Η σημερινή μέρα μας πιέζει για να διεκδικήσουμε και να μιλήσουμε ανοιχτά στους κοντινούς μας ανθρώπους για θέματα που μας απασχολούν και μας αγχώνουν. Αναλάβετε δράση!

Κριός

Κριέ μου ξέρεις καλά ότι δεν μπορείς να κουβαλάς μέσα σου για καιρό πράγματα που σε πονοκεφαλιάζουν και ας θεωρείς ότι θα μπορέσεις στο τέλος να βρεις μόνος σου τις απαντήσεις. Η σημερινή μέρα έρχεται δυστυχώς για να σε θέσει μπροστά σ’ ένα αδιέξοδο που καιρό φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις. Το να ζητήσεις βοήθεια δεν είναι αδυναμία, καμιά φορά είναι λύτρωση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξωστρέφεια.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου όσο και να παλεύεις να μπαλώσεις εσύ προβλήματα τρίτων, όχι μόνο δε θα βγάλεις άκρη αλλά θα βρεις και τον μπελά σου. Σήμερα προσπάθησε να μην αναμειχθείς καθόλου σε καταστάσεις που δε σε αφορούν άμεσα, γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθείς να δίνεις εξηγήσεις για θέματα που δεν προκάλεσες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου όταν τα πράγματα γύρω ζορίσουν βρίσκεις πάντα την απάντηση σε όσα σ’ ευχαριστούν κι ας μην είναι πάντα αποδεκτά απ’ τους γύρω σου. Σήμερα είναι μια ιδανική ευκαιρία να κάνεις του κεφαλιού σου, υπό την έννοια του ν’ απολαύσεις πράγματα που γουστάρεις. Οι συνέπειες θα είναι μικρές και τα οφέλη απείρως περισσότερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου τον τελευταίο καιρό πήρες στις πλάτες σου αρκετά βάρη, βάρη που ίσως τελικά να μην μπορείς να σηκώσεις γι’ αυτό και σήμερα έχεις λίγα νεύρα, έχεις μια διάθεση να κλείσεις κεφάλαια γρήγορα κι ανώδυνα, με δυο λόγια να τα κάνεις όλα με τον τρόπο που γνωρίζεις κι εμπιστεύεσαι, το δικό σου. Προσοχή μόνο σε βιαστικές κινήσεις κυρίως σε θέματα εργασίας και δημιουργικών ιδεών.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σκέψη.

 

Λέων

Λιοντάρι μου δεν καλύπτονται τα κενά με ψώνια και συζητήσεις της πλάκας. Χρειάζεσαι διακοπές διαρκείας και τις χρειάζεσαι τώρα. Αν όμως δεν μπορείς να ξεκλέψεις λίγες μέρες για τον εαυτό σου, ξέκλεψε έστω λίγες ώρες. Ξέρεις τι εννοώ, μια κουβεντούλα με την πάρτη σου, ένας καφές στη βεράντα, ένα τηλεφώνημα σε μια φίλη που έχεις να δεις καιρό, μια βόλτα στο πάρκο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόλαυση.

 

Παρθένος

Παρθένε μου στη διπλωματία και τη διαφήμιση είσαι χαρισματικός κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να πλασάρεις ένα προϊόν τσαλακωμένο, απογοητευμένο και κάπως δύστροπο; Αυτός θα είσαι σήμερα. Σήμερα όμως καλείσαι και ν’ απαντήσεις στους κοντινούς σου ανθρώπους που καιρό τώρα κάνουν υπομονή με τη σιωπή σου. Κι άντε πες οι φίλοι θα καταλάβουν, το ταίρι σου όμως; 

Λέξη κλειδί της μέρας: Διάλογος.

 

Ζύγος

Ζυγέ μου είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που στο πρόσφατο παρελθόν συμβιβάστηκες προκειμένου να κρατήσεις ισορροπίες και να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Αυτό σου το άγχος πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξεις. Όπως επίσης και να πάψεις να φοβάσαι ότι οι γύρω θ’ απομακρυνθούν αν τους δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο. Μη νομίζεις οτι είσαι τόσο καλός ηθοποιός όσο θεωρείς, περισσότερο για φοβισμένο παιδί δείχνεις. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για βαθιες αποκαλύψεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συζητήσεις.

 

Σκορπίος

Σκορπιέ είσαι ίσως ο πιο ευνοημένος της σημερινής μέρας, τίποτα δε σε πτοεί και τίποτα δε σου κόβει τη φόρα. Με ανεβασμένη διάθεση, με πολλές ιδέες και με δηλώσεις προ των πυλών, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή μέρα δε θα σε κάνει να πλήξεις. Ούτε εσένα, ούτε τους γύρω σου, ούτε εκείνο το μυστήριο πρόσωπο που εμφανίστηκε πρόσφατα και δείχνει πολλά υποσχόμενο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εκπλήξεις.

 

Τοξότης

Είσαι ο άνθρωπος του plan B, ενίοτε και του C. Γι’ αυτό και οι όποιες αλλαγες ή αναποδιές σε βρίσκουν όχι μόνο ψύχραιμο, αλλά σχεδόν να τους χαμογελάς ειρωνικά. Οι άνθρωποι γύρω σου, νιώθουν πάντοτε ασφάλεια στο πλάι σου, γιατί παρά τις σύντομες εκρήξεις σου, στο τέλος βρίσκεις πάντα τη λύση. Αυτό θα κληθείς να κάνεις και σήμερα, αλλά θα παίζεις μπάλα με τη φανέλα σου και στα νερά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απρόοπτα.

 

Αικόγερως

Ένας Αιγόκερως όταν η δουλεια και το πορτοφόλι δεν πάνε καλά, δεν μπορεί να λειτουργήσει πουθενά αλλού. Μιζεριάζει, κλείνεται και αντιδρά. Όλα αυτά όταν δεν είναι ερωτευμένος. Αυτές οι μέρες όμως σε βρίσκουν σε τέτοια ερωτική διάθεση που όχι μόνο δεν μπορεί τίποτα να σου χαλάσει το κέφι, αλλά γίνεσαι ακόμα πιο παραγωγικός σε όλες τις εξωτερικές προκλήσεις. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Σεξουαλικότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε αυτό το νέο που σ’ έχει ενθουσιάσει και δε σ’ αφήνει καλά καλά να συγκεντρωθείς, σ’ έχει κλείσει και μέσα σ’ ένα σπίτι. Και ναι, είναι ωραίος ο έρωτας ειδικότερα όταν τον χαιρόμαστε με χίλια, αλλά κι οι φίλοι που γκρινιάζουν έχουν κι αυτοί τα δίκια τους. Πέραν όμως όλων των άλλων, θα ‘πρεπε να χεις μάθει πια ότι όταν κάνουμε τον κόσμο μας, κόσμο και του απέναντι, αν ξαφνικά εκείνος φύγει, γκρεμίζεται κι ο δικός μας. Θέλει και λίγο μέτρο η φάση κι ας ξέρω ότι τα λέω σ’ έναν τρελό αέρα τώρα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου αν δε θες να σ’ εκμεταλλεύονται, να σε εξαπατούν και να σε ξεζουμίζουν, δεν αρκεί να το ζητάς, αλλά οφείλεις με τη συμπεριφορά σου να το απαιτήσεις. Πάτα γερά στα πόδια σου και άνοιξε το στόμα σου προς τις κατευθύνσεις που πρέπει να το ανοίξεις και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όσα τόσο καιρό κρατάς μέσα σου. Η σημερινή μέρα δεν εγγυάται ότι δε θα έχεις καβγάδες, υπόσχεται όμως ότι θα βρεις το σεβασμό που θέλεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοεκτίμηση.