Αποκαλύψεις, εντάσεις, τσακωμοί και ξαφνικά δυσάρεστα νέα μας επιφυλάσσει το σημερινό εκρηκτικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Απρόσμενα γεγονότα και καβγάδες, θα αναστατώσουν δυσάρεστα και θα συνετίσουν απρόσμενα τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σήμερα, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες κι επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα διασκέδασης, προβολής και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στη σχέση σου, που θα σε αποσυντονίσουν! Επίσης, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καβγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά κι ενίοτε απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε σοβαρός κι ολιγαρκής απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα μακριά από τη σχέση σου νεύρα και γκρίνια, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού! Το πιο σίγουρο είναι πως θα πληγωθείς!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά λόγια! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πλήττεται  κυρίως επικοινωνιακά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοι καβγάδες κι εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα να παραμείνεις μετρημένος ή ακόμα κι υποψιασμένος!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ορισμένα γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καβγάδες με το άλλο σου μισό! Μην ξεχνάς πως δε χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην τα θες όλα δικά σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, θέλουν ψυχραιμία τα αισθηματικά σου, αφού ξαφνικά γεγονότα κι ίσως κάποιες απρόβλεπτες αναποδιές, θα φέρουν πολλές απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη δίνεις πολλή σημασία στην περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου, έστω για σήμερα, γιατί αν δε συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις!

Παρθένος
Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φίλε Παρθένε, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος κι έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και διαπροσωπική επαφή! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, δικών σου ή του συντρόφου σου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση! Αν είσαι ελεύθερος κι υπάρχει κάτι κρυφό στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν τώρα να προστατευτείς διπλά!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι υπεύθυνο για τη σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καβγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αρκεί να προσέξεις να μην το παρακάνεις με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και φυγή, γιατί θα δημιουργηθούν ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δημιουργείς λάθος εντυπώσεις λόγω υπερβολικής προκλητικότητας!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος, τίμιος κι ειλικρινής! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου! Μην είσαι τόσο προκλητικός στη συμπεριφορά σου, διότι μπορεί να σε παρεξηγήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προστατέψεις τη σχέση σου από ρήξεις κι εντάσεις!

Τοξότης
Φρόντισε σήμερα, φίλε Τοξότη, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, να περιορίσεις επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε επανάσταση χωρίς αιτία, απέναντι στον σύντροφό σου! Μην ταράζεις την ηρεμία της σχέσης σου, με κόντρες, αντιδράσεις κι υπερβολικές φιλελεύθερες απόψεις! Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για μία νέα γνωριμία ή μία νέα σχέση, τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, διότι κάνεις λάθος επιλογές!

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί, αγαπητέ Αιγόκερε, να γίνεις άμεσα έντιμος, διότι μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Αν είσαι δεσμευμένος κι ανήκεις σε αυτούς που κρατούν ένα ερωτικό μυστικό, κάθε είδους, είσαι κι εκείνος που πρέπει να προσέχεις περισσότερο! Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις ανατρέπουν τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αποφύγεις κόντρες και καβγάδες, κατά τη διάρκεια ενός φλερτ!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι αρκετά διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής κι οπωσδήποτε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποια απρόοπτα γεγονότα κι οξύθυμες καταστάσεις, που θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα! Απόφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα κι επανάσταση στον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε συγκρατημένος σε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε χώρο επαγγελματικό, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Πηγή