paul855

Από σήμερα η Αφροδίτη στους Ιχθύες! Πιστεύουμε στον έρωτα και τον ρομαντισμό! Παραδινόμαστε με όλη την ευαισθησία στο άτομο που μας ενδιαφέρει, δενόμαστε ψυχικά και μας αρέσει να προσφέρουμε με όλο μας το είναι στο ταίρι μας! Προσοχή στις απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης!

Κριός
Φίλε Κριέ, με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματά σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη, σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητά σου, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απολαμβάνεις στο έπακρο τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας τις όμορφες στιγμές, που θα περάσεις, από τα αδιάκριτα μάτια και από τους κρυφούς εχθρούς!

Ταύρος
Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα ανανεώσεις τον εαυτό σου, όπως πρέπει, φίλε Ταύρε! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις μια ευχάριστη έκπληξη! Κινήσου διακριτικά, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, συμβουλέψου τώρα έναν φίλο, για να σου δώσει τη λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου με τον σύντροφο!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα συνειδητοποιήσεις, μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς. Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει σήμερα ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας, που η μεταξύ σας σχέση θα αποκτήσει απρόσμενα ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα τώρα να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία κουβέντα με τον σύντροφο για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων, που καιρό τώρα σας ταλαιπωρούν αμφότερους!

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι η έναρξη μίας ιδιαίτερα τυχερής, δραστήριας, κοινωνικής κι επικοινωνιακής περιόδου! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται πολύ σήμερα οι επικοινωνίες κι οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αφού θα βρεθούν ξαφνικά λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, καιρό τώρα! Επιπλέον, τώρα είναι η ιδανική περίοδος να οργανώσετε μαζί ένα ταξιδάκι! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα, ραντεβού και πολλά νέα ερωτικά ξεκινήματα κάθε είδους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Ιχθύ, αποφασίζεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε το ερωτικό πάθος των ημερών με τον σύντροφό σου και ζήστε μαζί καυτές στιγμές! Γι’αυτό απόφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις στη σχέση σου, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις τώρα μία γοητευτική γνωριμία και την σαγηνεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντί σου, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς επιτέλους να απολαύσεις μία άκρως συντροφική κι ερωτική ατμόσφαιρα! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες, που πιθανόν να προχωρήσουν σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα σκεφτείς το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση ή τη συγκατοίκηση!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην τρέχουσα καθημερινότητα και στην άμεση διευθέτηση των υποχρεώσεών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στη σχέση σου αλλά κι επιτέλους ηρεμία! Κινήσου με βάση τη λογική κι όχι τόσο το συναίσθημά σου, προκειμένου να βρεις λύσεις με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα τώρα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, που θα σου αλλάξει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου κι αισθάνεσαι υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, τα έχεις όλα σήμερα στον ερωτικό τομέα και γι’ αυτό οφείλεις να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα στη σχέση σου και κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου είναι σχετικά στάσιμα, ωστόσο νοσταλγία κι αναμνήσεις ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν. Έχεις ιδιαίτερη εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις κι εξιδανικεύσεις, λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πριν κάνεις τα παράπονά σου στο ταίρι σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, περνάει η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Μία σαφώς εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από λόγια, μηνύματα κι ειδήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύσεις σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου, μέσα από μία ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου!

Υδροχόος
Η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Ιχθύ, φίλε Υδροχόε, θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ήρεμος, με αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα τη δυνατότητα να αρχίσεις κάτι σταθερό στη ζωή σου, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, ώστε να μη χάσεις την παροντική εύνοια! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου προς το πρόσωπό σου κι, επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό!

Ιχθύς
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα, φίλε Ιχθύ, με σπουδαίες εξελίξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου σχέση σήμερα βελτιώνονται με ευκολία, αφού οι ευκαιρίες κι η εύνοια χαρακτηρίζουν την παροντική περίοδο τη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη! Το σίγουρο είναι πως θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!