Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και δυστυχώς ορισμένες ρήξεις δε θα μπορέσουν να αποφευχθούν από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Πολλοί θα δώσουν τέλος σε σχέσεις κι άλλοι θα αναγκαστούν να το δεχτούν!

Κριός
Μπαίνεις σε μια πολύ καλή περίοδο, Κριέ, και οι ερχόμενες ημέρες έχουν κάποια θετικά στοιχεία. Από τη μια, φίλοι και οικογένεια σε αγαπούν, σ’ εκτιμούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, κι από την άλλη, οι διευθετήσεις συμφερόντων σε βρίσκουν σε πολύ καλή θέση. Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και για αρχή πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις μελλοντικά τη σχέση σας, αλλά και καθημερινά εκείνον.

Ταύρος
Το κλίμα των ημερών, Ταύρε μου, προμηνύεται δύσκολο. Οι συνθήκες ζορίζουν περισσότερο απ’ όσο περίμενες, οι προσδοκίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες σε όλα τα επίπεδα κι εσύ παλεύεις ν’ αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια. Θα δώσεις σήμερα περισσότερη προσοχή στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που έχει το ταίρι σου.

Δίδυμος
Η δημιουργικότητά σου, Δίδυμε, έχει παραμεληθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων, που δε σου αφήνουν περιθώρια για δράση. Αυτό τώρα βελτιώνεται και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Η κατάσταση αλλάζει, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και συνέπεια, χωρίς να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν στασιμότητα. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να προχωρήσεις σε συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα, Καρκίνε μου, να βάλεις σε τάξη όσα παραμένουν σε αναμονή εδώ και καιρό. Οι λύσεις θα είναι αποτέλεσμα των εμπειριών που αποκόμισες όλο αυτό το διάστημα και θα δώσουν διέξοδο σε προβλήματα ουσιαστικής σημασίας που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου. Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αποκαθίσταται κι οι επιρροή των άλλων πάνω σου γίνεται με θετικό τρόπο. Πρόσεξε τις ευθύνες της υπόλοιπης καθημερινότητάς σου, που «κλέβουν» χρόνο από τη σχέση σου και φέρνουν άγχος στο ταίρι σου.

Λέων
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο, Λέων, σ’ ευνοεί αρκετά και τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σένα, ενώ μάλιστα υπάρχει η προοπτική να πάνε καλύτερα. Κάποιες δυσκολίες που παραμένουν ακόμη για λίγο, αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας, στην οποία παρουσιάζεται έντονη νευρικότητα, που δυσκολεύει καταστάσεις και τη συνεννόηση για θέματα παιδιών. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ξεχαστεί. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Παρθένος
Μεγάλη συγκέντρωση απαιτείται τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, καθώς θα χρειαστεί μιας πλήρης ανακατάταξη σε όλα τα ζητήματα, προκειμένου να μπουν στη σωστή τροχιά που θα οδηγήσει σε εξέλιξη και πρόοδο. Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις κινήσεις που αφορούν συζητήσεις οικογενειακών προβλημάτων. Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σου και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στον κοινό σας χρόνο.

Ζυγός
Οι μεγάλες αλλαγές, Ζυγέ μου, αυξάνουν τις απαιτήσεις, οι υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο διπλασιάζονται κι ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται όλο και πιο σκληρός. Δείξε προσοχή στην οργάνωση του προγράμματός σου, προκειμένου ν’ αντεπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν. Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα μαζί του.

Σκορπιός
Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, Σκορπιέ, και βρίσκονται λύσεις για τη διευθέτηση τους. Το ερχόμενο διάστημα σού προσφέρει δυνατότητες για ανάκαμψη των δημοσίων σχέσεών σου και ξεκαθαρίσματα των φιλικών σου καταστάσεων. Θα υπάρξει μια μεγάλη ανάσα αισιοδοξίας, ιδανική για να αναζωπυρώσει την ενεργητικότητα σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις που σου κλέβουν χρόνο, ώστε ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Η οικογένεια δείχνει να σε απασχολεί τώρα πολύ με σχέδια γύρω από αυτή, την προώθηση των οποίων καλείσαι να φροντίσεις με ποικίλους τρόπους. Τα δύσκολα που έχεις περάσει, απομακρύνονται και μπορεί οι θετικές επιρροές να μη φαίνονται ακόμη, αλλά είναι πολύ κοντά. Τα αισθηματικά σου θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού σήμερα η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως
Πολλές δυσκολίες κι αβεβαιότητες, Αιγόκερέ μου, σε κουράζουν κι εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία κι υπομονή, ώστε να μην παραμελήσεις το πρόγραμμα που μέχρι τώρα ακολουθείς με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Το κοινωνικό σου σκηνικό σταδιακά βελτιώνεται και βιώνεις όμορφες στιγμές. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος
Εκκρεμότητες και καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις σήμερα, Υδροχόε μου, σε οδηγούν να κάνεις πολύ υπομονή, δοκιμάζοντας το νευρικό σου σύστημα. Μεγάλες παρανοήσεις που φέρνουν αναβολές, σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις, για ν’ αντεπεξέλθεις. Μην αγχώνεσαι όμως, αφού στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά κι η γοητεία σου, θα ξεχωρίσουν.

Ιχθύς
Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, Ιχθύ, κι έρχεται μια νέα περίοδος που θα σε ξεκουράσει, φέρνοντας ηθικές κι υλικές απολαβές, καθώς και γνωριμίες με ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν για ν’ αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Φρόντισε όμως για την ξεκούραση σου και βάλε όρια στις καταστάσεις, ώστε ν’ αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά από τις δραστηριότητές σου. Με την Αφροδίτη να σ’ ευνοεί από το Σκορπιό μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, που ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Πηγή