Οι υπερβολές, ο τυχοδιωκτισμός, η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η τάση μας για υπέρμετρη ανεξαρτησία και επανάσταση, προκαλεί εντάσεις και πάμπολλες ζημιές! Πολλή προσοχή και αυτοσυγκράτηση, πρέπει να δείξουν με την Αντίθεση Δία-Ουρανού, οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Νιώθεις αναστάτωση γιατί όλα σε σπρώχνουν να κάνεις κάτι καινούργιο. Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

 

Δίδυμος

Η επικοινωνία που είχε χαθεί θα επανέλθει χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Το καλό είναι να μάθεις να εξωτερικεύεσαι και να λες τα συναισθήματα σου απευθείας. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Λέων

Έχεις αρκετές ανησυχίες γιατί φοβάσαι να αφεθείς στα λόγια και στις κινήσεις ενός προσώπου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα γιατί σου φαίνονται υπερβολικές. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

 

Παρθένος

Η καλή σου διάθεση ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου κι ίσως να αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον προσωπικό τομέα, είτε αυτό αφορά στα «όπλα» που χρησιμοποιείς, είτε κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν πια. Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ . Η εγωιστική συμπεριφορά σου, θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

 

Σκορπιός

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

 

Τοξότης

Θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Αιγόκερως

Δείξε σοβαρότητα και ασχολήσου προσωπικά με τις επιδιώξεις σου. Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

 

Ιχθύς

Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.

 

Πηγή