paneri640

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Το πάθος κοντράρει με τη λογική σήμερα. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου απόψε κ η λογική κερδίζει έδαφος προσγειώνοντάς μας μάλλον ανώμαλα.

 

Κριός

Μια εύνοια ερωτική ή οικονομική, αλλά κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες παρουσιάζεται σήμερα. Πολλά πράγματα, ακόμα και βοήθεια απ’ τους φίλους, θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε μια πολύ καλή αισθηματική κατάσταση. Επαφές επαγγελματικές, οι οποίες θα περιέχουν και κάποια μορφή διασκέδασης είναι πολύ πιθανές. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας αν υπάρχει με το να ασχολείστε με τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και τους είχατε παραμελήσει προσωρινά.

 

Ταύρος

Οι εμπνεύσεις κι οι αυθεντικές ιδέες σας παίρνουν κάποιο σχήμα σήμερα και βλέπετε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πραγματοποίησής τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική ημέρα της ζωής σας, όπου η ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε πράγματα που αγαπάτε εμφανίζεται από μόνη της. Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας σε θέματα οικονομικά. Μια ευνοϊκή ημέρα για θέματα καριέρας ή ενασχόλησης, αλλά όχι τόσο καλή σε θέματα αλλαγών.

 

Δίδυμοι

Μια ώριμη απόφαση στο να διαχωρίσετε τη θέση σας από κάποια δυσκολία, παλιά συνήθεια, ή ακόμα και να απελευθερωθείτε οριστικά από αυτήν, είναι το θέμα αυτής της ημέρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές οι καταστάσεις φαίνεται πως έχουν φτάσει στο απροχώρητο κι εκ των πραγμάτων είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τις αλλαγές. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις οι αλλαγές γίνονται χωρίς την ουσιαστική σας συμμετοχή, σε κάθε περίπτωση όμως είναι για καλό.

 

Καρκίνος

Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή την αίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση ή για αντικείμενο σοβαρής κι έντονης συζήτησης. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα γράμμα ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Είναι μια ημέρα όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας κι αποφεύγετε τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με τους άλλους.

 

Λέων

Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι που συνήθως αντιστέκονταν στις υποδείξεις σας σήμερα είναι με το μέρος σας κι έχουν γίνει πιο διαλλακτικοί. Ίσως σήμερα να είναι η ημέρα που περιμένατε για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα απ’ τις συνθήκες της ζωής σας. Η αισιοδοξία σας για ορισμένες σχέσεις σας θα αποδειχτεί πραγματική, αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά σήμερα. Οι ευκαιρίες κι ειδικά με τέτοιες συνθήκες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα στη ζωή κάποιου. Ακόμα, η υποστήριξη απ’ το περιβάλλον σας ίσως να αποδειχτεί πολύ πολύτιμη για σας σήμερα.

 

Παρθένος

Αυξημένη φαντασία και φυσική ευαισθησία, θα κάνουν αυτή τη χρονική ημέρα γεμάτη εμπνεύσεις, σχέδια και καινούργια ενδιαφέροντα. Αν ασχολείστε οι ίδιοι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα βρείτε μια νέα, πρωτότυπη κι ασυνήθιστη έμπνευση, η οποία θα προσθέσει νέα διάσταση στη δουλειά σας. Επωφεληθείτε απ’ αυτήν την ημέρα για να δώσετε έμπνευση στα ιδανικά σας και για να αφυπνίσετε τη φαντασία σας ώστε να δουλέψει δημιουργικά στην εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας.

 

Ζυγός

Πολλές αλλαγές προβλέπονται αυτό το διάστημα κι εσείς είστε απολύτως προετοιμασμένοι γι’ αυτές. Ό,τι και να συμβεί δε θα σας πιάσει απροετοίμαστους, αφού το τελευταίο διάστημα είστε αποφασισμένοι να μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κανέναν. Πρόσωπα απ’ το παρελθόν επιστρέφουν, χωρίς να έχουν ωστόσο διάθεση να παραμείνουν στη ζωή σας. Είναι πια στο χέρι σας αν θα τους επιτρέψετε να σας αναστατώσουν για ακόμη μια φορά.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να έχετε μια συζήτηση εμπιστευτική μ’ ανθρώπους που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Αυτή επίσης είναι η ημέρα, όπου μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια από κάποιον δικηγόρο ή σύμβουλο, για θέματα προσωπικού περιεχομένου ή θέματα που αφορούν μια προσωπική σχέση. Θ’ ανακαλύψετε πως ένα διάλειμμα απ’ τις συνηθισμένες σας υποχρεώσεις, θα σας δώσει εσωτερική, πνευματική ανανέωση κι έμπνευση.

 

Τοξότης

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ερευνήσετε και ν’ αποκτήσετε νέες ιδέες κι εμπειρίες σε οποιονδήποτε απ’ τους τομείς. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από μερικούς απ’ τους συνηθισμένους τρόπους σκέψης σας και να ερευνήσετε νέες πιθανότητες κι απόψεις που πιθανόν να σας κίνησαν το ενδιαφέρον. Να είστε προσεκτικοί ωστόσο, όταν παίρνετε αποφάσεις ή κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας βασισμένες στις νέες αντιλήψεις και ιδέες.

 

Αιγόκερως

Η φυσική σας υγεία σήμερα είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ όσο συνήθως. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας είστε αναποφάσιστοι κι οι διάφοροι πειρασμοί δε σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε μόνο σ’ ένα πρόσωπο. Ψάχνεστε μονίμως για μια συναισθηματική αλλαγή, η στασιμότητα εξάλλου δε σας πάει καθόλου αυτό το διάστημα. Είναι μια κακή μέρα για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Απολαύστε αυτή τη συναισθηματική ρευστότητα όσο διαρκεί.

 

Υδροχόος

Πολλά ερωτηματικά κι αμφιβολίες σχετικά με τις αξίες σας και τις δεσμεύσεις κι όλη την κατεύθυνση της ζωής σας σημαδεύει αυτή τη χρονική ημέρα ως μια κρίσιμη, δύσκολη ημέρα. Μπορεί ν’ ανακαλύψετε πως νιώθετε λιγότερο ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι απ’ όσο συνήθως, αλλά δεν ξέρετε γιατί νιώθετε έτσι. Για όποιο λόγο και να συμβαίνει αυτό, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε πισωγυρίσματα αργότερα.

 

Ιχθύς

Παρά την αστάθεια των ημερών, η ζωή σας αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από σχετική σταθερότητα κι αυτό σας αρέσει πολύ. Υπάρχουν άτομα στα οποία ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε ό,τι κι αν συμβεί. Ήταν και θα είναι πάντα εκεί κι έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη σας. Επωφεληθείτε απ’ τις συγκεκριμένες συνθήκες και χαλαρώστε σ’ αυτό το κλίμα ηρεμίας που επικρατεί.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.