Ο Άρης σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, χαρίζοντας δυναμισμό, αποφασιστικότητα, σθένος και αντοχή στα δύσκολα … Η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για να δώσεις την μάχη σου για να κατακτήσεις επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) αναμένεται να έχουν σημαντικές εξελίξεις…

 

Κριός

Από σήμερα που ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σου) μπαίνει στον Αιγόκερω, υπόσχεται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου, με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου.

 

Ταύρος

Ο σύντροφός σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα, αλλά το ίδιο είσαι και εσύ. Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.

 

Δίδυμος

Μπορείς να περιμένεις θετικές εκπλήξεις κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με εικόνα και θέαμα. Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για θέματα που δεν τον αφορούν.

 

Λέων

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, να είσαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.

 

Παρθένος

Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και να είσαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά, αποφεύγοντας συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

 

Τοξότης

Σήμερα στα αισθηματικά σου, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θα δημιουργηθούν από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να μην αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου, λόγω των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά τώρα να ξέρεις ότι με τον Άρη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Υδροχόος

Είναι τόσα πολλά όσα πρέπει να τακτοποιήσεις, που φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να του πεις εδώ και αρκετό καιρό.

 

Ιχθύς

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου.

 

Πηγή