Οργάνωση, εντιμότητα, τακτοποίηση και διευθέτηση θεμάτων μας, πρακτική ενασχόληση, σπουδαίες αποφάσεις και συμφωνίες, μας βοηθούν για να πετύχουμε στόχους μία και καλή! Αποτελεσματικά σοφοί θα αποδειχτούν αυτές τις μέρες Πύρινοι και Αέρινοι του 3ου δεκαημέρου, που συνεχίζουν να δέχονται την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Ερμή-Κρόνου!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε σήμερα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά κι εκείνον.

 

Ταύρος

Ταύρε, το ωροσκόπιό σου σήμερα δείχνει, ότι καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση υποθέσεων δημιουργούν εντάσεις και κίνδυνο σε ενδεχόμενους στόχους σου. Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. (Και) γι’ αυτό το λόγο ερωτευόμαστε, ξέρεις.

 

Δίδυμος

Θα πρέπει σε μερικά θέματα της σχέσης σου, Δίδυμε, να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Ναι, χωράει κι η τακτική στη σχέση.

 

Καρκίνος

Οι διαπιστώσεις σου θα είναι θετικές αλλά κι αρνητικές παράλληλα, ενώ οι αξιολογήσεις σου θα σε βοηθήσουν, μάλλον όχι σήμερα, αλλά στο απώτερο μέλλον. Να και πάλι στη μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνουν το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπεεεεε, Καρκίνεεεε… Άλλαξε ρυθμό, διότι θα έχεις εντάσεις μαζί του.

 

Λέων

Νέα πρόσωπα, Λέων, μπαίνουν στη ζωή σου και σε οδηγούν σε άγνωστους μέχρι τώρα δρόμους. Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Φαίνεται μικρό, αλλά δεν είναι.

 

Παρθένος

Η σχέση σου, Παρθένε, θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Για να σου μιλάω για «διαλλακτικότητα» και «δογματισμό», κατάλαβες. Πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Ε, εντάξει, κρύβε, αλλά λίγα. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα (κι εσύ, κι αυτός, κι όλοι που σε πετυχαίνουμε στο δρόμο).

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου, Σκορπιέ, πολλά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα βρίσκονται στα ύψη τους. Δε σχολιάζω άλλο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις από τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, καθώς η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Αιγόκερως

Οι δυσκολίες, Αιγόκερε, συνεχίζουν να υπάρχουν και τα προβλήματα συσσωρεύονται διαρκώς, άλυτα εδώ και καιρό. Το άγχος μεγαλώνει και η προοπτική βελτίωσης όλο απομακρύνεται. Αυτά τα ξέρεις Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου, και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Ξαφνικές ανατροπές, Υδροχόε, έρχονται και σε αποσυντονίζουν, απαιτώντας άμεση προσαρμογή στο νέο τρόπο καθημερινότητας που επιβάλλουν. Μπορείς, Υδροχόε, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι σε μεγάλη φόρμα. Με άλλα λόγια, η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι.

 

Ιχθύς

Αυτό είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη ηρεμία σήμερα και θα αναγκάσει τους υπόλοιπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Με την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, μπορείς, Ιχθύ μου, να κάνεις τον αισθηματικό τομέα τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

 

Πηγή