Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Αντιφατική η σημερινή μέρα, αλλά με τις ευκαιρίες να συνεχίζουν να υπάρχουν!

 

Κριός

Τα αισθήματά σας σήμερα είναι πολύ δυνατά και βαθιά. Παράξενα, ασυνήθιστα και παθιασμένα συναισθήματα σας καταβάλλουν. Αυτά είναι συχνά παράλογα κι έξω απ’ το χαρακτήρα σας κι έτσι είναι πιθανό να τα ποδοπατήσετε. Φαίνονται παιδιάστικα, υπερβολικά συναισθηματικά, ανόητα και δυσανάλογα. Όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν πρέπει να τα ποδοπατήσετε.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια μέρα, όπου η όλη αντίληψή σας για τη ζωή είναι ανεβασμένη. Είστε λιγότερο αγχωμένοι κι ανήσυχοι και νοιάζεστε για συνηθισμένες υποθέσεις και προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας μ’ ευκολία τάξη σ’ αυτά. Μια καλή μέρα για ν’ αποκτήσετε συνήθειες στη ζωή σας που θα διατηρήσουν την αυξημένη σας ευαισθησία και κατανόηση, που σήμερα έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, για να διευρύνετε τις ενστικτώδεις και φανταστικές σας ικανότητες, πάνω σ’ έναν τομέα, που θα σας φέρει πνευματικά ή οικονομικά οφέλη.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι η στιγμή για ν’ απελευθερωθείτε απ’ τις περιορισμένες συνήθειες και σκέψεις, που έχουν κρατήσει τα επιτεύγματά σας υπό περιορισμό στο παρελθόν. Ν’ αναπτύξετε νέες προοπτικές κι οράματα, αλλά να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της πραγμάτωσής τους. Να δοκιμάζετε το νερό πριν βουτήξετε μέσα. Μπορείτε, στην πραγματικότητα, σήμερα να πάρετε ένα νέο μονοπάτι προς τα όνειρά σας. Προσέξτε μόνο να μην εξαπατηθείτε απ’ τους άλλους. Είστε πιο ευάλωτοι απ’ το συνηθισμένο κι υπάρχει πιθανότητα να παραμεριστείτε απ’ τον ενθουσιασμό κάποιου άλλου ή να εμποδιστείτε από ανειλικρίνειες ή υπερβολές άλλων.

 

Καρκίνος

Η αδυναμία της θέλησης κι η απροθυμία ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα εμπόδια της καλής σας υγείας, θα τρώνε αθόρυβα την αυτοπεποίθησή σας. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει επίσης να προσέχετε να μην εγκαταλείψετε μακροχρόνιες προσπάθειες κι υποχρεώσεις, επειδή αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες. Αυτή είναι μια μέρα όπου μια δόση ασκητισμού, δε θα βλάψει και στην πραγματικότητα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση κι ολοκλήρωση. Αν συνεχίσετε ν’ αποφεύγετε ν’ ακούτε την εσωτερική φωνή που σήμερα σας παρακινεί ν’ αλλάξετε αυτές τις συνήθειες, τότε μπορεί να βρεθείτε παρασυρμένοι απ’ αυτές τις συνήθειες.

 

Λέων

Ο ιδεαλισμός, η δημιουργική φαντασία κι η αίσθηση του δέους και της αναζήτησης σχετικά με τη ζωή είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα. Πιθανότατα ν’ αποκτήσετε συναρπαστικές πληροφορίες για τις τελευταίες επιστημονικές, τεχνολογικές και προοδευτικές κοινωνικές μετακινήσεις στον κόσμο, οι οποίες θα εξάψουν τη φαντασία και τον ιδεαλισμό σας.

 

Παρθένος

Αν από τη φύση σας τείνετε να είστε οπαδός παρά ηγέτης, πιθανότατα να οδηγηθείτε σήμερα από μαγνητικές ή κυρίαρχες προσωπικότητες. Μη γίνεστε τόσο πράοι, ώστε να πάψετε να σκέφτεστε για τον εαυτό σας. Επειδή σήμερα εντυπωσιάζεστε εύκολα, μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε ν’ αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας και τι ζητάτε απ’ τη ζωή σας.

 

Ζυγός

Η επικέντρωση των ενδιαφερόντων σας εξαρτάται από τα προσωπικά σας ταλέντα και το παρελθόν σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’ τη δουλειά ή ενασχόλησή σας, μπορεί να κάνετε προσπάθειες να δώσετε εφόδια στον εαυτό σας, αρκετά για μια δουλειά που σας ταιριάζει καλύτερα, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί διαρκή προσπάθεια και στριμωγμένο πρόγραμμα.

 

Σκορπιός

Αρκετά ισχυρογνώμονες, εριστικοί και καθόλου απίθανο κι επιθετικοί σήμερα. Αναστατώσεις και δυσαρμονία ίσως είναι επακόλουθα της ανικανότητάς σας ν’ αφήνετε τις μικρές ενοχλήσεις ή εμπόδια να περνούν απαρατήρητα. Οι δυσκολίες με τους άλλους θα μπορούσαν να γίνουν αποδοτικές για σας αν προσπαθούσατε να ελέγξετε την εριστικότητά σας. Προσπαθήστε να θέσετε όρια σ’ όλα τα πράγματα κι αποφύγετε να βάζετε όλα τα πράγματα σ’ ένα καλάθι ή να ρίχνετε ευθύνες για σφάλματα δικά σας στους άλλους.

 

Τοξότης

Αντιμετωπίζετε άμεσα κάτι που ήταν κρυμμένο, ξεχασμένο ή άγνωστο για πολύ καιρό. Άλυτα θέματα στις προσωπικές σχέσεις αναταράσσονται κι οι κρυμμένες αιτίες για κάποια επίπονη ή προβληματική πλευρά μιας σχέσης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

 

Αιγόκερως

Αυτήν την ημέρα θα ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος, με κάποιο άτομο που είχατε μια μακρόχρονη ιστορία ή που ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας κάποτε. Ίσως είναι κατάλληλη μέρα για να εμβαθύνετε στην ψυχολογική εκτίμηση των αφορμών και βασικών αιτιών της συμπεριφοράς σας απέναντι στους άλλους. Ακόμα, βαθιά συναισθήματα και κατανόηση για πολύ προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις θα βρεθούν σε εξέλιξη σήμερα. Ευχάριστα νέα από κάποιους συγγενείς ή πολύ κοντινούς ανθρώπους.

 

Υδροχόος

Χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας η πνευματική ένταση, οι αμφισβητήσεις καταστάσεων κι η εναλλαγή στον τρόπο σκέψης. Τρελά σχέδια, ασυνήθιστες ιδέες και συχνά εκνευρισμός. Ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι αυξημένος και πολλές φορές η δράση αυτή θα σας κάνει να ξεσπάτε πάνω σ’ άλλα άτομα απ’ το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι συνεργασίες ή φιλίες φαίνεται πως θα βρεθούν κάτω από μια μέρα έντασης. Επίσης, καθόλου απίθανο να διακόψετε μια μακρόχρονη φιλία για λόγους που αργότερα δε θα μπορέσετε να βρείτε μια λογική εξήγηση. Επειδή η ανησυχία σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, μπορεί να κάνετε ή να πείτε πράγματα βιαστικά ή να πάρετε αποφάσεις για σοβαρές υποθέσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Μια μέρα όπου η τάση σας για λάθη ή κι ατυχήματα είναι πολύ αυξημένη.

 

Ιχθύες

Αισθήματα τρυφερότητας και στοργής, ιδιαίτερα για την οικογένεια ή τα παιδιά σας, αν έχετε, θα γίνουν εμφανή σήμερα. Θέλετε να κατακλύσετε τους αγαπημένους σας με στοργή, να καλέσετε φίλους στο σπίτι και να σας φροντίζουν. Οι σχέσεις σας με τ’ αντίθετο φύλο είναι πολύ αρμονικές και θετικές σήμερα. Ακόμα, αν δεν έχετε κάποια σταθερή ή μόνιμη σχέση, αυτήν την ημέρα θα εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο στην ζωή σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.