Νέα Σελήνη στο Ζυγό σήμερα! Νέες ευκαιρίες, δυνατότητες βελτίωσης και καινούργια ξεκινήματα για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, του 1ου δεκαημέρου, για το επόμενο διάστημα!

 

Κριός

Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις τη χρυσή τομή στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα και μάλιστα να εξελιχθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στη σχέση σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με τον σύντροφό σου, αφού θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου έρθει κι ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, που έχεις να δεις καιρό, να επικοινωνήσεις μαζί τους ή ακόμα και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα ή απλά καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφός σου θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να ανανεωθείτε και να απολαύσετε εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης, είναι πολύ πιθανή.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα μπορέσεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμησή σου επανέρχεται. Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μια ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα και εσύ πλέον ξέρεις, πού ακριβώς βρίσκεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του σε σένα.

 

Ζυγός

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, πραγματοποιείται στο δικό σου Ζώδιο και η πιο τυχερή ημέρα για σένα είναι εδώ, φίλε Ζυγέ! Απολαμβάνεις εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις και στη διεκδίκηση των στόχων σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, εκπλήξεις και δώρα από εκείνον κι εξομαλύνεται οποιαδήποτε διαφορά είχατε μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα σήμερα την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει σε μια ρομαντική και σταθερή σχέση.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος από ποτέ! Η εύνοια αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο, την ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών και τη βελτίωσή σου ψυχικά και συναισθηματικά.Ένας παρασκηνιακός, κρυφός και ίσως απαγορευμένος έρωτας, θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα! Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν πρέπει, παρασύρεσαι στο πάθος του και αφήνεσαι στο συναίσθημά του και περνάς υπέροχα! Προσοχή μόνο αν είσαι δεσμευμένος, διότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν αποκαλύψεις των μυστικών σου!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, βελτιώνεις καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις και παίρνεις χαρά μέσα από τον πολύ σημαντικό για σένα τομέα της φιλίας. Αν είσαι δεσμευμένος και είχες προβλήματα τελευταία με τον σύντροφό σου, ακολούθησε την λύση που σου δίνει ένας φίλος και θα δεις πως έχει δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές σχέσεις ή συναναστροφές, θα γεννηθεί ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

 

Αιγόκερως

Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, φίλε Αιγόκερε! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της δουλειάς, θα δείξει επιτέλους ενδιαφέρον για εσένα και θα σου δώσει βήμα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο μεταξύ σας! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις πιο γερές βάσεις στην σχέση σου.

 

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα φίλε Υδροχόε, είναι μία άκρως θετική, τυχερή και επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές, μετακινήσεις, συναντήσεις και ταξίδια! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σαφώς τύχη και εύνοια, σε φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ερωτικές συναντήσεις, κατά τις οποίες θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συζητήσεις και την επικοινωνία με τον σύντροφο σου, όπως και να ανανεώσετε την σχέση σας, με εξόδους ψυχαγωγίας!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις την ζωή σου, αλλά κυρίως να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις την απόλυτη μεταμόρφωση στην σχέση σου! Ο σύντροφος σου μέσα από πράξεις εκπληρώνει τις επιθυμίες σου και μαζί απολαμβάνετε πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και σαγηνευτικός, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή