paul447

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μας φέρνει απογοητεύσεις! Εξιδανικεύσεις, ουτοπίες, ψευδαισθήσεις κι ανεντιμότητες, τώρα απομυθοποιούνται και προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την αυξημένη τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ανάγκη τώρα της προσωπικής ανεξαρτησίας κι ελευθερίας! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» στο κέφι, την αισιοδοξία και στο επικοινωνιακό σου ταλέντο, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, και θες να κάνεις μία απαραίτητη συζήτηση σήμερα με τον σύντροφο, με θετική έκβαση, τώρα είναι η ιδανική περίοδος, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αυτό ακριβώς που θες κι επιδιώκεις!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, ορθώς και δίνεις μεγάλη σημασία στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου και στην αναζήτηση των βαθύτερων στοιχείων της προσωπικότητάς σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μη συναναστραφείς κοινωνικά με άλλους ανθρώπους. Στην ερωτική σου ζωή, κάποια γεγονότα και συγκυρίες θα σου δώσουν μεγάλη ψυχική δύναμη αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις τον καθένα, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, να ξέρεις πως είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να συγχωρείς και να μην επαναφέρεις προβλήματα που θα φθείρουν τη σχέση σου!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε απλά να είσαι ο εαυτός σου και θα δεις πως θα καταφέρεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Στα ερωτικά σου, επηρεάζεσαι πολύ εύκολα από τη γνώμη των άλλων και αυτό ίσως σου προκαλέσει κάποια προβλήματα! Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία ή η έναρξη μίας νέας σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ενδυνάμωση συναισθηματική με τον σύντροφο και σταθερότητα στη σχέση σας! Τρυφερότητα και συναίσθημα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι η αξία σου εξαρτάται, πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως, από τη γνώμη των άλλων και για το λόγο αυτό αποφασίζεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς ανιδιοτελώς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, αλλά πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφο να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητα της σχέσης σου και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα το κέφι κι η διάθεσή σου είναι στα καλύτερά τους! Καταφέρνεις πανεύκολα να αποσπάς την προσοχή, τα βλέμματα και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρων σου! Στα ερωτικά σου, νιώθεις απόλυτα επιθυμητός, ερωτεύσιμος κι απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, αν είσαι ελεύθερος, και πολύ πιθανό να έρθει τώρα μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος πες «όχι» στις συναισθηματικές ανωριμότητες κι επιπολαιότητες αλλά και σε συμπεριφορές έπαρσης και εγωκεντρισμού! Ζήσε καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο, χωρίς να απαιτείς όλο και περισσότερα!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, αποφασίζεις να επικεντρωθείς στους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένειά σου και σε θέματα σπιτιού, αφού εκεί θα σε οδηγήσουν γεγονότα και συγκυρίες σήμερα! Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να επιδείξεις τρυφερότητα και κυρίως φροντίδα προς τον σύντροφο και θα δεις πως θα στο ανταποδώσει κι εκείνος! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σε μία κίνηση που θα κάνει προς εσένα ένας παρελθοντικός έρωτας τώρα, αν αυτό που επιδιώκεις είναι η επανασύνδεση! Αν πάλι ψάχνεις για μία νέα γνωριμία, δεν είναι μάλλον η κατάλληλη περίοδος, εκτός αν έρθει μέσα από τον κύκλο ενός συγγενικού προσώπου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις σκοπό να εξωτερικεύσεις άφοβα τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, απλά μιλώντας γι’ αυτά κι εκφράζοντάς τα. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα σήμερα νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, φλερτ, επαφές, ραντεβού, μηνύματα και πολλά τηλεφωνήματα! Αν ωστόσο, είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις ανανέωση ή αναθέρμανση σχέσης, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, έρχονται ερωτικά θετικά νέα που θα σε συναρπάσουν!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα απολαύσεις επιτέλους ασφάλεια, ζεστασιά, ικανοποίηση και σταθερότητα στο περιβάλλον σου αλλά και γενικά στην ζωή σου! Η συναισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό κι ουσιαστικό συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε απαιτήσεις, καταπίεση, ζήλια και την κτητικότητά σου κι αφέσου στον ερωτισμό της ημέρας! Επίσης, σήμερα θα λάβεις μία απόδειξη πίστης από τον σύντροφο, γι’αυτό μείνε συγκρατημένος. Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς φλερτ κι επιφανειακούς έρωτες κι επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο που ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ερωτική σιγουριά!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, ετοιμάσου να ζήσεις την περιπέτεια και να απολαύσεις εμπειρίες κάθε είδους! Στον συναισθηματικό τομέα, αν είσαι δεσμευμένος, έχεις το επικοινωνιακό ταλέντο να πείθεις τον σύντροφό σου να σου κάνει τα χατίρια και να εκπληρώνει τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, παίρνεις τον ρόλο του κυνηγού κι έτσι καταφέρνεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Γνωριμίες, ταξίδια και φλερτ ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις σήμερα να γευτείς την επιτυχία όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων σου και σκοπών σου, αφού διαθέτεις μια αξιοθαύμαστη δημιουργική φαντασία, που ομορφαίνει τη ζωή σου με κάθε τρόπο μέσα στην ημέρα. Στα ερωτικά σου, οφείλεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην αληθινή και την ουτοπική κατάσταση που έχεις να αντιμετωπίσεις, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Προσοχή, επίσης, χρειάζεται κι η τάση σου να ψάχνεις τρόπους απόδρασης από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε έναν έρωτα απαγορευμένο.

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, το πιο σημαντικό για σένα θα είναι, για άλλη μία φορά, οι φίλοι σου αλλά κι η ελευθερία ή η ανεξαρτησία σου. Στα ερωτικά σου, καταφέρνεις να απαλλαχτείς από τις τάσεις εξάρτησης που είχες σε αρνητικά πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Βρίσκεις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις σε ένα ερωτικό πρόβλημα τώρα και εξετάζεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, γεγονός που σε βοηθά στην επίτευξη ενός ερωτικού σου στόχου. Κάνε υπομονή και θα δεις πως θα μειωθούν συναισθηματικές αποστάσεις, σήμερα!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις μάλλον ανταγωνιστικές τάσεις, για κάποιο λόγο και θα θελήσεις να διακρίνεσαι, να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού συνεχώς κι ασταμάτητα. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου η παρουσία ενός προσώπου στον επαγγελματικό χώρο κι ενδεχομένως να είναι ιεραρχικά ανώτερός σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιβαρύνεσαι μόνο εσύ με τις ευθύνες της σχέσης! Δεν μπορείς να τα φροντίζεις όλα, μοιράσου με τον σύντροφο πρακτικές δουλειές αλλά και συναισθηματικές υποχρεώσεις!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!