Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Ανάδρομος Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού, που πρακτικά σημαίνει πείσμα κι επιμονή. Το παρελθόν μας αιφνιδιάζει και μας αποσυντονίζει με την επιστροφή του.

 

Κριός

Επωφελήσου απ’ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα, Κριαράκι μου. Τα σχέδια κι ο προγραμματισμός σου πραγματοποιούνται πιο εύκολα από ποτέ καθώς η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη. Απέφυγε συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε φέρουν σε αδιέξοδο!

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Ταύρος

Η ενέργειά σου βρίσκεται πολύ ψηλά σήμερα, Ταύρε μου, κι απολαμβάνεις κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε όμως, μην το παρακάνεις. Έχεις μια τάση στην υπερβολή και τη δοτικότητα, που πολύ πιθανό να σε απογοητεύσει. Μην εμπιστεύεσαι τυφλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Δίδυμοι

Κρυμμένα πάθη, φόβοι,  ζήλιες, πόθοι κι επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σήμερα, καλέ μου Δίδυμε, και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σου. Γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός  στη σχέση σου κι όλη αυτή η ένταση βαραίνει την ατμόσφαιρα. Καλή μέρα για μια δεύτερη ευκαιρία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναθεώρηση.

 

Καρκίνος

Περίεργες επιθυμίες κι αισθήματα που δύσκολα περιγράφονται ή κατανοούνται απ’ τους άλλους, σε χαρακτηρίζουν σήμερα. Η καθημερινότητά σου άρχισε να σε κουράζει, Καρκινάκι μου. Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο άσχημα, όσο έχεις φίλους κι οικογένεια δίπλα σου.

Λέξη κλειδί της ημέρας: Αλλαγή.

 

Λέων

Η ανησυχία, η βιασύνη κι η πίεση μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα, αφού λειτουργείς επιπόλαια και παρορμητικά. Λιοντάρι μου. Η επιμονή σου δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα σήμερα. Το παιδί που έχεις μέσα σου βγαίνει στην επιφάνεια και σε αποσυντονίζει, κυρίως συναισθηματικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.

 

Παρθένος

Το πνεύμα σoυ κι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένα σήμερα, Παρθένε μου, κι αισθάνεσαι αισιόδοξος, γενναιόδωρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Βλέπεις τη ζωή μέσα από μια καινούργια προοπτική και σου είναι πιο εύκολο να ξεχάσεις το παρελθόν και τα λάθη του σκοπεύοντας να ακολουθήσεις έναν εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Ζυγός

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένο, σε βρίσκει η σημερινή μέρα, Ζυγέ μου. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα φανταζόσουν κι έτσι πρέπει κι εσύ να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αλλάξεις ή να διαγράψεις και τελείως ορισμένα σχέδιά σου. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τις νέες καταστάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αιφνιδιασμός.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι πιο αισιόδοξος, θετικός και συζητήσιμος απ’ το συνηθισμένο σου. Επιλέγεις να δεις τα πράγματα αλλιώς, γέρνοντας στα  θετικά κι αυτό σίγουρα σε βοηθάει. Οι επαφές σου με τους ανθρώπους σήμερα θα είναι ειλικρινείς και θα επωφεληθείς από αυτές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Τοξότης

Δημιουργικό και γεμάτο ενέργεια σε βρίσκει η σημερνή μέρα, Τοξοτάκι μου. Αυτή σου η τάση θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ασχολείσαι με τις τέχνες. Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι απ’ τη ρουτίνα της ζωής σου κι είναι καλή μέρα για να αναζητήσεις κάτι νέο που θα σε ενθουσιάσει. Μια αλλαγή τη χρειάζεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έμπνευση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, τα συναισθηματικά σου κυλούν ήρεμα κι όμορφα επιτέλους μετά από καιρό. Αισθάνεσαι ικανοποιημένος απ’ τη ζωή σου και τις επαφές σου με τους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο. Ένα ταξίδι για λίγες μέρες δεν είναι άσχημη ιδέα. Η ανανέωση πάντα φέρνει καλά αποτελέσματα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσπάθεια.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, μια καλή προσφορά στα επαγγελματικά σου είναι πιθανή σήμερα. Γενικότερα να περιμένεις ευκαιρίες, αλλά πρόσεχε μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Οι δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται, φρόντισε να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δοτικότητα.

 

Ιχθύς

Τα ερωτικά σου αισθήματα και πάθη είναι έντονα και πιεστικά σήμερα και πιθανό να έχεις την τάση να γίνεσαι πολύ απαιτητικός απ’ το σύντροφό σου, Ψαράκι μου. Η ένταση στις σχέσεις σου μπορεί να εμφανιστεί επειδή κάποιος απ’ τους δυο αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση απ’ τον άλλον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.