Η φλογερή χθεσινή Σύνοδος Ήλιου-Άρη, επηρεάζει και σήμερα θετικά τα Ζώδια και τους Ωροσκόπους της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου! Με όπλο τους την θέληση, την γοητεία και τον δυναμισμό τους, καταφέρνουν να κατακτήσουν επιθυμίες και όνειρα!

 

Κριός

Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

 

Δίδυμος

Η διάθεσή σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι πιο ανοικτή και ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις.  Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

 

Καρκίνος

Με απλά λόγια, όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν.  Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

 

Λέων

Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό. Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά, ώστε να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια.  Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.

 

Ζυγός

Από σήμερα τα πράγματα για το ζώδιό σου θα πάρουν τον δρόμο τους. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τα αισθηματικά σου, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός

Θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και να κινείσαι έτσι ώστε να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Τοξότης

Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα.  Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, προχώρα μπροστά και να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Επένδυσε στην αισιοδοξία και στον ενθουσιασμό σου, ώστε να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.  Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ιχθύς

Εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό σου προκειμένου να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

 

Πηγή