Προσοχή στις παθιασμένες αντιδράσεις, στην οργή και στην εχθρότητα! Προσοχή επίσης στις αποκαλύψεις και στις λάθος οικονομικές επιλογές! Ποιοι επηρεάζονται από την Σύνοδο Άρη-Πλούτωνα; Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Με την αναλυτική σκέψη σου θα εξετάσεις όλα όσα αυτός αδυνατεί και θα του πεις ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Οι φίλοι σου σε θεωρούν το σωτήρα τους, αφού με τις παρεμβάσεις σου τους έχεις βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, σε ευνοεί (ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου), οπότε ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Ταύρος
Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να εφαρμόσεις το πλάνο, που θα φέρει ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θ’ ακολουθήσουν και θ’ αλλάξουν το σκηνικό. Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Δίδυμος
Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να πετύχεις πράγματα, που απέφυγες από φόβο μην αποτύχεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα και σου χαρίζει ικανοποίηση. Μπορείς σήμερα να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, Δίδυμε, και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα βοηθήσει το ταίρι σου να νιώσει όμορφα.

Καρκίνος
Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις σε μια καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη, δίχως τις υπερβολικές απαιτήσεις που σε κουράζουν και στερούν και την παραμικρή δυνατότητα ψυχαγωγίας κι ανάπαυσης. Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα πάντως να ασχοληθείς με θέματα, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού, όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν τη στάση σου αυτή. Στη σχέση σου, Λέων μου, μερικές φορές, από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

Παρθένος
Η σχέση σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να εξελίσσεται πολύ ευχάριστα και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, πως μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, τώρα που ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί στην επικοινωνία, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν αναξιοποίητες.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου, Σκορπιέ μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας. Προσπάθησε σήμερα να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις συγκρατημένη διαχείριση.

Τοξότης
Τώρα, Τοξότη, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που η διάθεση και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου σήμερα, Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα. Τα οικονομικά σου ισορροπούν, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις σήμερα χρηματικές συναλλαγές.

Υδροχόος
Μην το επιτρέψεις αυτό και βάλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ωραία συζήτηση, την οποία δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο. Η περίοδος, Υδροχόε, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι ίσως σε πειράζει στη συμπεριφορά, που έχει το ταίρι σου.

Ιχθύς
Οι πλανήτες, Ιχθύ, φροντίζουν να σου χαρίσουν ευκολίες, που χρειάζεσαι για να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του, κι είναι σίγουρο, ότι η κατάσταση θα διορθωθεί.

Πηγή