kalp490

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Μην αφήνετε τον καθένα να σας συμβουλεύει και να έχει άποψη πάνω στη ζωή σας και τις πράξεις σας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα για τη ζωή σας από εσάς.

 

Kριός
Αυτή είναι οπωσδήποτε η ημέρα στη ζωή σας για να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να περιορίσετε τις δουλειές του ποδαριού, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε ένα αίσθημα ισορροπίας στη ζωή σας επίσης. Κατά καιρούς, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας, είστε υπερβολικά ανυπόμονοι και έχετε την τάση να γίνεστε πιεστικοί ή κυριαρχικοί.

 

Ταύρος
Είναι μια κρίσιμη ημέρα, όπου πρέπει να κάνετε κάθε απαραίτητη αλλαγή για να βάλετε τη ζωή σας στο σωστό δρόμο με τα ένστικτά σας, ακόμα κι αν πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία. Επίσης, επειδή καθοδηγείστε περισσότερο από το ένστικτο παρά από την λογική, σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε στους άλλους γιατί αισθάνεστε, πώς συγκεκριμένα πράγματα για σας είναι τόσο σημαντικά.

Καρκίνος
Έρωτας και σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα δυνατό σήμερα και οδηγείστε από μια δυνατή ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, δεν μπορείτε να περιορίσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα κι έχετε την έφεση να αποκοπείτε από τη λογική.

Λέων
Αυτή είναι η ημέρα για να συγκεντρωθείτε στα βασικά. Πρέπει να προσέξετε τα πράγματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, που χρειάζονται προσοχή. Δυστυχώς, τα εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, δεν πρόκειται μάλλον να γίνουν πιο εύκολα λόγω της εσωτερικής διαταραχής και σύγχυσης που εμφανίζεται. Βαθιά ριζωμένα άγχη και φόβοι έρχονται σήμερα στην επιφάνεια. Συναισθήματα ανεπάρκειας, ενοχής και μετάνοιας είναι πολύ πιθανά. Η πίστη στον εαυτό σας δοκιμάζεται.

Παρθένος
Η επανάσταση και ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’ αυτή την ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς, και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να έχετε ακολουθήσει το πλήθος, για πολύ καιρό, και σήμερα αναζητάτε ένα πιο αυθόρμητο, υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανό να αναμειχθείτε με κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας.

Ζυγός
Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αλήθεια και τη σοφία απ’ όσο για την απλή γνώση. Προσπαθείτε να καταλάβετε συμπεριφορές φίλων και γνωστών σας και να αιτιολογήσετε τις πράξεις τους, χωρίς να τα καταφέρνετε πάντα. Μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος θα έχετε πιθανόν καταλήξει σε κάποια οριστικά και σταθερά συμπεράσματα.

Σκορπιός
Αυτή είναι επίσης κατάλληλη ημέρα για περισυλλογή. Μπορεί να φτάσετε σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ’ όσο συνηθίζετε. Η αυξημένη ευαισθησία εφαρμόζεται και στην καθημερινή σας ζωή, και είναι πολύ προφανής, όταν κάνετε κάτι που εξάπτει τη φαντασία σας.

Τοξότης
Αυτή την ημέρα νιώθετε την ανάγκη να ακουστεί η φωνή σας σε θέματα με τα οποία ασχολείστε εδώ και καιρό. Βρίσκεστε σε ετοιμότητα, είστε οξύθυμοι και μπορείτε να εκφράζεστε αρκετά καλά. Είναι μια εξαιρετική ημέρα να ξεκινήσετε συζητήσεις και επικοινωνίες, ίσως όμως να επιμείνετε τόσο στο να λάβουν οι άλλοι το μήνυμά σας, ώστε να μην ακούτε πραγματικά όσα έχουν εκείνοι να σας πουν.

Αιγόκερως
Ενδιαφέρεστε περισσότερο για να φέρετε υψηλά ιδανικά και ευγενικούς σκοπούς στη ζωή σας σήμερα, παρά για να κερδίσετε προσωπική αναγνώριση και κέρδος. Είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο πιεστικοί. Στην πραγματικότητα, είστε πολύ εντυπωσιασμένοι κατά καιρούς και τείνετε να εξιδανικεύσετε άτομα που έχουν το είδος των αρετών που σας αγγίζουν.

Υδροχόος
Πυροδοτείστε στο οικογενειακό περιβάλλον και βοηθάτε να επιτευχθούν πολλά, αλλά μπορεί να προκύψουν διαμάχες με τους ανθρώπους σας αν είστε πολύ ανυπόμονοι και πιεστικοί. Δεν είστε ομαδικός παίχτης. Αυτή την μέρα και θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να δουλέψετε μόνοι σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας.

Ιχθείς
Συναισθηματική αναστάτωση και παράλογα, τυραννικά αισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας. Κατακτητική και τυραννική συμπεριφορά μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ζήλια για κάποιον δικό σας, ή μπορεί να νιώσετε ενοχές για αποφάσεις και πράξεις που συνέβησαν πολύ καιρό πριν.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.