Με εύνοια στις επικοινωνίες και τα νέα ξεκινήματα, ρομαντισμό κι ερωτισμό να χτυπούν κόκκινο κι ευχάριστες εκπλήξεις, η εβδομάδα ξεκινά θετικά και μας χαμογελά.

 

Kριός

Κριέ μου, οι φιλοδοξίες κι η ώθησή σου να πετύχεις, είναι τρομερά δυνατές σήμερα. Καθοδηγείσαι από μια ακατανίκητη ανάγκη να τα καταφέρεις και συχνά το βρίσκεις δύσκολο να σταματήσεις. Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις την υπερβολή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Στόχοι.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου, η καριέρα κι η όλη σου κατεύθυνση στη ζωή, φθάνουν σε μια κρίσιμη καμπή σήμερα. Νιώθεις την ανάγκη ν’ αναζητήσεις τα πράγματα που αγαπάς και που ενστικτωδώς βρίσκεις ευχάριστα παρά να κάνεις αυτό που είναι πρακτικό και σίγουρο και λογικά σωστό.

Λέξη κλειδί της μέρα: Αυθορμητισμός.

 

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, οι άλλοι θα θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σου, αλλά οι φίλοι και η οικογένειά πιθανότατα να παραπονεθούν πως έχεις χρόνο μόνο για τα δικά σου ενδιαφέροντα, πως δεν αφιερώνεις αρκετή ώρα και ενέργεια σ’ αυτούς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, είσαι ικανός να μιλάς με πεποίθηση και πειθώ. Μπορείς να πείσεις τους γύρω σου να πιστέψουν σε μια ιδέα που υποστηρίζεις πολύ. Ευτυχώς είσαι πολύ αποτελεσματικός σ’ αυτό το ρόλο, αλλά επίσης ικανός να μην επιτρέψεις στις παθιασμένες ιδέες σου να σε προκαλέσουν να γίνεις πεισματάρης ή στενόμυαλος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αναπάντεχες απαιτήσεις κι ευθύνες εμφανίζονται. Φαίνεται, λες και κάθε αδύναμος δεσμός στη ζωή σου, είναι έτοιμος να σπάσει σήμερα. Νέες υποχρεώσεις είναι πιθανόν να εμφανιστούν και στην προσωπική σου ζωή. Μην αγχώνεσαι, δε σε φοβάμαι, το ΄χεις!

Λέξη κλειδί της μέρας: Δοκιμασία.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, ένα πνεύμα ελευθερίας κι αυθορμητισμού, προσπαθεί σήμερα να βγει στην επιφάνεια. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σου να επιδιώξεις κάποιο σκοπό μόνο για να διαφοροποιηθείς απ’ τους άλλους. Αντιδράς σαν ένα μικρό παιδί. Μεγάλωσες όμως πια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωρίμανση.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μη δίνεις σημασία σε όσους σου λένε πως δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι και σε αποθαρρύνουν. Βάλε τα δυνατά σου και μπορείς να τους κάνεις να τρίβουν τα μάτια τους με τις επιτυχίες σου. Στα αισθηματικά σου, μη φοβάσαι να εκτεθείς και να πεις πώς αισθάνεστε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξομολόγηση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αν και τα ενδιαφέροντά σου μπορεί να μη φαίνονται πολύ σπουδαία, στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εσωτερική σου ανάπτυξη και θα πρέπει να επιδιώξεις τη διαίσθησή σου με επιμονή.  Εκτίμησε τις διαισθήσεις κι εμπνεύσεις σου αντί να τις θεωρείς ανόητες κι ασήμαντες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένστικτο.

 

Τοξότης

Τοξότη μου,  ανάγκη για κοινωνικότητα, συντροφικότητα και συναισθηματική επαφή, η φιλία κι η υποστήριξη των άλλων είναι τα θέματα που τονίζονται αυτόν τον καιρό. Αυτό που αξίζει αυτήν την ημέρα είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις σου με άλλους πέρα από το άμεσό σου περιβάλλον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, αυτό που κάνει αυτήν την ημέρα σημαντική, είναι πως είσαι πνευματικά και φυσικά φορτισμένος, έτοιμος να κάνεις θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σου και να βάλεις υψηλότερους στόχους. Είναι πιθανόν να τους φτάσεις και να τους κατακτήσεις, σου κάνει καλό αυτή η αλλαγή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Βελτίωση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, παλιές διαφωνίες με την οικογένειά σου ή το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να αποτελέσουν πηγή έντονου στρες αυτόν τον καιρό. Να είσαι διαλλακτικός και να δώσεις στους άλλους την ευκαιρία να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους και τις σκέψεις τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

Ιχθείς

Ψάρι μου, μπορεί να εκνευριστείς με κάποιον, για κάποιο θέμα που είναι σχετικά ασήμαντο, ή μπορεί να παθιαστείς υπερβολικά για μια ιδέα, που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντη. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τα ίδια σου τα προσωπικά συναισθηματικά μπερδέματα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερβολή.