
Η καλή σας διάθεση, τα θετικά συναισθήματα και η μεγάλη αυτοπεποίθησή σας κάνουν αυτή την ημέρα κατάλληλη για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να αναγνωριστείτε και να υποστηριχτείτε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Προσοχή όμως, θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Τον/τη σύντροφο, γονείς ή συνεργάτες. Η πιθανότητα βασικών διαφορών που δημιουργεί εσωτερική ένταση, δυσαρέσκεια ή ακόμα και προσωρινή διακοπή σχέσεων είναι αρκετά αυξημένη.

Παρθένος
Αυτή η ημέρα είναι πολύ καλή για σας συναισθηματικά και πιθανόν σε άλλες πιο προσωπικές πλευρές της ζωής. Ένα άτομο από τη φύση του καλό ενεργεί κατά κάποιο τρόπο ενεργητικά για σας. Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες και ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

 

Ζυγός
Καβγάδες και παρεξηγήσεις με τους γύρω σας είναι πολύ πιθανό να συμβούν σήμερα. Έχετε κατά νου πως οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων, γι΄αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι. Κακή επικοινωνία υπάρχει και στον τομέα των αισθηματικών σας, οπότε αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις και αναλύσεις με το ταίρι σας.

Σκορπιός
Εσωτερική αρμονία και μια αίσθηση συνύπαρξης σε ικανοποιητικό βαθμό με τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα ενδιαφέροντά σας ή ακόμα και την ενασχόλησή σας. Οι σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο ίσως αποδειχτούν σήμερα περισσότερο χρήσιμες παρά ποτέ. Ακόμα, σήμερα θα τείνετε να ακολουθήσετε το μονοπάτι της μικρότερης διαδρομής σε σχέση με τα σχέδιά σας. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για συναισθηματικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Και στις δυο περιπτώσεις η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας σήμερα.

 

Τοξότης
Η απογοήτευση και η μελαγχολία των τελευταίων ημερών σας κάνει να σκέφτεστε άτομα του παρελθόντος και να επιθυμείτε κάποια επανασύνδεση. Έχετε κατά νου πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και ό,τι πήγε στραβά την πρώτη φορά, σίγουρα θα πάει στραβά και τη δεύτερη. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που πραγματικά σας νοιάζονται και το έχουν αποδείξει με την πάροδο του χρόνου.

 

Αιγόκερως
Αρκετά κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε μέσα στα πράγματα. Με τις ικανότητές σας ή με την μερική βοήθεια των άλλων. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαφές, να ανταλλάξετε πληροφορίες να μάθετε κάτι μέσω μιας συνεστίασης ή συγκέντρωσης ή ακόμα και τυχαίας συνάντησης. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις είναι έντονα και παραγωγικά σήμερα.

 

Υδροχόος
Προβληματίζεστε πολλές φορές από τη στάση του ανθρώπου σας και δεν καταλαβαίνετε τον τρόπο σκέψης και τις αντιδράσεις του. Ίσως πρέπει να του μιλήσετε ξεκάθαρα για όλα αυτά και να τον ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί. Η ευθύτητά σας σίγουρα θα εκτιμηθεί και το πιθανότερο είναι πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Ιχθείς
Όνειρα, φαντασία και ευχές ή κρυφές επιθυμίες για τα αισθήματά σας είναι πολύ ισχυρά σήμερα. Ενθουσιάζεστε εύκολα με τους ανθρώπους και η πιθανή γνωριμία σας με κάποιο άτομο ίσως σας φέρει τελικά κάποια απογοήτευση όταν ανακαλύψετε ότι δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Απλά δε βλέπετε αντικειμενικά σήμερα. Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργητική και δραστήρια και καλά θα είναι να την χρησιμοποιήσετε περισσότερο στο να σχεδιάσετε το μέλλον παρά να παρασυρθείτε και να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.