Τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου και με την Σελήνη να βρίσκεται στον σκοτεινό Σκορπιό, υπάρχει έντονο το αίσθημα της εσωστρέφειας αλλά και του απολογισμού! Η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης και οι ψυχοφθόρες σκέψεις  θα δώσουν προσωρινά το αίσθημα της απογοήτευσης! Θυμηθείτε όμως  πως σήμερα, οι απαισιόδοξες σκέψεις δεν έχουν βάση και στηρίζονται στην υπερβολή!

 

Κριός

Ίσως το μέλλον σου επιφυλάσσει κάτι πιο ολοκληρωμένο από ότι είχες τολμήσει να φανταστείς. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Το μέλλον είναι θετικό, ευχάριστο και καλύπτει τις ανάγκες σου με πιο εποικοδομητικό τρόπο. Σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου να περάσεις καλά και επιτέλους αφού είναι και Κυριακή δεν θα έχεις άλλες υποχρεώσεις και θα αφιερωθείς λίγο μαζί του.

 

Δίδυμος

Το παρελθόν σε στοιχειώνει με σειρά από λάθη οι επιπτώσεις των οποίων σε βασανίζουν. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις όσο πιο χαλαρά και ρομαντικά μπορείς με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και μπορείς να κάνεις κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και σοβαροί στη στάση που θα τηρήσεις. Αν θέλεις μπορείς και με το χιούμορ σου αλλά και την συμπεριφορά σου να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αυτό πράξε και σήμερα.

 

Παρθένος

Οι ευθύνες της καθημερινότητας μετριάζονται λίγο τώρα. Σήμερα που είναι Κυριακή απέφυγε να αναφερθείς σε άλλες καταστάσεις που δεν αφορούν την σχέση σου. Αφιερώσου στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Η πρόοδός σου είναι συνεχής και με σταθερότητα, φρόντισε να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις για να εντυπωσιάσεις. Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις ευτυχία και χαρά στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

 

Σκορπιός

Η χαρά και η ανταμοιβή σε υλικό επίπεδο θα είναι εντυπωσιακή. Ο Άρης από τον Υδροχόο ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε σήμερα να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου να γίνει ευτυχισμένο.

 

Τοξότης

Μην σε τρομάζουν οι νέες συνθήκες που προκύπτουν, αντίθετα βρες λύσεις ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα κάνει την επικοινωνία σου σήμερα να είναι πολύ καλύτερη και θα έχεις καλή διάθεση για να κάνεις πολλές δραστηριότητες με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Δείξε συνέπεια και θα τα καταφέρεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αρκεί να αποφύγεις και να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που στο παρελθόν σε είχαν φέρει σε αντιθέσεις μαζί του.

 

Υδροχόος

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Θα περάσεις ακόμη καλύτερα από ότι νομίζεις.

 

Ιχθύς

Με τον Ερμή στον Τοξότη να σε ευνοεί θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.