Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο κι επικεντρωνόμαστε σε υποχρεώσεις που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα, λόγω γιορτών αλλά και στη σωστή διατροφή, αν τυχόν τσιμπήσαμε κάτι παραπάνω τα Χριστούγεννα! Ώρα να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα, ώστε να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τον νέο χρόνο, σε λίγες μέρες!

Κριός
Κατασταλάζεις σήμερα σε αποφάσεις, Κριέ, κι έχεις την ανάγκη να τις μοιραστείς με κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσένα ηλικιακά. Είσαι πεπεισμένος ότι η συζήτηση μαζί του θα σου δώσει αυτή τη μικρή ώθηση που χρειάζεσαι, για ν’ αρχίσεις να υλοποιείς όλα τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τελικά εισπράττεις από το συγκεκριμένο άτομο την επιβεβαίωση ότι κινείσαι σωστά. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Επανέρχεσαι σήμερα στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, Ταύρε, και μάλιστα αρκετά δυναμικά, αποφασισμένος για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σου, έχοντας όμως κάποιες ενστάσεις, όχι τόσο γι’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, όσο για το αν είναι τώρα η σωστή χρονική στιγμή. Η αισιοδοξία που σήμερα θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια σχέση, που θα είναι όπως την ήθελες.

Δίδυμος
Σήμερα Δίδυμε, χρειάζεται ν’ αρχίσεις να ρυθμίζεις κάποιες από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει και θέλεις να τελειώνουν. Προσπάθησε, αντί να έχεις κάποιο μικρό πανικό, να βάλεις ένα προγραμματισμό, με αρχή το πιο σημαντικό που πρέπει να διεκπεραιωθεί. Θα διαπιστώσεις αργότερα, ότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη, χωρίς να πιεστείς. Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, για να αποφύγεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Ανασκόπηση της χρονιάς, που είναι στις τελευταίες μέρες της, θα θέλεις να κάνεις σήμερα, Καρκίνε. Τι σου συνέβη, που ήταν τα λάθη σου, τι πήρες και τι έδωσες. Μόνο που αυτό μάλλον δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, αφού η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Φυσικά, είναι πολύ υγιής όλη αυτή η διαδικασία, αλλά άφησέ την για λίγο αργότερα, που δε θα αισθάνεσαι τόσο φορτισμένος και μπορεί να είσαι πιο αντικειμενικός απέναντι στα πράγματα Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Λέων
Σήμερα, Λέων, ένα δικό σου πρόσωπο, ώριμο στη σκέψη και με μεγάλη εμπειρία ζωής, θα σου επισημάνει κάποιες αλλαγές, που επιβάλλεται να κάνεις στη ζωή σου. Οι συμβουλές του θα σου φανούν χρήσιμες κι αυτό αρχίζεις σιγά – σιγά να κατανοείς. Αργότερα, θα διαπιστώσεις το πόσο δίκιο έχει αυτός ο άνθρωπος, αλλά χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός για τον τρόπο που θα ξεκινήσεις να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές, μακριά από οποιαδήποτε βιασύνη. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Παρθένος
Ένα άτομο από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Παρθένε, το οποίο κατέχει θέση κύρους, θα σου δώσει μία ώθηση, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατός και αποφασισμένος. Τα θετικά σχόλια για το άτομό σου είναι αρκετά κι αυτό έρχεται σήμερα ως είδηση. Ανεβασμένος ψυχικά, αποφασίζεις να βάλεις στόχους, που φυσικά θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αργότερα. Οι βάσεις όμως έχουν μπει κι αυτό δεν αλλάζει για κανένα λόγο. Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θ’ αρχίσεις να ολοκληρώνεις υποχρεώσεις, οι οποίες έμειναν ανέγγιχτες το προηγούμενο διάστημα, επειδή καταλαβαίνεις ότι η χρονιά τελειώνει και δε θέλεις να αφήσεις κάτι που να εκκρεμεί και να σε προβληματίζει. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα διεκπεραιώσεις με μεγάλη επιτυχία οποιοδήποτε θέμα. Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ, διαφορετικά μια τυχόν αδιάφορη συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Σκορπιός
Ξεκουράστηκες, Σκορπιέ μου, κι αισθάνεσαι ότι αυτή θα είναι μία ήρεμη μέρα. Ίσως όμως κάποια απρόοπτα να σου χτυπήσουν την πόρτα και να δεις την αντοχή σου να δοκιμάζεται. Διατήρησε όσο γίνεται την ψυχραιμία σου, αφού μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μία σειρά και ν’ αρχίσεις να λύνεις αυτά τα θέματα όπως μόνο εσύ μπορείς. Οι ιδέες σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βγάλουν κι άλλους από το αδιέξοδό τους. Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα δείξεις την καλή σου διάθεση σε μία καινούργια φιλική γνωριμία, που θα προκύψει από το πουθενά. Με τις πρώτες κουβέντες, σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός και καταλαβαίνεις ότι έχετε αρκετά κοινά στον τρόπο σκέψης, αλλά και γενικότερα, σε απόψεις περί ζωής. Το ίδιο ισχύει κι από την απέναντι πλευρά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι γεννιέται μία καινούργια φιλία, που θα στηριχτεί σε ουσιαστικά πράγματα. Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι, Αιγόκερέ μου, πως έχεις κουραστεί έντονα από τις τελευταίες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, με συνέπεια να σου βγαίνει ένας απροσδιόριστος εκνευρισμός, για καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου όσο πιο χαλαρά γίνεται, χωρίς εντάσεις, ενώ για να νιώσεις καλύτερα, ας μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, που θα σου πει τις απόψεις του. Υπάρχουν μέσα σου κάποια αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό είναι να μην έχεις ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Υδροχόος
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, Υδροχόε μου, κι εσύ αισθάνεσαι, ότι δεν έχεις κάνει κάποια πράγματα, που έπρεπε να έχουν γίνει. Βγάλε από μέσα σου οποιουδήποτε είδους ενοχή, αφού έχεις καταφέρει πάρα πολλά σε καταστάσεις που ήταν πραγματικά δύσκολες. Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι η καθημερινότητα φέρνει συνεχώς νέες υποχρεώσεις, που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Ηρέμησε, λοιπόν, και να ξέρεις, ότι οι δυνατότητές σου είναι αμέτρητες και πως μέχρι τώρα έχει καταφέρει τόσα πολλά, που ακόμη δεν έχεις διαπιστώσει. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Ιχθύς
Παρόλο που θέλεις να βρίσκεσαι σε εορταστικό κλίμα, Ιχθύ, κάποιες υποχρεώσεις δε σ’ αφήνουν να το απολαύσεις. Θα σου γίνουν σήμερα προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείς αρκετά σοβαρά, αφού στο μέλλον θα αποβούν πάρα πολύ συμφέρουσες για σένα. Φρόντισε, λοιπόν, να δώσεις την πρέπουσα σημασία σ’ αυτά που θέλουν να σου πουν. Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, υπάρχει μια περίοδος πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Πηγή