Βρισκόμαστε μπροστά στην πιο θετική αστρολογική όψη του Ιουνίου! Ο Δίας απ’ την Παρθένο, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω ευνοούν τα επαγγελματικά κι οικονομικά ζητήματα και βάζουν τον έρωτα στο προσκήνιο.

 

Κριός

Κριέ μου, το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και στέκεται σύμμαχος στην επίτευξη των στόχων σου. Μη σταθείς στο φόβο και την ανησυχία κι επιτρέψεις να γίνουν εμπόδια στα όνειρά σου. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κι εκμεταλλεύσου συζητήσεις και συναντήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αν και τέτοιες ριζοσπαστικές αλλαγές δε συμβαίνουν, η πιθανότητα είναι σήμερα μεγαλύτερη απ’ όσο συνήθως. Αν και τα γεγονότα φαίνονται να είναι εκτός ελέγχου, υπάρχουν περίπλοκες συναισθηματικές φορτίσεις σε επαγγελματικά κι αισθηματικά που σε αποσυντονίζουν μα συνάμα τα απολαμβάνεις. Η παρόρμηση της μέρας θα σε ανανεώσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, μια ημέρα που παρακινείσαι να μετακινήσεις βουνά. Η αντοχή κι η αίσθηση του σκοπού δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερες απ’ όσο σήμερα. Μπορείς να ετοιμαστείς γι’ αυτή τη χρονική ημέρα με το να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο μικρό-ευθύνες και παρενοχλήσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εμπειρίες.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η επικοινωνία σου με τους άλλους περνάει σ’ ένα νέο επίπεδο βάθους κι έντασης αυτό τον καιρό, νιώθεις και σε νιώθουν πιο ουσιαστικά από ποτέ. Μυστικά βγαίνουν στη φόρα και συζητήσεις έχουν μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ όσο συνήθως.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, είσαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος σε κοινωνικά ζητήματα κι ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους γύρω σου. Μπορείς να δεις καλύτερα πώς ταιριάζει η ζωή σου μέσα στο όλο κοινωνικό σύνολο κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τις υποθέσεις σου αλλιώς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Οικογένεια.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, μια καλή ημέρα στη ζωή σου η σημερινή, όπου θα πρέπει να απελευθερωθείς από παλιές συνήθειες και να γίνεις πιο αυθόρμητος και ζωντανός. Αφήνεις στην άκρη το παρελθόν και τα απωθημένα του κι είσαι έτοιμος να κάνεις σημαντικά βήματα μπροστά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξέλιξη.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μεγαλύτερη υπευθυνότητα κι ενδιαφέρον πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, οικονομικά κι οτιδήποτε έχει σχέση με απολαβές, βρίσκονται στο επίκεντρό σου. Ημέρα αποφασιστική με την επίτευξη στόχων πρώτο στη λίστα σου. Φίλοι κι οικογένεια, σταθερό στήριγμά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχίες.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, πνευματικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου σήμερα στα ύψη. Η διαίσθησή σου είναι σήμερα ικανή να οδηγήσει σε μεγαλύτερα επίπεδα ευαισθησίας και μπορεί να ελκύεσαι σχεδόν ακατανίκητα από τα αισθήματά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου, το ενδιαφέρον σου για την καριέρα, και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, τη φήμη, την κοινωνική σου προβολή και τα επαγγελματικά ζητήματα, εκδηλώνεται έντονα. Η δημόσια αναγνώριση των ικανοτήτων σου είναι πια πολύ πιθανή. Δώσε όμως λίγη σημασία και στους ανθρώπους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, οι πιο βαθιοί σου φόβοι κι οι αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε θα σε καταβάλλουν. Αν έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης, είχες άσχημες προσωπικές συνήθειες που θα ήθελες να εξαφανίσεις, μπορεί να κάνεις μεγάλα άλματα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοβελτίωση.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μέρα που επικοινωνείς ευθύτερα και δυναμικότερα και τείνεις να είσαι μάλλον πιεστικός. Η ανυπομονησία, η αμφιλογία, η ασάφεια ή η μη δεσμευτική στάση που κρατάς ίσως προκαλέσουν διαφωνίες σε μια προσπάθεια να πάρεις μια ξεκάθαρη απάντηση ή απόφαση από κάποιον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διάλογος.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, λεπτή ευαισθησία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που παρουσιάζονται σήμερα. Είναι καλό να απελευθερώνεις τα αισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μην το παρακάνεις. Ζήτησε βοήθεια απ’ το σύντροφό σου και κάντε μια νέα αρχή μαζί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.