Ώρα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, να… πάρουν το αίμα τους πίσω! Ο Ερμής Τρίγωνο με Ποσειδώνα και Σύνοδο με Άρη, τους κάνει να κερδίζουν ό,τι επιθυμούν, με όπλο τα πλούσια και ταλαντούχα εκφραστικά τους μέσα, κατακτώντας όνειρα και επιθυμίες, με μία τους μόνο λέξη!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δες μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα και μόλις αλλάξεις διάθεση τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

 

Ταύρος

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου μην κάθεσαι, γιατί σε ευνοεί αισθηματικά και μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Δίδυμος

Ο εκνευρισμός των ημερών, αγαπητέ Δίδυμε, δεν βοηθάει καθόλου στην κατανόηση των καταστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σου δώσει περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ θα μπορέσεις να ξεπεράσεις και τυχόν προβλήματα που ίσως έχετε. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.
Λέων
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Παρθένος
Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη. Θα πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.
Ζυγός
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο) για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.
Τοξότης
Μία ξαφνική παρέμβαση θα διευκολύνει αρκετά τα πράγματα και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί κατακόρυφα. Στα αισθηματικά σου, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν και θα δεις ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.
Αιγόκερως
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, με τον Άρη στον Καρκίνο που σε ευνοεί, δεν πρόκειται να παραμείνεις έτσι. Σίγουρα θα έρθει κάτι πολύ καλό.
Υδροχόος
Η διαδικασία αναθεώρησης στην οποία θα μπεις αυτόματα θα σε οδηγήσει σε ολοκλήρωση. Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις. Καλό είναι να μην εκνευριστείς με το ταίρι σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.
Ιχθύς
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα αισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.
Πηγή