Κάποιες σκέψεις του παρελθόντος, κάποιες ειδήσεις που έχουν τις ρίζες τους στο χτες αλλά και μία επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος, θα δώσει στην σημερινή μέρα μία μεγάλη ικανοποίηση και ανταμοιβή! Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και κάποιες ελπίδες φαίνεται ότι τώρα ικανοποιούνται!

 

Κριός

Μην αφεθείς ανεξέλεγκτα σε καταστάσεις, βάλε πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, αισθηματικά. Ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Δίδυμος

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου. Σήμερα με την καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα αισθηματικά σου διανύουν πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

 

Λέων

Είναι πια καιρός να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να είσαι σε θέση να τους τοποθετείς στη θέση που τους αξίζει. Στα αισθηματικά σου, μερικές φορές οι προβληματισμοί που έχεις δεν σε αφήνουν να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

 

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανεμφανιστεί, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Παραδέξου τα λάθη σου, ώστε να προλάβεις να διορθώσεις όπως μπορέσεις την κατάσταση και να προλάβεις τον χρόνο που απομακρύνεται. Σήμερα στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα μετά.

 

Σκορπιός

Κάποια πληροφορία που σου ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα θα γίνει αφορμή να σου λυθούν απορίες που σε ακινητοποιούσαν και εμπόδιζαν την εξέλιξή σου. Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν σχετικά με την πορεία των αισθηματικών σου.

 

Τοξότης

Ένα άτομο θα σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία. Τώρα που έχεις την εύνοια του Άρη από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μην σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Αιγόκερως

Πιθανές ρήξεις τώρα θα έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων. Μην ρισκάρεις. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

 

Υδροχόος

Κάποιο σημαντικό πρόσωπο στον κοινωνικό σου κύκλο σε παρακολουθεί, αγαπητέ Υδροχόε, και έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τα προσόντα σου. Μην υπερβάλεις με τη συμπεριφορά σου και δείξε συνέπεια. Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του συντρόφου σου.

 

Ιχθύς

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου θα διορθωθεί. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία

 

Πηγή.