Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Με θετική διάθεση κι όρεξη για καλοπέραση ξεκινάει κι αυτή η μέρα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μας χαρίζει την ευκαιρία να βιώσουμε δυνατές στιγμές, να εκφράσουμε όσα κρατάμε καιρό και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές κι εντυπωσιακές εμπειρίες με τους δικούς μας ανθρώπους.

 

Κριός

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σήμερα. Τα σχέδια κι ο προγραμματισμός πραγματοποιούνται πιο εύκολα από ποτέ καθώς η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη. Στα προσωπικά σας αποφύγετε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα σας φέρουν σε αντιθέσεις και θα δημιουργήσουν εντάσεις.

 

Ταύρος

Η φυσική σας ενέργεια βρίσκεται πολύ ψηλά σήμερα κι απολαμβάνετε τις σωματικές δραστηριότητες αυτές τις ημέρες. Όμως προσέξτε μην το παρακάνετε, ειδικά εάν έχετε πρόβλημα υγείας ή το σώμα σας δε βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσετε αυτήν την ένταση.

 

Δίδυμοι

Κρυμμένα πάθη, φόβος, ζήλιες, πόθος κι επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σε εσάς σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σας. Έχετε την τάση να γίνεστε καταπιεστικοί ή απαιτητικοί σε μια στενή σχέση σας, φορτισμένοι συναισθηματικά και να πιέζετε τα πράγματα σε μια υπερφορτωμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Θετικά, μια σχέση μπορεί να γίνει βαθύτερη ή να ξαναγεννηθεί σήμερα, δίνοντας καινούργια ζωή απ’ την επιθυμία σας να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Περίεργες επιθυμίες, ωθήσεις κι αισθήματα που δύσκολα περιγράφονται ή κατανοούνται απ’ τους άλλους χαρακτηρίζουν τον τρόπο ζωής σας σήμερα. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας φαίνονται άδειες, χωρίς περιεχόμενο ή χωρίς αξία. Σας είναι λιγάκι δύσκολο ή έστω προσωρινά δύσκολο να εστιαστείτε επάνω στα ενδιαφέροντά σας ή στη δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά σας είναι πιο εύκολο κι ίσως πιο αποδοτικό το να σχεδιάζετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες έστω κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από άλλους  ως μη εφαρμόσιμες. Τουλάχιστον προς το παρόν.

 

Λέων

Η ανησυχία, η βιασύνη κι η πίεση μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα αφού ενεργείτε παρορμητικά κι ίσως απορυθμίζεστε σε σχέση με το περιβάλλον σας. Η ισχυρογνωμοσύνη, ο φανατισμός ή η τάση σας να μεγεθύνετε τις καταστάσεις δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Το παιδί που έχετε μέσα σας βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια κι ισχυροποιείται η αίσθηση του χιούμορ και της παιχνιδιάρικης διάθεσής σας αλλά πιθανό να παρεξηγηθείτε εύκολα απ’ τους άλλους. Μια ημέρα από ιδιόμορφες επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Μια συναισθηματική ένταση.

 

Παρθένος

Το πνεύμα σας, η διάθεσή σας είναι ανεβασμένα σήμερα κι αισθάνεστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Βλέπετε τη ζωή μέσα από μια καινούργια προοπτική και σας είναι εύκολο σήμερα να ξεχάσετε το παρελθόν και τα λάθη του σκοπεύοντας να ακολουθήσετε ένα εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής.

 

Ζυγός

Μια αρκετά δύσκολη ημέρα για το σπίτι και τα συναισθήματά σας σήμερα. Πολλά από τα σχέδιά σας θα χρειαστεί να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε εντελώς. Αλλιώς τα υπολογίζατε στην αρχή και διαφορετικά διαμορφώθηκαν σήμερα. Το να συνεχίσετε να κάνετε κάποιες θυσίες για ανθρώπους ή καταστάσεις σήμερα δε φαίνεται πως θα αποδώσει και πάρα πολύ. Ίσως είναι προτιμότερο να επιδιώξετε να βρεθείτε μόνοι σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε ορισμένα πράγματα, τα οποία σας είναι δύσκολο να τα δείτε σήμερα, διαμορφώνοντας μια πιο ξεκάθαρη γνώμη.

 

Σκορπιός

Είστε πιο ομιλητικοί, αισιόδοξοι και κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφικοί αυτή την ημέρα. Βλέπετε τα πράγματα από μια καλύτερη προοπτική κι έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνετε πολλά ή έχετε να κάνετε κάποιες επωφελείς συναλλαγές. Είναι μια καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή να κάνετε κάποιες σωστές εμπορικές συναλλαγές.

 

Τοξότης

Δημιουργικές εμπνεύσεις σας έρχονται σήμερα. Εάν η ενασχόλησή σας είναι στενά συνδεδεμένη με κάτι το διανοητικό ή και καλλιτεχνικό, μερικές πολύ καλές ιδέες θα σας έλθουν σήμερα. Το μόνο αρνητικό αυτής της ημέρας είναι το ότι μπορεί να αρνείστε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις γιατί τις βλέπετε πολύ τετριμμένες ή κουραστικές για να ασχολείστε με αυτές και προσανατολίζεστε σε πράγματα τα οποία είναι καινούργια, πιο ευχάριστα και που πιστεύετε πως θα αποδώσουν στο άμεσο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Συναισθηματική ευημερία κι ικανοποίηση χαρακτηρίζουν τη ζωή σας αυτή τη χρονική ημέρα. Αισθάνεστε ήσυχοι κι απαλλαγμένοι από φροντίδες κι υπάρχουν πιθανότητες να περάσετε κάποιες μακρόχρονες κι ευχάριστες διακοπές μαζί με άλλους. Η τεμπελιά ή η επιείκεια στον εαυτό σας κι η αναμονή χωρίς προσπάθεια από μέρους σας για τη λειτουργία των καθημερινών υποχρεώσεών σας είναι τα αρνητικά σημεία αυτής της χρονικής ημέρας.

 

Υδροχόος

Κάποιος ή κάποιοι είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν μια προσφορά για συνεργασία ή να σας δώσουν μια ευκαιρία που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα. Αυτή η ευκαιρία ίσως είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενασχόλησή σας ή το ίδιο σας το σπίτι. Η δουλειά σας ή το σπίτι θα σας απορροφούν περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι συνήθως με αποτέλεσμα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα πολύ προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

 

Ιχθείς

Τα ερωτικά σας αισθήματα και πάθη είναι έντονα και πιεστικά σήμερα και πιθανόν να έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απαιτητικοί απ’ τον σύντροφό σας. Η ένταση στις σχέσεις σας μπορεί να εμφανιστεί επειδή κάποιος από τους δυο αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση απ’ τον άλλον. Η έντονη επιθυμία αγάπης μπορεί εύκολα αυτές τις ημέρες να γίνει θυμός, εριστικότητα ή και πεδίο σύγκρουσης.

 


Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.