Αγαπητή Σουσού,

Υποφέρω. Ήρθα στην εταιρεία πριν ένα χρόνο. Είμαι σε σοβαρή σχέση 5 χρόνια. Ωστόσο, επειδή μου αρέσει το φλερτ ίσα ίσα για να αναζωογονείς την αυτοπεποίθησή σου, όταν ήρθα στην εταιρεία έπαιζε λίγο το ματάκι μου, για να βρω κάτι να ξεπεράσω το άγχος και τις κατσάδες του αφεντικού! Και το βρήκα. Αν και δεν τρελαινόμουν εμφανισιακά, κάτι με έλκυε και ανταποκρίθηκα στα χαμόγελά του και προσπαθούσα να τον προσεγγίσω. Η σχέση ήταν φιλική με το φλερτ της για αρκετούς μήνες, αλλά ως εκεί.

Να σημειώσω πως είναι παντρεμένος με παιδάκια. Ωστόσο εγώ μυρίστηκα πως είχε μια μικροπεριπέτεια με συνάδελφο και είχα ξενερώσει, άλλα με έτρωγε που είναι με αυτήν και όχι με μένα. Με τον καιρό τον κέρδιζα και το ένιωθα. Και όταν εκφράσαμε τις απόψεις μας για τις σχέσεις και την απιστία, συμφωνώντας πως καλώς ή κακώς, χαιρόμαστε που έχουμε σοβαρές σχέσεις κι αγαπάμε τους ανθρώπους μας, ωστόσο είναι ωραίες οι περιπέτειες γιατί γυρνάμε χαρούμενοι σπίτι (εγωιστικά, χωρίς να σημαίνει πως θέλουμε να μας κάνουν το ίδιο) τότε εντυπωσιάστηκε!

Το μαρκάρισμά του έγινε έντονο, δυο κουβέντες παραπάνω και ήρθε το πρώτο φιλί και μετά το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ μου, τα δώρα, οι υποσχέσεις, οι αγάπες, ο τρελός έρωτας που δεν υπολογίζεις τίποτα και η σύντομη αποκάλυψη στη γυναίκα του ότι είναι αλλού αφού είδε μηνύματά μας!

Κι εκεί στον πανικό ότι θα φάμε ξύλο και θα μαθευτεί και στη σχέση μου, εμείς συνεχίζουμε κανονικά τον έρωτά μας με μεγαλύτερο άγχος κι αφού έχουμε πει πως θα κάνουμε υπομονή μέχρι να δούμε τι θα κάνει με τα παιδιά. Αν και της έχει πει πως δε βρισκόμαστε πλέον και συνεχίζουμε την κοροϊδία!

Μέχρι που ξανακαταλαβαίνει ότι βρισκόμαστε και μας απειλεί. Ξαφνικά, μετά από μια μέρα που δίναμε υποσχέσεις αγάπης, εγώ δεν πρέπει να τον ξαναπλησιάσω καν, γιατί κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Σε λίγα 24ωρα έπρεπε να συνηθίσω το γεγονός πως θα φέρεται σαν να μην υπάρχω κι ας μου έλεγε πως ποτέ δε θα αλλάξει η αγάπη μας. Δεν μπορώ ρε ‘συ όμως. Πώς να μπορώ, όταν από τη μια με σφίγγεις στην αγκαλιά σου και μετά μου λες «για το καλό μου, κάνε σαν να μην υπάρχω»; Εσύ μου έκανες έρωτα, πώς τώρα περνάς και δε με κοιτάς;

Το θέμα είναι ότι σ’ ένα μήνα θα αλλάξει παράρτημα και θα τον χάσω. Πλέον δεν έχουμε καμιά επαφή. Εγώ πέρασα ένα μικρό θάνατο για κάποιες ημέρες, γιατί έπρεπε να δείχνω καλά ακόμη και στη σχέση μου, αλλά εγώ πενθούσα για τον ξαφνικό χωρισμό για τα πιθανά ψεύτικα λόγια και για εκείνον που μου έλειπε το κορμί, το άρωμα, τα μάτια και τα λόγια του.

Τώρα προσπαθώ να επιβιώσω, είναι συνέχεια στο μυαλό μου, προσπαθώ να αφιερωθώ στη σχέση μου και στον επικείμενο γάμο μου κι ας μου βασανίζει το μυαλό ο άλλος. Δεν είμαι χαζή ξέρω πως κ εγώ μπορεί να έκανα τα ίδια αν με ανακάλυπτε ο σύντροφός μου. Ξέρω πως αν τα παρατούσαμε όλα δε θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί ίσως κεράτωνε κι εμένα και θα έπεφταν όλοι πάνω μας. Αλλά τον θέλω, αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Και ξέρω πως είναι πιο πιθανό να είμαι με τον Brand Pitt παρά με εκείνον πλέον. Aλλά τον θέλω στη ζωή μου έστω και παράνομα. Kι αναρωτιέμαι αν ήταν όλα αληθινά και αν ακόμη με νιώθει.

Ερωτευμένο Kαρκινάκι

 

Αγαπημενότατο ερωτευμένο μου Kαρκινάκι,

Υποσχέσεις αγάπης διαβάζω και δεν μπορώ να μη ρωτήσω. Σαν αυτές που έδινε αυτός στη σύζυγό του ή σαν αυτές που δίνεις εσύ στη σχέση σου; Γιατί αν μιλάμε για τέτοιες, τσάμπα έβγαλες τα ματάκια σου να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό. Και αν πάλι μιλάμε για τις άλλες, τις αληθινές, για ποιo λόγο σε έστειλε για σύνταξη όταν σας αντελήφθη η σύζυγός του και δεν τα βρόντηξε να έρθει σε σένα που αγαπά; Α ναι, ξέχασα, εκτός από αναμεταξύ σας, αγαπάτε και τους ανθρώπους σας, σωστά.

Μη με παρεξηγήσεις, δε σε κρίνω που ερωτεύτηκες, ενώ ήσουν δεσμευμένη, όπως και αυτός. Δε σε κρίνω ούτε που τον πίστεψες. Δε σε κρίνω καν, για το ότι μετά τα ψέματα που έχετε τόσο καιρό αραδιάσει αμφότεροι στους ανθρώπους σας, ενοχλείσαι που αποδεικνύεται ψεύτης και σε σένα. Σε κρίνω όμως Kαρκινάκι μου, για την οικογένεια που δίχως δισταγμό παραλίγο να διαλύσεις, για να «ξεπεράσεις το άγχος και τις κατσάδες του αφεντικού».

Εσύ λες ότι δεν μπορείς να τον ξεχάσεις και τον θες έστω και παράνομα στη ζωή σου. Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνο παράνομα τον θες. Κι αυτό βολεύει μόνο εσένα, και είναι και λίγο δύσκολο τώρα που σας κατάλαβε η κυρά του. Οπότε, περίμενε μήπως σκάσει κάνα καλό κομμάτι στο τμήμα σου τώρα με τις μεταθέσεις, και με το καλό ο γάμος σου! Ευτυχώς οι εκκλησίες είναι ψηλοτάβανες και θα περάσει εύκολα ο μέλλοντας σύζυγός σου.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού