Η εύνοια συνεχίζεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μας χαρίζει ασφάλεια και σταθερότητα, που μας δίνουν το βήμα να εκφραστούμε και να ρισκάρουμε με τις πιθανότητες να είναι υπέρ μας.

 

 

Κριός

Κριέ μου, παραδίνεσαι στο ένστικτό σου και βάζεις στην άκρη τη λογική. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά προσπάθησε να σκεφτείς τα πράγματα και με λίγο ρεαλισμό κι όχι παρασυρμένος από τον ενθουσιασμό και τη διαίσθησή σου. Κι αν πέφτει έξω;

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, πολύ καλή κοινωνική μέρα η σημερινή για να δημιουργήσεις γνωριμίες, φιλικές κι ερωτικές, και να συντηρήσεις τις παλιές. Καλό το κλίμα και στα επαγγελματικά σου, μιας και βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μία σημαντική συμφωνία. Φτου φτου!

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου αλλαγές πολλές, ως και στον τρόπο σκέψης και δράσης σου, φέρνει η σημερινή μέρα για σένα. Θα πραγματοποιηθούν αργά και σταθερά, τόσο που μπορεί να μην το καταλάβεις καν, αλλά όταν ολοκληρωθούν θα δεις πως ήταν ουσιαστικές κι αναγκαίες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα επαγγελματικά κι οικονομικά σου. Προσπαθείς να μπεις σε μια σειρά και να οργανωθείς. Βρες τι έχει πραγματική αξία για σένα και χτίσε νέες και γερές βάσεις, έχεις ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναδιοργάνωση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, η μέρα θα σε αναστατώσει και θα ξαφνιάσει. Μία μεγάλη και σημαντική αλλαγή είναι πια έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Ίσως η νέα δουλειά που ονειρευόσουν ή εκείνο το πρόσωπο που αρχίζεις να ερωτεύεσαι. Ό,τι κι αν είναι, είναι για καλό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έκπληξη.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, ίσως μελαγχολήσεις κάπως σήμερα. Σκέφτεσαι όλες αυτές τι επιθυμίες  που έχεις αφήσει στην άκρη. Η καθημερινότητα σε κουράζει και τα βλέπεις όλα στραβά, ακόμα κι όσα δεν είναι. Μην γκρινιάζεις, χαμογέλα κι αν δε σ’ αρέσει εκεί που είσαι, κουνήσου κι άλλαξε κάτι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, σήμερα καλύτερα να συγκεντρωθείς στα βασικά και να αφήσεις τα όνειρα στην άκρη, για λίγο έστω. Πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα της καθημερινότητάς σου και να δώσεις προσοχή στο περιβάλλον σου, που τελευταία αδιαφορείς και σε χρειάζεται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενδιαφέρον.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η ενέργειά σου χτυπάει κόκκινο. Βρίσκεσαι σε μία πολύ θετική ψυχολογικά περίοδο, με έντονο το δυναμισμό σου και τις φιλοδοξίες σου. Ανακαλύπτεις τρόπους να εκμεταλλευτείς τις ικανότητές σου για τι συμφέρον σου. Συνέχισε, μη σταματάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία με γονείς, φίλους, αλλά και τον άνθρωπό σου. Ήρθε η ώρα να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούσαν καιρό κι επιμένατε να τα κρύβετε κάτω απ’ το χαλί συντηρώντας το αρνητικό κλίμα. Μίλα, τι περιμένεις;

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, χρειάζεται να κάνεις ορισμένες αναπροσαρμογές στον τρόπο που εκφράζεσαι και κινείσαι, αν δε θες να παρεξηγηθείς τελείως πια. Δώσε χρόνο στους ανθρώπους σου που τελευταία παραπονιούνται πως τους παραμελείς, δίκιο έχουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευγένεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ξύπνησες με έναν αρνητισμό, μία αμφισβήτηση και μια αμφιβολία για τις αποφάσεις που έχεις πάρει ως τώρα στη ζωή σου. Ίσως τα πράγματα να μην πήγαν όπως το είχες φανταστεί, αλλά αν χάσεις  την ελπίδα σου, μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απογοήτευση.

 

Ιχθύς

Ψάρι μου, αν είσαι μόνο και δεν είσαι σε κάποια σχέση, πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα ερωτική αρχή. Ωστόσο πριν πέσεις με τα μούτρα, βεβαιώσου ότι αξίζει κι είναι αυτό που πραγματικά θες. Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά μην το παρακάνεις πάλι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έρωτας.