Μάλλον σήμερα θα έπρεπε να γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο! Βλέπετε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει πραγματοποίηση επιθυμιών, μοιραίους μεγάλους έρωτες., ερωτισμό και γοητεία, στους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Καρκίνους και Αιγόκερους των αρχών του 3ου δεκαημέρου! 

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει ξαφνικά και μια κρίση σε βρίσκει σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βάλεις σε τάξη όσα εξαρτώνται από σένα, τώρα που υπάρχει χρονικό περιθώριο. Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, Κριέ μου, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, καθώς με τέτοια συμπεριφορά θα έρθει η απομάκρυνση.

 

Ταύρος

Οι καταστάσεις διαρκώς δυσκολεύουν, Ταύρε, εξαιτίας της τεράστιας ασυνέπειας τρίτων προσώπων, που αντιμετωπίζεις. Τα άστρα δείχνουν πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε. Καλό, λοιπόν, είναι, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε κάποιες καταστάσεις να ισορροπήσουν.

 

Δίδυμος

Μην υπερβάλλεις, αλλά προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται άμεση κάλυψη και άφησε τα υπόλοιπα στο χρόνο τους. Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις μετά, ότι όλα θα είναι καλύτερα.

 

Καρκίνος

Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μερικές φορές, Καρκίνε μου, το έντονο ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι όμως και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Λέων

Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες.  Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές, κάπως προβληματικές, καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

 

Παρθένος

Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και παρατήρησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις τη σωστή εξήγηση για όσα συμβαίνουν. Με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς, Παρθένε μου, η ερωτική σου διάθεση σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη! Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Μην αργήσεις να την πραγματοποιήσεις, αφού όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δεν αξίζει να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε θίγουν. Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν, Ζυγέ, και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου! Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.

 

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι, προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που ίσως σε κάνουν να προβληματίζεσαι.

 

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί κανένας να σε συγκρατήσει! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταματάς την αναζήτηση, διότι η εύνοια της Αφροδίτης τώρα σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα!

 

Αιγόκερως

Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τις δημιουργικές σου ιδέες, που πρέπει να οδηγηθούν στην πραγματοποίησή τους. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερέ μου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Μην επιτρέψεις να σπαταληθεί πολύτιμος προσωπικός σου χρόνος στην αναζήτηση λύσεων για ξένα προβλήματα. Πλέον, ο καθένας πρέπει να αναλάβει οριστικά τις ευθύνες του. Η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Σύντομα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Έχεις δημιουργικό πνεύμα, Ιχθύ, και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

 

Πηγή