Μία ημέρα που πολλοί από εμάς θα θελήσουν να χουχουλιάσουν, να μείνουν σπίτι και να χαρούν την αγάπη των δικών τους κι οικογενειακών τους προσώπων! Η Σελήνη είναι σήμερα στον Καρκίνο κι εκτός από έντονο συναισθηματισμό, θα μας δώσει και λίγη γκρίνια αλλά και νοσταλγία για ανθρώπους του παρελθόντος.

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα βαθιά συναισθήματά σου και στη φωνή της διαίσθησής σου. Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Θυμάσαι τον πρώην σύντροφό σου και τις όμορφες στιγμές σας κι ενδεχομένως να υπάρξει κι επικοινωνία μεταξύ σας, σήμερα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια και τσακωμός, χωρίς λόγο!

Ταύρος
Σήμερα είναι η ημέρα, φίλε Ταύρε, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους, όπως και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός κι έντιμος όσον αφορά τη σχέση σου! Μην παίζεις σε διπλό ταμπλό, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μία απλή επικοινωνία ή φλερτ, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό μέσα από αυτά!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για ‘σένα και δοκιμάζεις τώρα να του δώσεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δε χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα κι ανούσια ζήλια, προκειμένου να το πετύχεις!

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο, φίλε Καρκίνε, κι απλά, λάμπεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι ένταση χαρακτηρίζουν τη σχέση σου σήμερα! Διεκδίκησε αυτό που θες από τον σύντροφο και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές κι άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθησή σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και μάλλον οι γύρω σου παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε παράλληλους κι απαγορευμένους έρωτες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι, τυφλά, τα «θέλω» της καρδιάς σου. Σήμερα είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, τα νέα είναι υπέροχα για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν αφήνεις το συναίσθημά σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Ωστόσο, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει φλερτ κι αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος κι αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου εδώ και καιρό, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα οι αντιδράσεις σου, σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή κι ωριμότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε συντηρητικές, απόλυτες κι ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που υπόσχεται για το μέλλον μια σταθερή κι ουσιαστική σχέση!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα αλλάξεις πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με τον σύντροφο καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση της επικοινωνίας σου με τον σύντροφο! Πες «ναι» σε μία ψυχαγωγική έξοδο και «όχι» σε τσακωμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μείνε εκτός της έντονης κοινωνικής ζωής κι απόφυγε τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και πιθανόν και πάλι να προσεγγίσεις το λάθος άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να χορτάσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο! Ωστόσο, πες «όχι» στη ροπή σου για ζήλια και καταπίεση, γιατί μπορεί να χαλάσεις την ευνοϊκή αυτή ατμόσφαιρα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στη μοναξιά, αφού πια αρκετοί  στέκονται δίπλα σου κι επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε κακομαθαίνει, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το άτομο που ποθείς!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αλλάζεις και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να μη διαλέξεις πάλι το λάθος μονοπάτι του έρωτα! Δε γοητεύεσαι από μεγάλα λόγια κι έρχεσαι κοντά με ένα άτομο που σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε έμπρακτες και μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

Ιχθύς
Σήμερα φίλε Ιχθύ, ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, ιδίως λόγω της άμεσης κι αποτελεσματικής σου δράσης! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μη δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος, αντίθετα, σε φροντίζει και σε νοιάζεται!

Πηγή