Ώρα για σοβαρές αποφάσεις, ωριμότητα, ορθή σκέψη και ωφέλιμες συμφωνίες που θα έρθουν για να μείνουν. Ερμής Σύνοδος με Κρόνο και μπορεί το συναίσθημα να μην έχει την τιμητική σου αλλά η λογική γίνεται «κολλητή» μας και ο καλύτερος σύντροφός μας για να βελτιώσουμε ουσιαστικά τη ζωή μας!

 

Κριός

Η ανάγκη σου, Κριέ, να διαπιστώσεις γιατί δεν πήγαν τα πράγματα όπως περίμενες σε οδηγεί σε πλήρη αναθεώρηση της στάσης σου.  Μπορείς, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα (έστω ένα, για το χατίρι μου) και να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

 

Ταύρος

Ευκαιρίες έρχονται, μαζί με βοήθεια από απρόσμενη πηγή. Επιπλέον, λύσεις θα δοθούν σε πολλά ζητήματα με άμεσο και αποφασιστικό τρόπο. Μπορείς, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις εσύ τις καταστάσεις, που θα οδηγήσουν καλύτερα τα αισθηματικά σου.

 

Δίδυμος

Οι καλοί σου τρόποι, Δίδυμε, εντυπωσιάζουν και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται. Η αρμονία είναι σημαντικός παράγοντας ισορροπίας των καταστάσεων, οπότε μην πιέζεις ό,τι δε γίνεται με τον τρόπο που επιθυμείς. Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως να μη δημιουργήσεις με την συμπεριφορά σου μπερδέματα στη σχέση με το σύντροφό σου.

 

Καρκίνος

Η συνέπεια θα εκτιμηθεί, οπότε μείνε σταθερά στη αρχική σου θέση. Οργάνωση και υπευθυνότητα πάντα φέρνουν την επιτυχία και η πρόβλεψη σήμερα δείχνει να το ενισχύει. Την πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Μεγάλη η ευκαιρία, αλλά μεγαλύτερη η ευθύνη. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου, Λέων είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει ο έρωτας που θα κερδίσει την καρδιά σου.

 

Παρθένος

Χαμήλωσε λίγο τους τόνους (λίγο ακόμη, οκ, εκεί) διότι, σήμερα ή σταδιακά, θα οδηγηθείς σε κοινωνική απομόνωση, από την οποία θα δυσκολευτείς πολύ να ξεφύγεις. Η διάθεσή σου, Παρθένε, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και άφησέ τον να προσπαθήσει να σου φτιάξει τη μέρα.

 

Ζυγός

Μάθε περισσότερα στοιχεία πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, καθώς η ασάφεια φέρνει παρανοήσεις με ολέθρια αποτελέσματα. Τα αισθηματικά σου, θα πάρουν άλλη τροπή (ναι, αλλά ποια τροπή, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, σε κρατώ σε αγωνία, ε; άντε θα σου πω) προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Σκορπιός

Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Σκορπιέ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

 

Τοξότης

Απόφυγε περίεργες συζητήσεις, καθώς το ωροσκόπιό σου δείχνει πως υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί, φρόντισε, λοιπόν, το πρόγραμμα και την ξεκούρασή σου – κάποιος έπρεπε να σου το θυμίσει. Μπορείς, Τοξότη μου, να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Τώρα που το ξαναδιαβάζω, ήταν σαν να γράφω για τα επαγγελματικά σου, οπότε πάμε πάλι: Στον έρωτα, Αιγόκερε, πολλές αναποδιές θα αρχίσουν να περνούν στη λήθη. Εσύ, κοίτα να απολαύσεις τις ευκαιρίες της καρδιάς. ΟΚ, καλύτερα έτσι.

 

Υδροχόος

Δράση και εύνοια, μαζί με θετικές διαπιστώσεις και σύμμαχους, είναι τα νέα στοιχεία που φέρνουν οι πλανήτες σε σένα, Υδροχόε. Προβλήματα βρίσκουν λύσεις και ζητήματα του παρελθόντος εξισορροπούνται.  Πρέπει, Υδροχόε, να βάλεις τα δυνατά σου και να αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Σκληρή δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

Πηγή