Προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα σήμερα και στα έντονα νεύρα, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει Τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο!

Κριός
Απαιτείς από τους άλλους, Κριέ μου, να φέρονται με σοβαρότητα και σ’ έχει κουράσει η χαλαρότητα της συμπεριφοράς τους. Σκέψου όμως, μήπως η δική σου στάση είναι αυτή που προκαλεί ανάλογη αντίδραση. Βάλε πρώτα όρια και κανόνες στη δική σου λειτουργία και τότε θα δεις, ν’ αλλάζουν, ως δια μαγείας, κι οι άλλοι. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα απ’ όσο τώρα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Η επανάσταση που επέλεξες ως μέσο αντίδρασης, Ταύρε μου, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Άλλωστε η ιστορία έχει καταγράψει πολλές που απέτυχαν οικτρά. Πιο σοφό θα ήταν, σήμερα και γενικότερα, να κάνεις μικρές, μεθοδευμένες κινήσεις. Η αισιοδοξία σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και θα την ακολουθήσει ο ερωτισμός σου, που επίσης θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια σχέση, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Δίδυμος
Υπάρχει τελευταία σύγχυση μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, Δίδυμε. Πρόσεχε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς σε πλάνες, από τις οποίες δε θα μπορέσει κάποιος να σε βγάλει. Δες την αλήθεια κατάματα, όσο κι αν αυτό πονάει. Είναι μια στάση αξιοπρεπής και που μόνο λυτρωτική μπορεί ν’ αποδειχθεί. Θα κυριαρχεί σήμερα η ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει σε βάθος μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Φρόντισε ν’ αποστασιοποιηθείς από τα πάθη, Καρκίνε μου, και να δημιουργήσεις μια απάθεια γύρω από αυτά. Είναι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσεις. Αν συνεχίσεις να τα θάβεις και να πιέζεις τον εαυτό σου, μόνο με ανασφάλεια θα γεμίσεις. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις κάθε τι δυνατόν, για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Λέων
Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, Λέων μου. Όταν όλα είναι καλά, όλοι είναι καλά με όλους. Στις δυσκολίες όμως χρειάζεται πολλή αξιοπρέπεια, για να μην αρχίσει ο ένας να ρίχνει λάθη στον άλλο. Γι’ αυτό φρόντισε να μη χρειαστεί, ούτε να το κάνεις, ούτε να επιτρέψεις να σου το κάνουν. Αν δεν προσέξεις τις τάσεις απαισιοδοξίας που σε κυνηγούν, θα φέρεις δυσκολίες, βλέποντας διαρκώς αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο Σκορπιό, θα ξεκινήσει μια περίοδος πολύ ευνοϊκή για καινούργιες γνωριμίες.

Παρθένος
Λίγη ανάπαυλα είναι αυτό που χρειάζεσαι, Παρθένε, για να βάλεις το μυαλό σου σε μια σειρά. Καλό θα ήταν να επιλέξεις μερικούς φίλους και ν’ αποδράσεις από την καθημερινότητά σου. Όταν επιστρέψεις, θ’ αντιληφθείς πόσο το είχες ανάγκη. Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Ζυγός
Η αισιοδοξία σου για τα επερχόμενα, Ζυγέ μου, είναι υπέρ του δέοντος μεγάλη. Αυτό είναι καλό για όσα ήδη έχεις δρομολογήσει. Για εκείνα όμως που άφησες στην τύχη τους, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι. Η τύχη πάντως μπορεί να σου χαμογελάσει, και μάλιστα όπως εσύ επιθυμείς. Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ κι η απρόσεκτη συμπεριφορά σου.

Σκορπιός
Νέες καταστάσεις και προοπτικές, Σκορπιέ, θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Δε χρειάζεται να φοβάσαι και ν’ αμφιβάλεις. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να έχεις σταθερότητα και σοβαρότητα σε ό,τι κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις. Μη βιάζεσαι, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να «συζητήσεις» με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς και μετά είναι σίγουρο, ότι θα κάνεις μια υπέροχη σχέση.

Τοξότης
Σύντομα, Τοξότη, θ’ αρχίσει να φαίνεται η πρώτη αχτίδα στο βάθος του τούνελ. Ένα – ένα τα ζητήματα θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Υπομονή, και όλα θα πάρουν τη θέση τους. Μικροπροβλήματα κι εμπόδια δε θα λείψουν, όμως θα τ’ αντιμετωπίσεις με καλή ψυχολογία. Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά όσα θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θ’ ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως
Πολλές φορές όταν στριμώχνεσαι, Αιγόκερέ μου, καταφεύγεις σε ακραίες λύσεις κι υπερβολικές κινήσεις. Δε αντιμετωπίζεις όμως έτσι τα προβλήματα κι ούτε θα σου χαριστεί κάτι με αυτές σου τις συμπεριφορές. Αντίθετα, οι δυσκολίες σου θα γιγαντώσουν. Χρειάζεσαι ηρεμία και σύνεση. Έχεις κάποια ερωτήματα για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα εκδηλώσεις με ακραίο τρόπο, αλλά κάνε υπομονή και θα βρεις τις εξηγήσεις τους.

Υδροχόος
Το πείσμα σου είναι επικίνδυνο, Υδροχόε μου, κάτι που πολλές φορές διδάχτηκες, αλλά φαίνεται πως δεν έμαθες καλά. Μόνο όταν καταφέρεις ν’ ακούσεις τι έχουν να σου πουν κι οι άλλοι, θα έχεις ελπίδες να ανατρέψεις τα παθήματά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Μετά, θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς
Η υπομονή είναι ένα από τα μεγάλα σου προτερήματα, Ιχθύ, κι αυτή είναι που σε σώζει από πραγματικά πολύ δύσκολες καταστάσεις. Κοίτα και σήμερα να οπλιστείς με αυτήν, αφού η μέρα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις κι αντιξοότητες. Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Πηγή