Ο Πλούτωνας και οι όψεις του συνεχίζει να μας μπερδεύει και σήμερα αφού από την μία χαρίζει πραγματοποίηση των ερωτικών και οικονομικών «θέλω» μας αλλά ταυτόχρονα μας παρασύρει σε λάθος επιλογές, κινήσεις και συμπεριφορές. Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου ευνοούνται, ενώ οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου, πρέπει άμεσα να κατεβάσουν τους τόνους!

 

Κριός

Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα γίνεται. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.
Ταύρος
Οι ευκαιρίες στην δουλεία σου θα είναι πολλές αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις.  Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Δίδυμος
Σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις από τις καταστάσεις της καθημερινότητας γιατί όλη την εβδομάδα έχεις κουραστεί αρκετά.  Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Καρκίνος
Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς γιατί θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.
Λέων
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.
Παρθένος
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Ζυγός
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου που σε επηρεάζει θετικά πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Σκορπιός
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις για την εβδομάδα που έρχεται. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Τοξότης
Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.
Αιγόκερως
Σε κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις.  Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου.
Υδροχόος
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ηρεμήσεις και να ανασυνταχτείς γιατί έρχεται μια εβδομάδα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις ιδέες σου για να σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Ιχθύς
Έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους αλλά εσύ συνεχίζεις ακόμη και σήμερα που είναι Κυριακή να κάνεις σκέψεις και σχέδια.  Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.