Μέρα συζητήσεων, αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων. Κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, μην μπείτε στην αρένα με απολυτότητες.

Κριός

Ίσως είναι πιο κατάλληλη στιγμή να περιοριστείτε στα απαραίτητα σε προσωπικό επίπεδο και να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν και άλλους ανθρώπους. Μια ημέρα κρίσης για την αισθηματική ζωή κάποιου. Σχέσεις που περνάνε κάτω από σκληρή δοκιμασία. Αναπόφευκτα δυσάρεστα γεγονότα στην αισθηματική ζωή ή οικονομική κατάσταση.

Ταύρος

Αυτή είναι μια πολύ θετική ημέρα για τη σχέση σας ή τις προσωπικές σας επαφές. Η ανάγκη σας να είστε μαζί με το άτομο που εκτιμάτε ιδιαίτερα και να μοιράζεστε τα αισθήματά σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα. Θέλετε να δίνετε στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ξοδεύετε γενναιόδωρα προσπαθώντας να τους κάνετε ευτυχισμένους. Ακόμα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

Δίδυμοι

 Μία ισχυρή μάχη επιθυμιών είναι πολύ πιθανή γιατί είστε “πυροδοτημένοι”, ανήσυχοι, επιθετικοί και έχετε την τάση να βάζετε τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας πάνω απ’ όλα και απ’ όλους. Ίσως χρειαστεί να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας σε κάποιον σημαντικό αντίπαλο. Επίσης, δεν μπορείτε να μείνετε αδρανείς σήμερα και βιαστικές, απότομες ή αυθόρμητες κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε ατυχή περιστατικά και καταστάσεις δυσάρεστες.

Καρκίνος

Δεν αισθάνεστε πολύ ανταγωνιστικοί, επιθετικοί ή διατεθειμένοι να συναγωνιστείτε κάποιους σήμερα. Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη ορισμένα πράγματα και αποφεύγετε τις δυσκολίες ή καταστάσεις που σε άλλη περίπτωση θα τις αναλαμβάνατε με μεγαλύτερη ευκολία. Σκοποί και επιθυμίες δεν έχουν χάσει την σημασία τους για σας αλλά και δεν είστε διατεθειμένοι να αγωνιστείτε κάτω από αντίξοες συνθήκες για να τους πετύχετε. Αυτή την ημέρα φαίνεται πως προτιμάτε την ησυχία από την ένταση, το χειροπιαστό και σίγουρο από την υπόσχεση.

Λέων

Μία ημέρα όπου η πνευματική σας δραστηριότητα η ανταλλαγή απόψεων και γενικά η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εάν η ενασχόλησή σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον γραπτό ή προφορικό λόγο τότε να περιμένετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλές εξαιτίας της ικανότητάς σας να μπορείτε να συλλαμβάνετε ή να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις ή προβλήματα των άλλων. Επίσης, αυτή την ημέρα θα νιώθετε έντονη την επιθυμία να πλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάτι ή να ασχοληθείτε με κάτι που στηρίζεται καθαρά στην ανταλλαγή ιδεών.

Παρθένος

Νιώθετε την επιθυμία για συναισθηματική διέγερση, για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο ή να επαναστατήσετε ενάντια της καθημερινότητας. Σήμερα αναπτύσσετε μια αυξημένη δημιουργικότητα και μια πρωτοτυπία η οποία αν κατευθυνθεί σωστά μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα. Θα έρθουν στη διάθεσή σας κάποιες ειδήσεις που θα σας εκπλήξουν θετικά και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε όσα επιθυμείτε.

Ζυγός

Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και επιτυχία είναι ισχυρή και μπορεί να παρασυρθείτε να ξοδεύετε αλόγιστα ακόμα και προκαταβολικά τις αποδοχές σας μόνο και μόνο για να αποκτήσετε πράγματα τα οποία επιθυμείτε πάρα πολύ. Εάν αφήσετε αυτό να συμβεί, σύντομα θα διαπιστώσετε πως ήταν σοβαρό λάθος να υπερεκτιμήσετε την οικονομική σας κατάσταση, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε κάποια μορφή καταπίεσης ή δυσαρέσκειας.

Σκορπιός

Θα εκτεθείτε σε νέες ιδέες και πληροφορίες κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Είναι πιθανό να γνωρίσετε καινούργια πράγματα για τα οποία είχατε πολύ μικρή εμπειρία προηγουμένως. Αυτή η πληροφορία θα επεκτείνει σημαντικά τον ορίζοντα της γνώσης σας και θα ωφεληθείτε σημαντικά. Σκέφτεστε να προβείτε σε μεγάλες κι έντονες αλλαγές. Μετακόμιση, ταξίδια, χωρισμοί ακόμη και μετανάστευση δεν αποκλείεται. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Τοξότης

Μια πραγματική ευκαιρία για να βελτιώσετε ορισμένα πράγματα στην ζωή σας θα παρουσιαστεί σήμερα. Καινούργια ξεκινήματα δε θα πρέπει να θεωρηθούν τυχαία. Είναι στενά συνδεδεμένα με τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών και η επιτυχία τους θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη. Μια καλή ημέρα για τις επιχειρήσεις αλλά και τις μυστικές συναντήσεις.

Αιγόκερως

Η τρόπος ζωής σας σήμερα πιθανό να αλλάξει ξαφνικά προς το καλύτερο. Θα βρείτε να απολαμβάνετε πράγματα και καταστάσεις που δεν τα φανταζόσασταν προηγουμένως ή που δεν ήταν μέσα στον τρόπο ζωής σας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας θα σας βοηθήσουν στο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα αποδώσει καρπούς μέσα στο άμεσο μέλλον. Στην ενασχόληση ή δουλειά σας αν έχετε θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ζωή σας και τις αποδοχές σας.

Υδροχόος

Η συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη από φίλους ή ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας θα είναι πολύ καλή και θα σας δώσει τις δυνατότητες να προωθήσετε κάποια παλιά σας σχέδια με επιτυχία. Προσωπικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν θα βρουν λύσεις. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν ευχάριστες, αρμονικές και θα υπάρξει μια αμοιβαία εκτίμηση και βοήθεια και από τις δυο πλευρές.

Ιχθείς

Μια καλή σχέση με το περιβάλλον στενά συνδεδεμένη πολύ πιθανόν με έναν άνδρα θα σας δημιουργήσει μια καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα. Ερωτικές ασταθείς ιστορίες θα αποκτήσουν μια σταθερότητα στην οποία η συμμετοχή η δική σας θα είναι μεγάλη. Οι σχέσεις με τους γύρω σήμερα πολύ πιθανόν να αποτελέσουν πηγή συναισθηματικής ασφάλειας για σας. Θα μιλήσετε για όσα σας προβληματίζουν και θα βρείτε ακροατές.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.