Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και μην πιέζεστε τόσο όσον αφορά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Κριός
Δουλεύετε πολλές ώρες, νιώθετε μια επείγουσα ανάγκη να κάνετε δραματικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις, και συχνά γίνεστε ανυπόμονοι και πιεστικοί, πράγμα που κάνει τους άλλους γύρω σας να νιώθουν άβολα. Προσπαθήστε να μην παθιάζεστε τόσο με τη δουλειά σας.

 

Ταύρος
Αν η δουλειά σας δεν εκφράζει τα βαθύτερά σας ενδιαφέροντα και ταλέντα, μπορεί σήμερα ν’αλλάξετε επάγγελμα ή μπορεί να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με κάποιο χόμπι που είναι πιο ικανοποιητικό και δημιουργικό απ’ τη δουλειά σας. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου αμφισβητείτε τις αξίες σας και τον όλο σας προσανατολισμό στη ζωή.

Δίδυμοι
Είναι αλήθεια πράγματι, ότι τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες κυριαρχούν στην προσοχή σας σήμερα. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι θα πρέπει ν’ακολουθήσετε το ένστικτό σας, για να κυνηγήσετε τα ενδιαφέροντά σας αυτές τις ημέρες. Φυσικά και δε θέλετε να παραμελήσετε τις ευθύνες σας προς τους άλλους. Αλλά πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια στο να επιτύχετε τις προσωπικές αλλαγές που σας είναι σημαντικές.

Καρκίνος
Αγχώνεστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει για ζητήματα που δε θα έπρεπε να σας απασχολούν τόσο. Δώστε σημασία σ’ αυτά που πραγματικά αξίζουν και μη χαραμίζετε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας κουράζουν και σας εξαντλούν. Αν κάτι σας πεοβληματίζει μοιραστείτε το με τους δικούς σας ανθρώπους και θα δείτε ότι οι συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν πολύ.

Λέων
Έντονα συναισθήματα και πάθη σας κυριεύουν αυτές τις μέρες. Απωθημένα που είχατε κρύψει για καιρό, βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και σας αναστατώνουν. Το μυαλό σας είναι γεμάτο αναμνήσεις κι αμφιβολίες, ενώ συχνά τείνετε να σκέφτεστε «τι θα είχε γίνει αν…». Οι σκέψεις αυτές ίσως αρχίσουν να σας κουράζουν και ίσως σας «ρίξουν» ψυχολογικά, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγετε.

Παρθένος
Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν μεγάλες, αναπάντεχες, ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους, κατά την διάρκεια αυτής της αστρολογικής επίδρασης, ακόμα κι αν δεν σχεδίαζαν αυτές τις αλλαγές ή δεν τις προκάλεσαν συνειδητά. Προετοιμαστείτε για ξαφνικές στροφές στη ζωή σας. Δε θα συμβούν απαραίτητα σήμερα, αλλά η πιθανότητα να συμβούν είναι μεγαλύτερη απ’ όσο συνήθως.

Ζυγός
Αφήστε τους άλλους να σας αμφισβητούν και να θεωρούν ότι θ’ αποτύχετε. Όσο εσείς είστε ικανοποιημένοι απ’ τη δουλειά και την απόδοσή σας, δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε για την άποψη κανενός άλλου. Εξάλλου, τα κίνητρα των άλλων είναι άγνωστα και κατά βάθος μπορεί να σας ζηλεύουν για δικούς τους λόγους.

Σκορπιός
Η φαντασία και η ευαισθησία σας, γίνονται πολύ βαθύτερες και επίμονες αυτήν την ημέρα. Σας επηρεάζουν πράγματα που συνήθως σας περνάνε αδιάφορα και απορείτε κι εσείς με τον εαυτό σας. Τραγούδια και εικόνες σας ξυπνούν παλιές μνήμες που προσπαθείτε εδώ και καιρό να ξεχάσετε. Απ’ ότι φαίνεται δεν τα έχετε καταφέρει κι ακόμα γυρίζουν στο μυαλό σας συγκεκριμένοι άνθρωποι και καταστάσεις.

Τοξότης
Νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και μελαγχολικοί και επιθυμείτε τη μοναξιά και την απομόνωση. Ίσως ενστικτωδώς νιώθετε την επιθυμία να οχυρωθείτε από τα προβλήματα και τα συναισθήματα των άλλων. Είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Η αυξημένη ανάμειξή σας σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία παρουσιάζεται επίσης μπροστά σας σήμερα.

Αιγόκερως
Αφήστε για λίγο στην άκρη τη λογική κι επικεντρωθείτε σ’ αυτά που σας λέει το συναίσθημα. Αφεθείτε σ’ αυτά που πραγματικά θέλετε και μην καταπιέζετε συναισθήματα και σκέψεις. Αν κάποιος σας ενδιαφέρει να του το πείτε, κι αν κάποιος σας ενοχλεί, καλό είναι να το ξέρει. Ίσως η ανάγκη σας να τα έχετε καλά με όλους σας κάνει να παραβλέπετε πράγματα που δε θα ‘πρεπε.

Υδροχόος
Η ανάγκη σας για αυτοεπιβεβαίωση είναι υψηλή και διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και αθλήματα, με μεγάλη ενέργεια και ζήλο. Παίζετε σκληρά και ο σκοπός σας είναι να κερδίσετε. Όλα τα δημιουργικά σας σχέδια και ενδιαφέροντα θα χρειαστούν ένα επιπλέον απόθεμα ενέργειας. Οι ρομαντικές σας τάσεις είναι επίσης δυνατές και θα κυνηγήσετε έντονα αυτόν που επιθυμείτε. Μια ερωτική σχέση είναι πιθανό να κορυφωθεί αυτή την ημέρα.

Ιχθείς
Ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ φιλελεύθερο και αμερόληπτο, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αρνητικά κριτικά σχόλια για συγκεκριμένες οργανώσεις, επαγγέλματα, ομάδες ή τύπους χαρακτήρων. Αυτή είναι η ημέρα για ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα και να ξεριζώσετε αυτά τα «ζιζάνια» απ’ την συναισθηματική σας ζωή.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.