Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, η ημέρα του απόλυτου πένθους για τη χριστιανοσύνη. Η Σελήνη στον Υδροχόο, λοιπόν, θα μας ωθήσει σε αλληλοκατανόηση, φιλανθρωπίες, αλτρουισμό κι ανθρωπισμό. Όπως το προστάζει η μέρα.

Κριός
Φίλε Κριέ, η φιλία είναι ο τομέας που θα βάλεις προτεραιότητα, για τη σημερινή ημέρα και πραγματικά βασίζεσαι στις επαφές με τους φίλους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία δε σου αφήνει χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα, ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφός σου, αφού θα σε θεωρήσει αδιάφορο ή απόμακρο! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και φλερτ και σίγουρα θα υπάρξει και μία νέα συναρπαστική γνωριμία!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, παραμένεις προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πώς να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί πρακτικά να δείχνεις την αγάπη σου στον σύντροφο, όμως θα πρέπει να αποφύγεις ψυχρότητα, δογματισμούς κι αρχηγικές τάσεις, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα τον δυσαρεστήσεις ή θα τον εκνευρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μία σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτησή σου κι επικεντρώνεσαι εκεί.

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό κι έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, τείνεις να διοχετεύεις την ενέργειά σου περισσότερο σε ατομικές ασχολίες παρά στον σύντροφό σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί και τον απογοητεύει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είσαι περισσότερο διαισθητικός και διορατικός, από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι παραπάνω ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός απ’ ό,τι συνήθως, απέναντι στον σύντροφό σου, ο οποίος ενδέχεται να πληγωθεί από τη συμπεριφορά σου! Βγάλε όλο το πάθος σου στις ιδιωτικές σας στιγμές κι όχι σε καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, η οποία πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια άκρως συντροφική ημέρα, με γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με τον σύντροφο ενδυναμώνεται και βελτιώνεται αισθητά!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, αναζητάς την επιβράβευση και την επιβεβαίωση από τους άλλους! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο με πράξεις, περιποίηση και φροντίδα! Μην ξεχνάς, όμως, και την εκδήλωση συναισθημάτων και πάθους προς το πρόσωπό του, για να μην ψυχρανθείτε! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ κι ερωτικό ενδιαφέρον, που προέρχεται από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, γίνεσαι ξανά παιδί! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σε κάνει να νιώσεις βασιλιάς ή βασίλισσα σήμερα! Θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτά του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές κι ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα την προσοχή κι είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για ‘σένα η ασφάλεια, η ηρεμία κι η ζεστασιά του σπιτιού! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία, μέσα από μία ξαφνική επικοινωνία, για επανασύνδεση με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που σε απασχολεί ακόμα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μάλλον δυσκολεύεται μαζί σου, αφού είναι λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης μαζί του σήμερα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ήρθε η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου! Επιπλέον το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις με τον σύντροφο αυτήν τη συζήτηση που θες εδώ και καιρό κι θα έτσι θα βρείτε, μαζί, τις λύσεις που επιθυμείτε!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αισθησιακές κι ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου! Περιόρισε μόνο την κτητικότητά σου και μην τον καταπιέζεις ή τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, δημιουργώντας από το πουθενά καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα τη σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Αφιερώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που σου δίνει ασφάλεια!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει αδιάφορη η ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα την τάση σου για εγωισμό, υπερβολή κι απαιτήσεις και θα δεις, πως θα απολαύσεις πάθος και αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα! Πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και τον ίδιο σου τον εαυτό! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αντιμετωπίσεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις! Μία νέα γνωριμία, που έχεις κάνει πρόσφατα, θα αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και πως ξόδεψες ανούσιες ελπίδες και προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα εκτεθείς!

Πηγή