Κριός

Είστε πιο πρόθυμοι να δανειστείτε χρήματα και να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, προκειμένου να αποκτήσετε τα πράγματα που αισθάνεστε πως είναι απαραίτητα για να απολαύσετε μια ζωή μεγαλύτερης ελευθερίας και ευκαιριών. Επίσης σήμερα ταξιδεύετε πολύ και έρχεστε σε επαφή εύκολα με ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού, θρησκευτικού και ηθικολογικού παρελθόντος.

Ταύρος

Φίλοι και ταίρι χρειάζονται το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, ενώ καλείστε να συνεργαστείτε και ίσως να επαναπροσδιορίσετε μερικά από τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, για χάρη της αρμονίας και του αμοιβαίου συμφέροντος. Το βάρος δίνεται στο “εμείς” πολύ περισσότερο απ’ ότι στο “εγώ”.

Δίδυμοι

Σ’αυτή τη ημέρα μπορεί τελικά ν’αποφασίσετε να κάνετε μια δραστική βελτίωση σε κάποια σχέση ή να τερματίσετε αυτή, αν η βελτίωση αποδειχτεί αδύνατη να γίνει. Αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή σας όπου είστε απρόθυμοι να συνεχίσετε με μεγάλους συμβιβασμούς άλλο πια, και θα επιδιώξετε τις απαραίτητες αλλαγές με σχεδόν φανατικό ζήλο.

Καρκίνος

Γίνεστε σήμερα πιο απαιτητικοί και λιγότερο ευκολο-ικανοποίητοι απ’ το άλλο άτομο, πιο ρομαντικοί, λιγότερο συμβατικοί και πιο κατακτητικοί. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν ζητήματα ζήλιας και κατακτητικότητας. Η φύση των ζητημάτων και αλλαγών που εμφανίζονται σήμερα, εξαρτάται απ’ τις αλλαγές που χρειάζονται στη σχέση. Πίσω απ’ όλες αυτές τις αλλαγές, κρύβεται η ανάγκη για στενότερη επαφή και περισσότερη ερωτική και σεξουαλική πλήρωση.

Λέων

Οι ερασιτεχνισμοί και οι αποσπάσεις , αποβάλλονται σήμερα από την ζωή σας, και αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε την ζωή σας, πάνω σε πιο γερά, πιο ειλικρινή, πιο ώριμα θεμέλια. Αν απειλείται κάτι αγαπητό προς εσάς (η υγεία σας, μια προσωπική σχέση, κλπ), τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας. 

Παρθένος

Δημιουργικές ικανότητες, που ήταν παραγκωνισμένες, σήμερα αφυπνίζονται. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μπορεί να αναπτύξετε νέα δημιουργικά ταλέντα και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και εφευρετικοί. Η ικανότητα να αντιδράτε σε καταστάσεις με αυθορμητισμό, παρά να χρειάζεστε πολύ χρόνο προετοιμασίας, αυξάνεται. Με λίγα λόγια, αυτή είναι ημέρα για να απελευθερώσετε νέες δημιουργικές ικανότητες.

Ζυγός

Ίσως ξεκινήσετε τη μελέτη ενός αντικειμένου που θα προκαλέσει επανάσταση στον τρόπο σκέψης σας, ενώ σας γοητεύουν ιδιαίτερα οι εσωτερικές επιστήμες και τεχνικές (όπως η αστρολογία). Αν έχετε έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης και νιώθετε πως δεν ταιριάζει η σκέψη σας σε μια τακτοποιημένη λογικά εξήγηση, τότε ίσως αυτή είναι μια κατά κάποιο τρόπο ανήσυχη ημέρα γιασας. Σε διαφορετική περίπτωση αυτή η μέρα θα είναι για σας συναρπαστική, καθώς θα εκτεθείτε σε νέες ιδέες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια ημέρα, μεγάλων προσωπικών αλλαγών. Κουράζεστε απ’ τον ρόλο σας στη ζωή, είστε πολύ ευαίσθητοι σε συνήθειες και κοινωνικές ανάγκες που κρύβουν τον αληθινό εαυτό σας. Αισθάνεστε, σαν να έχετε περιπλανηθεί πολύ και να έχετε ακολουθήσει το πλήθος, για πολύ καιρό και οι εσωτερικές σας ανάγκες και παρορμήσεις πρέπει να επιβεβαιωθούν.

Τοξότης

Είναι μια καλή ημέρα για αρκετή μελέτη και εσωτερική περισυλλογή. Η διαίσθηση και η κλίση σας για το απόκρυφο και τις παρασκηνιακές όψεις μιας κατάστασης, λειτουργούν σήμερα έντονα. Παρ’όλα αυτά η τάση σας να εκφράζετε τις σκέψεις σας ή να παίρνετε μια οριστική θέση σε σημαντικά θέματα λιγοστεύει. Η υπομονετική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα.

Αιγόκερως

Μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας συμβαίνουν σήμερα. Βρίσκεστε σε μια ημέρα μεταβατική και απασχολείστε πραγματικά με το να καταφέρετε να προσγειώσετε τα όνειρα και τα ιδανικά σας και να τα βάλλετε σ’ εφαρμογή μέσα στη ζωή σας. Αυτή η αστρολογική όψη, παρακινεί πολλά άτομα να εγκαταλείψουν μια σίγουρη, σταθερή δουλειά για μια πιο ασυνήθιστη, δημιουργική εναλλακτική λύση.

Υδροχόος

Ένα ξέσπασμα έμπνευσης, χαράς και ενέργειας για δημιουργικά σχέδια εισβάλλει αυτή την ημέρα στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας με φίλους κι ερωτικούς συντρόφους, είναι προτεραιότητά σας. Οι προσωπικοί ενδοιασμοί παραμερίζονται με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα και αυτό σας δίνει όλων των ειδών τις νέες δυνατότητες, δημιουργικές και συναισθηματικές.

Ιχθείς

Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι σήμερα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η ημέρα είναι τέτοια που συναισθηματικά και φυσικά προβλήματα μπορούν να χαλαρώσουν. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.