Προσοχή θέλουν τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά μας τις επόμενες μέρες. Πλησιάζει ένα μάλλον απειλητικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που μας παρασύρει σε ερωτικά λάθη, ερωτικές παρανομίες, παιχνίδια εξουσίας, κόντρες λόγω ζήλιας και εμμονών και σοβαρές οικονομικές απώλειες. Προσοχή πολύ, αν ανήκετε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ουδεκαημέρου!

 

Κριός

Ο Άρης από τον Ζυγό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες και γεγονότα που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα σου. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

 

Ταύρος

Κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες με άτομα δικά σου σήμερα θα κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Δίδυμος

Ανήκεις στα πολύ δυναμικά ζώδια και αυτή την περίοδο θα πρέπει να φερθείς με πολύ δυναμικό τρόπο. Μην δώσεις καμία σημασία σε λόγια που μπορεί να ακούσεις από τρίτους. Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Καρκίνος

Με την εύνοια του Άρη που είναι στον Ζυγό θα έχεις πολλές δραστηριότητες αγαπητέ Καρκίνε και με ότι καταπιαστείς θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία.  Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

 

Παρθένος

Κάποια καινούργια ξεκινήματα και όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου από σήμερα μπορείς να τα βάλεις σε εφαρμογή γιατί η επιτυχία σε περιμένει. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

 

Ζυγός

Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει αρκετά ανυπόμονο. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου κάνει την επικοινωνία σου πιο εύκολη αλλά πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες να πείσεις κάποιους ανθρώπους. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

 

Τοξότης

Μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Περιόρισε τον ενθουσιασμό σου και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γιατί οι δικές σου ιδέες είναι καταπληκτικές. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης από τον Ζυγό σε κάνει να έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις με γρήγορες κινήσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Υδροχόος

Οι καταστάσεις που σε περιβάλουν θα σε αναγκάσουν να πειραματιστείς σε μερικά θέματα για να μπορέσεις να δεις αν θα μπορέσεις να καταφέρεις κάποια πράγματα.  Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

 

Ιχθύς

Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Μην σε τρομάζουν οι αλλαγές γιατί θα είναι για το καλό σου. Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

 

Πηγή