Ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού, σήμερα δίνει σημαντικές ευκαιρίες και το άνοιγμα μίας νέας επιτυχίας στα αισθηματικά αλλά και στις προσωπικές συνεργασίες των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους! Η σύνοδος Ήλιου – Δία σκορπίζει τον ενθουσιασμό!

 

Κριός

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το ταίρι σου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις με άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν έχεις κουραστεί με τη μοναξιά, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.

 

Δίδυμος

Τα άστρα δείχνουν να ευνοούν το ζώδιό σου, αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι τη συγκυρία όσο θα έπρεπε. Οι ενοχές που έχεις για το κατά πόσο προσφέρεις στη σχέση σου θα πάρουν τέλος, καθώς μπαίνεις σε μια καλή περίοδο για τα αισθηματικά σου.

 

Καρκίνος

Καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις μια μικρή έκπληξη. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, γιατί μπορεί να κάνεις μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Λέων

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, να ξέρεις ότι δεν θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.

 

Παρθένος

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σού δίνει έντονο δυναμισμό και σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, ο Άρης θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα φέρει καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Απόφυγε το άγχος που σε καθηλώνει, μην βιάζεσαι και συγκεντρώσου. Σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά στα αισθηματικά σου και θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

Σκορπιός

Αισθηματικά, ευνοείσαι αυτόν τον καιρό, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει πολύ ερωτισμό, ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν ακόμη δεν έχει βρει ταίρι, η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σου και ξαφνικά θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Τοξότης

Ο νέος τρόπος δράσης σου θα είναι καθοριστικός και θα σε οδηγήσει σε ολοκληρωτική επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Αιγόκερως

Δείξε προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα καλό είναι να προσφέρεις στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να του δώσεις αυτά που αναζητάει.

 

Υδροχόος

Απόφυγε, αγαπητέ Υδροχόε, κάθε συμμετοχή σου σε συζητήσεις, ειδικά όταν δεν σε αφορούν προσωπικά. Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα. Μπορείτε να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

 

Ιχθύς

Τώρα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τη στάση σου και να μην αποκαλύψεις την πηγή της βοήθειάς σου. Στα αισθηματικά σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του, θα αλλάξεις απόψεις.

 

Πηγή