Μια μέρα που θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ποιους ανοιγόμαστε, ποιους εμπιστευόμαστε και τι εκμυστηρευόμαστε.

Κριός

Οι σκέψεις σας στρέφονται σε αγάπη και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τις αμφιβολίες που έχετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Συμφωνίες και συνεργασία μπορεί να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα. Με ευκολία συζητάτε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Επίσης, είστε πιο ευαισθητοποιημένοι στην ομορφιά και μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση ή να ομορφύνετε το περιβάλλον ή τον χώρο που ζείτε.

Ταύρος

Η εμφάνιση στην ζωή σας ενός μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου από σας θα αλλάξει οριστικά τις απόψεις σας στις σχέσεις σας “αισθηματικές και επαγγελματικές” Μικρή αλλά σημαντική βοήθεια κι απο κάποιο άτομο του παρελθόντος σας που επανεμφανίζεται. Γενικώς σήμερα νιώθετε ανάγκη σταθερότητας. Να θέσετε τα μελλοντικά θεμέλια όλων όσων τώρα φαντάζουν ρευστά γύρω σας.

Δίδυμοι

Το φιλικό ενδιαφέρον σας για τους άλλους και η επιθυμία σας να γνωρίσετε άτομα, ωφελεί κατά κάποιο τρόπο την καριέρα σας, την φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνετε κοινωνικοί με τους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά, καθώς τα θετικά σας αισθήματα θα είναι σημαντική βοήθεια για το μέλλον. Η ωραιοποίηση του χώρου που μένετε ή δουλεύετε είναι πολύ πιθανή σήμερα.

Καρκίνος

Ίσως έχετε την τάση να ρισκάρετε τις σωματικές σας δυνάμεις, να πειραματιστείτε, να κερδοσκοπήσετε και να ενεργήσετε γενικά κάτω από μία κατάσταση υπερ-εμπιστοσύνης στον εαυτό σας Αυτό, μπορεί να αποδώσει πολύ θετικά αποτελέσματα αν οι απαιτήσεις σας δεν είναι υπερβολικές. θα πρέπει όμως να προσέξετε να αποφύγετε την υπερβολική σωματική εξάντληση ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

 

Λέων

Συνεχίζετε την πορεία σας θετικά, ανταγωνιστικά και ενεργητικά σήμερα σε τέτοιο βαθμό ώστε προκαλείτε συχνά την εχθρότητα των άλλων. Δεν θέλετε να μειώσετε το ρυθμό σας ή να συμβιβαστείτε με τις ανάγκες των άλλων ατόμων και αντιστέκεστε σθεναρά αν οι επιθυμίες σας πρέπει να παραμεριστούν για ανάγκες και επιθυμίες των άλλων. Ιδανική μέρα για ενδώσετε σε πειρασμούς που σας ταλαιπωρούν καιρό.

Παρθένος

Οι κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις είναι ομαλές και τρυφερές, ειδικά αν δείξετε την στοργή και τη ζεστασιά που νιώθετε αυτόν τον καιρό. Είναι πολύ πιθανή μια διείσδυση στον εσωτερικό σας κόσμο ή μια εμβάθυνση των πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Μην παρασυρθείτε ωστόσο από ανθρώπους που ίσως εμφανιστούν και σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα. Πολλές φορές τα πράγματα δεν ειναι όπως φαίνονται.

Ζυγός

Η ευαισθησία, η φαντασία και η διαίσθησή σας φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε κάποιες οριστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Τα αισθηματικά ωστόσο φαντάζουν άλυτα και σας απογοητεύουν γιατί νιώθετε ανεπαρκείς να βρείτε τις λύσεις που επιθυμείτε. Αυτές τις ημέρες θα μοιραστείτε ιδέες και σχέδια με κάποιους φίλους μέσα από μια ενωμένη προσπάθεια για να αλλάξετε ένα κατεστημένο.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο χώρο της δουλειά σας ή ενασχόλησής σας και να φέρετε πολύ καλά αποτελέσματα. Στην προσωπική σας ζωή να περιμένετε κάποιες εξελίξεις ευχάριστες ή την εκπλήρωση κάποιας παλιάς επιθυμίας. Καλό είναι ωστόσο να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας και να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν ξέρετε αν θα τηρήσετε.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας προβλέπεται να έχουν κάποια άνοδο αλλά η σταθερότητά τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο που θα περιορίσετε κάποια επιθυμία σας για σπατάλη. Σε ορισμένες περιπτώσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση στην ζωή κάποιου είναι πολύ πιθανή. Συγκατοίκηση ή πρόταση γάμου δεν αποκλείεται για σήμερα. Ευνοϊκή ημέρα γενικώς και ιδιαίτερα για καλλιτέχνες του ζωδιακού και δεσμευμένους.

Αιγόκερως

Το να γίνετε πιο κοινωνικοί και να περνάτε καλά με τους άλλους τονίζεται σήμερα. Διακοπές ή ταξίδια με έναν φίλο. Μπορεί επίσης να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους ή να επηρεαστείτε σημαντικά από κάποιες φιλικές σχέσεις. Αυτή η αστρολογική επιρροή δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή και πιθανόν να αντιπροσωπεύει τυχαία γεγονότα μιας ευχάριστης φύσης μοιρασμένα με άλλους αλλά όχι ιδιαίτερης σημασίας για σας.

Υδροχόος

Θέματα οικονομικά ίσως σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις πιθανές επενδύσεις που θα σας προτείνουν ή τις συναλλαγές σας. Ο ιδεαλισμός σας για πολλά πράγματα βρίσκεται πολύ ψηλά σήμερα και δεν βοηθάει και πάρα πολύ στο να βλέπετε την πραγματικότητα ή τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Ίσως είναι πολύ καλύτερη ημέρα για να σχεδιάσετε κάποια πράγματα τα οποία θα εφαρμόσετε στο άμεσο μέλλον.

Ιχθείς

Θα αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Συνεργασίες και συντροφικότητα μέσα στον χώρο της ενασχόλησής σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν προγραμματίζοντας σωστά για το μέλλον. Προσοχή σε όσους ζητάνε περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.