Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια αίσθηση ρομαντισμού στη μέρα μας. Καλός και ο ρομαντισμός, αλλά προσοχή στην εξιδανίκευση προσώπων.

 

Κριός
Νέα ξεκινήματα σας κάνουν να πιέζεστε, αφού πρέπει να προσαρμοστείτε σε διαφορετικές συνθήκες από αυτές που είχατε συνηθίσει. Αν και η ανάγκη σας να ξεφύγετε από όλα αυτά είναι μεγαλύτερη από ποτέ, κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί.

 

Ταύρος
Αν είχατε κάποιες δυσκολίες την τελευταία ημέρα με την οικογένειά σας, τους συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οποιεσδήποτε διαφορές, παρανοήσεις και να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση. Μην προτρέχετε και βγάζετε αρνητικά συμπεράσματα όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως περιμένατε.

Δίδυμοι
Η έντονη επιθυμία να μοιραστείτε μαζί με άλλους στιγμές χαράς και ευτυχίας. Όσο δεν υπερβάλλετε, είναι καλή ημέρα να παραδοθείτε στα αισθήματα καλοσύνης απέναντι στους άλλους ή να γίνετε πολύ επιεικείς με τον εαυτό σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και δώστε στον ενδιαφερόμενο να καταλάβει τι νιώθετε.

Καρκίνος
Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε να εκφράσετε τη γνώμη σας. Το να εκμυστηρευτείτε κάποιες απόψεις σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τις μεταδώσετε, εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους σήμερα. Οι άλλοι φαίνεται πως δε συμμερίζονται τα προβλήματά σας σήμερα ανεξάρτητα αν και ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του.

Λέων
Τα θετικά συναισθήματα και η εσωτερική σας αρμονία θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ομαλές και άνετες με τους άλλους. Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας σήμερα. Συχνά, αν όχι πάντοτε, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.

Παρθένος
Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη, μην ανησυχείτε,– η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων. Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

 

Ζυγός
Άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας έχουν αναπτύξει μια ανταγωνιστική συμπεριφορά απέναντί σας και, όπως είναι λογικό, δυσκολεύεστε να τους αντιμετωπίσετε. Ο καταλληλότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι πιθανότατα η απομάκρυνση των συγκεκριμένων ατόμων, μιας και οποιαδήποτε συζήτηση είναι πιθανό να καταλήξει σε αδιέξοδο.

Σκορπιός
Αυτή την ημέρα μια έντονη αντικειμενικότητα σας χαρακτηρίζει και η διάθεση και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες αποκτούν προτεραιότητες σε σχέση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας ίσως είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια ή στο να θέσετε κάποιες βάσεις στο να πετύχουν κάποιοι παλαιότεροι στόχοι. Παρ’ όλο που δεν είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις η διαίσθησή σας θα είναι σε θέση στο να σας οδηγήσει στο να κάνετε ελάχιστα λάθη. 

 

Τοξότης
Είναι η μέρα του απολογισμού απ’ ότι φαίνεται, αφού σιγά σιγά αρχίζετε να κάνετε την αυτοκριτική σας και βλέπετε σε ποιον έπρεπε να γυρίσετε την πλάτη σας και σε ποιον όχι. Είστε αρκετά αποστασιοποιημένοι και αυτό βοηθά στο να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή και όσο γίνεται πιο αντικειμενική ματιά. Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.

Αιγόκερως
Το μυαλό σας κατευθύνεται ενδόμυχα σήμερα. Σκέψεις επάνω στην προσωπική σας ζωή αλλά και τη γενική κατεύθυνση της ζωής είναι πολύ πιθανές σήμερα. Το παρελθόν και οι επιλογές που κάνατε θα βγαίνουν στην επιφάνεια των σκέψεών σας. Ευνοϊκή ημέρα για να πάρετε κάποια απόφαση που αφορά το σπίτι ή την οικογενειακή σας ζωή σήμερα.

 

Υδροχόος
Δώστε περισσότερη σημασία στα προβλήματα των γύρω σας και μην ξεχνάτε πόσο σας είχαν βοηθήσει εκείνοι με τα δικά σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, καλό είναι να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, γιατί θα δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα χωρίς λόγο.

 

Ιχθείς
Η πιθανή εμφάνιση μιας αισθηματικής σχέσης η οποία στηρίζεται περισσότερο σε πνευματικές αξίες. Σήμερα είναι πιθανό να πετύχετε στόχους που έχετε θέσει εδώ και καιρό και να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μην κάνετε υπερβολές όσον αφορά τις ώρες εργασίας και βρείτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε.

 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.